forum.gif
Nozagta
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Nozagta
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.07 14:13
 citēt
Soma CompuTrekker AW ar tās saturu:

Speedlite 430EX
Canon EF 100-300mm f/4.5-5.6 USM
Canon EF 70-200mm f/4.0 L USM
Statīvs - SLIK Pro 700 DX <- melns

un visiem pričeņdāļiem, makro gredzeniem, trosītēm, bounceriem utt.

Ja kādam ir ziņa par šādu lietu tirgošanu, PM, vai pa Mob.: 26558326

P.S. kā arī printeris -> Canon Pixma IP4300
Publicēts: 15.10.07 14:14
 citēt
bļin, izsaku līdzjūtību...
Publicēts: 15.10.07 14:15
 citēt
blad.. izsaku lidzjutibu...
Publicēts: 15.10.07 14:15
 citēt

:D :D :D pirmais paspeeji!
Publicēts: 15.10.07 14:17
 citēt

:D :D :D pirmais paspeeji!

a tu trupjaak, fuj! :p
Publicēts: 15.10.07 14:34
 citēt
bljin, jau kārtējā zādzība...pizgec vienkārši (sorry par lamāšanos)
Publicēts: 15.10.07 14:59
 citēt
mjā, tas ir psc. kā gabals no sirds.
Publicēts: 15.10.07 15:01
 citēt
njā... j0e!
turies!
Publicēts: 15.10.07 15:03
 citēt
Fuck!! 70-200 tak tikko tikai panjeemi! :evil:
Līdzjūtības! :evil:
Publicēts: 15.10.07 15:12
 citēt
Tiesham zel, ka joprojam ir cilvceki, kam patik uzdzivoties uz citu rekina.
Kur tieshi nozagts, Riga? Un no kurienes, ja nav noslepums? :roll:
Publicēts: 15.10.07 15:16
 citēt
Rīgā uz Bruņinieku ielas, no dzīvokļa, iztīrija visu! Pat kompi ar visām bildēm!
Rodās jautājums par BackUp vajadzību, kāda jēga, ja arī to aiznes (ārējais HDD).
Publicēts: 15.10.07 16:26
 citēt
PC moš vari Latgalītē meklēt un,protams, visos sludinājumu portālos.

To jau daru!
Publicēts: 15.10.07 18:14
 citēt
nolādēc ar 1 aci! vīrojies.
Publicēts: 15.10.07 19:24
 citēt
izsaku lidzjutibu.tagad ir verts pardomat savu butibu.Ari man bija sada saize.biju laikam pats vainigs.Viena tusa foceju,iesmigoju,zuda modriba.pec tam ar nospera.tapec es iesaku visiem fotografiem kartigi pardomat,pirms iet bildet pasakumu.vai dzersiet ,vai nepieciesami visi objektivi,filtri,zibspuldzes.jabut modram un protams nedzerajam.ja smigo,tad bez tehnikas.tapat pa pjani nav labu bilzu.ve3lreiz izsaku lidzjutibu.
Publicēts: 15.10.07 20:15
 citēt
es negribu lai kads parprot manis teikto.Es pagajoso nedelu 7.oktobri,Vecriga redzeju fotografu pamatiga palii stebereja,fociks{canon}ar balto garo stiklu roka,kautko megina fotografet.jadoma pasam,ka neka dzivoja pec rietumu valstu likumiem.Daudz mums latvija ir garnadzu.Es pats vispar esmu atteicies nosmigas,jo man ir motivacija-fotografesanaun autosports.cerams pateicu visu ta,ka neparpratis mani.
Publicēts: 17.10.07 09:50
 citēt
sandriko : Citas valstsis GARNADZJU ir neskaitamas reizes vairak , dazviet ta ir kulturas tradicija un nacionala ipatniba. PIEMERAM Roma pie Kolizeja DIENA apzog videji 50 Tūristus prieks tam ir pat specials policijas iecirknis un VESELS tirgus ar konkretu nosaukumu "Zagto mantu tirgus" :) Taka Latvija ne tuvu netiek lidzi Dienvideiropai ne apjomos ne kvalitate. Zjel protams ka sadi noticis BET prieks tam ir signalizacijas , apsardzes utt.
Publicēts: 17.10.07 10:15
 citēt
Lunis: Pēc kara visi gudri! Protams ir mācība visai dzīvei. ;)
Publicēts: 17.10.07 22:59
 citēt
Djā, smagi. Turies.
Publicēts: 19.10.07 18:20
 citēt
es tavaa vietaa nebuutu tik beediigs, un iedomaatos kas buutu ja zaadziiba notiktu peec paris gadiem, kad buutu kaads 5D vai mark III ar visiem L stikliem un kompii staveetu kaadas 5 neapstraadatas kaazas un vairaaki reklaamas pasuutiijumi gatavi nosuutiishanai...
Publicēts: 19.10.07 21:59
 citēt
5 neapstrādātas kāzas un nenodoti pasūtījumi bez backupa ārpus nozagta laptopa būtu smaga diagnoze :)

