forum.gif
Kur brīvdienās tusējas blogisti?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kur brīvdienās tusējas blogisti?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.10.07 22:37
 citēt
Jautājums vienkārš! :)
Varbūt nākotnē ir iespējas blogeriem
kopā vnk patusēt kādā bārā un tā...

Ko sakat/domājat? =)
Publicēts: 13.10.07 23:22
 citēt
Doma jau laba!

tu tach pazudis biji ne?
Publicēts: 14.10.07 00:02
 citēt
No bloga biju gan izdzeesies, bet reaalajaa dziivee gan nekur nebiju pazudis, biju pat ljoti daudzkur un visu ko pamaniijos sadariit..

kapeec izdzeesies? un tad kaapeec iedzeesies :D:D:D
bet ja par tematu-tuseejaas maajaas, atpushos no RTU :D
Publicēts: 14.10.07 00:52
 citēt
Vajag, vajag atkal tusu :)

Es pa Jelgavu pārsvarā klīstu nedēļas nogalēs, bet šad tad satopams arī galvaspilsētā.

RTU kojaas :D:D Ezermalas ielaa, tur taads bomzhatnjiks apkaart + Ķīšezers, savaa istabaa varu uznjemt 5-7 :D
Publicēts: 14.10.07 01:13
 citēt

Es pa Jelgavu pārsvarā klīstu nedēļas nogalēs, bet šad tad satopams arī galvaspilsētā.

RTU kojaas :D:D Ezermalas ielaa, tur taads bomzhatnjiks apkaart + Ķīšezers, savaa istabaa varu uznjemt 5-7 :D

Stiļna :D
Nākamais mini plenērs pie miller31?

nu mums balliites parasti 3dienaas un 4dienaas, 4dienaas turpinaajums klubaa, bet var buut iznjeemumi :D
Publicēts: 14.10.07 01:15
 citēt

Stiļna :D
Nākamais mini plenērs pie miller31?

nu mums balliites parasti 3dienaas un 4dienaas, 4dienaas turpinaajums klubaa, bet var buut iznjeemumi :D

ew klau ir ideja, sataisiim iprovizeetu studiju no palagiem, sasauksim meichas no citaam istabaam ( vinju ir pamaz) un focheeism panjemsim 1L un pasaakums noteikti ies jautraak :D
Publicēts: 14.10.07 10:20
 citēt
Varētu sarīkot kādu garāku pastaigu, es domāju, 3-5 h kājām vai vispār, visu dienu.
Publicēts: 14.10.07 10:45
 citēt
jo dziljaak laukos, jo labaak. atpuushos no fakinaas Riigas. nu ap Siguldu atpuushos
Publicēts: 15.10.07 12:03
 citēt
jaaaa.... PAlagu ideja un kopmiitnju mietenes... Un uguns dzira. Tas viss vareetu pavilkties diezgan jautri :)

Shis te ir jaastellee augshaa :) Un jaariikojas... :)
Publicēts: 15.10.07 16:15
 citēt
Varētu sarīkot kādu garāku pastaigu, es domāju, 3-5 h kājām vai vispār, visu dienu.

Pastaiga dabā arī nav peļama doma! Es esmu PAR tusiņiem! :D
Publicēts: 15.10.07 17:14
 citēt
tekila bum
Publicēts: 15.10.07 17:33
 citēt
jaaaa.... PAlagu ideja un kopmiitnju mietenes... Un uguns dzira. Tas viss vareetu pavilkties diezgan jautri :)

Shis te ir jaastellee augshaa :) Un jaariikojas... :)

nu tieshi manaas kojaas vieniigi ar taam meiteneem ir pashaki, tapec buutu labi, ja te no bloga vareetu kaadas ar pieteikties. Vareetu kaut ko izplanot, apmeeram, novembra saakumaa, lai kokiem lapas pazuud tad te ir veel druumak :D
Publicēts: 15.10.07 17:37
 citēt
Brivdienas, diemzel, senes visstraujak aug, tapec jastrada. :roll:
Publicēts: 15.10.07 17:38
 citēt
Brivdienas, diemzel, senes visstraujak aug, tapec jastrada. :roll:

:D:D:D:D:D:D:D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt