forum.gif
PALIIIGAAA-probleemas ar Canon EF 28-80mm leecas autofokus!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / PALIIIGAAA-probleemas ar Canon EF 28-80mm leecas autofokus!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.10.07 14:08
 citēt
Nezkaapeec liktenis vienmeer izspeelee ar mani negantus jokus-vispirms liek ljoti sapriecaaties un peectam dod naaveejoshu triecienu :(

Tad nu luuk- Lietoju canon Eos 500n ar Ef 28-80mm leecu.Lieki piebilst ka pirku lietotu(bet nedomaaju ka shii vaina ir deelj ieprieksheejaa lietotaaja-tas ir vai nu dabiigs nodilums vai mana neuzmaniiba). Biju plaanojis kapinaat naudinju Digitaalaa SLr body naudinju un sleegt vinjam sho pashu leecu klaat lai naudinja ietaupaas...bet she tev...

Shodiem gribu pafotograafeet un atklaaaju ka AUTOFOKUSSS DALJEEJI NEDARBOJAS (pirms tam viss bija o.k.). fokusa ripa nospruust kautkur pa vidu un izdod spoleeshanai liidziigas skanjas.Ja paarsleedz uz manuaalo tad visss biidaas normaali bet kad fokuseejas no tuvaakaa uz taalaako leeca atkal izdvesh diivainas skanjas-es iisti nemaaku paskaidrot bet izklausaas kaaa elektromotorinjsh kas ietu tukshgaitaaa....no saakuma domaaju ka baterijas seezhas nost-ieliku jaunas bet nekaa...

MANA TEORIJA itr taada ka aiz fokusa sviras iekljuvis kaaads sveshkjermenis,vizticamaak smilshu grauds, un elektronika vienkaarshi nav tik speeciiga lai izkustinaatu fokus sviru...bet es varu arii kljuudiities..

VAI TO VAR KAUTKAA LABOT (iisteniibaa es to stipri apshaubu) VAI ARII ES ESMU PIELAULAATS MANUAL FOKUS UZ MUUZHU???? :( :( :(
Publicēts: 14.10.07 14:47
 citēt
manual focus ir laba lieta, nesaprotu, kapec cilvekiem nepatik :D
bet, ja godigi - iespejams, Tev taisniba.
ieteitu chapot uz servisu, lai apskatas un salabo.
kaut gan mosh vienkarshi nopirkt citu objektivu? nezinu, cik konkretais maksaa.
Publicēts: 14.10.07 14:51
 citēt
iespējams,ka pārtrūkusi barības lenta,vai taisās pavisam pārtrūkt,tā mēdz notikt zoom objektīviem.Man bija tādas problēmas ar 75-300is,atdevu atpakaļ pārdevējam,jo remonts bija diezgan dārgs.
Publicēts: 14.10.07 14:55
 citēt
Nee nu jaa manual fokus jau nav slikts...bet tomeer sajuuta apmeeram taa kaa invaliidam...itkaa autofokuss ir bet neiet.. :(

Cik es saprotu tad runa iet par PAMATIIGU remontu kuram man diemzheel nav naudas... CIk tas vareetu maksaat???
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):