Es nepelnu ar foto, bet nākamajā dienā pēc kāzām man ir vismaz 2 visu bilžu kopijas ārpus datora :)
Publicēts: 19.10.07 22:17
 citēt
5 neapstrādātas kāzas un nenodoti pasūtījumi bez backupa ārpus nozagta laptopa būtu smaga diagnoze :)

Es nepelnu ar foto, bet nākamajā dienā pēc kāzām man ir vismaz 2 visu bilžu kopijas ārpus datora :)

pie maza darba apjoma to var atlauties...
Publicēts: 20.10.07 00:47
 citēt
pie maza darba apjoma to var atlauties...

backapot uz kadu arejo cieto, kas drošības nolukos stav kada skapi un ir savienots caur tīklu gan ir liela problēma - palaid programmu, kas sinhronizē mapes un vari iet tālāk strādāt... tur pat slinkam esot pietiek piespiest tik go podziņu un viss notiek! :)
Publicēts: 20.10.07 02:28
 citēt
Nu vot, tas jau vesels bizness - nospert datus un pēc tam prasīt naudiņas par atdošanu.

Vai arī - ja kāzas galīgi greizi sanākušas, lielisks attaisnojums... :lol:
Publicēts: 20.10.07 17:27
 citēt
..un dzjekiem nav slinkums paskatiities skapii, un backupa vairs nav.. :D

priekš tiem, kas tankā tas bija piemērs - ja gribās drošību - nopērc seifu un pieskrūvē pie zemes! un vēl bonusā aiz paranojas uzliec signalizāciju, seifu nez vai tik viegli atlauzis vai aiznesīs... :roll:
Publicēts: 20.10.07 22:03
 citēt
..un dzjekiem nav slinkums paskatiities skapii, un backupa vairs nav.. :D

Tieši tā, bija ārējais HDD, bet to jau arī aiznesa!
Ritīgi paveicās ka fotosoma bija līdz ar fočiku, zibeni un diviem stikliem, vieglāk pārdzīvot. :)

P.S. paldies visiem par morālo atbalstu!
Publicēts: 20.10.07 23:32
 citēt
Ja gribi vel lielaaku droshiibu pie mazaakiem izdevumiem - seedi maajaas!

man kaimiņienei dienas laikaa ielaida gaazi (vina atrubijaas), ieliida pa logu, savaaca mantas, paeeda no leduskapja un mieriigi aizgaaja. dienas laikaa !
Publicēts: 21.10.07 00:02
 citēt
man kaimiņienei dienas laikaa ielaida gaazi (vina atrubijaas), ieliida pa logu, savaaca mantas, paeeda no leduskapja un mieriigi aizgaaja. dienas laikaa !

Man paziņam līdzīgs stāsts par to gāzi, tik pa nakti un pat no istabas mantas iznesa, kur gulēja! :(
Publicēts: 21.10.07 00:23
 citēt
Taads variants man neienaaca praataa, vismaz manos dziivokljos tas nav iespeejams..

nebaidies, ir veel 101 veids kaa to paveikt...
Publicēts: 21.10.07 01:48
 citēt
Nez kaapeec arii tas mani nesatrauc..

Padalies ar noslēpumu. ;)
Publicēts: 21.10.07 10:49
 citēt
1) atrodi tādu cilvēku, ar ko pakonsultēties.
2) pastāvēt ar cirvīti kad šamie lien iekšā, uhh, rokas nost ka nemetās! and sue me!
Publicēts: 21.10.07 17:11
 citēt
Aizmirsu pateikt - ja ir bailes par cietos disku kurš ir iebāzts k-kur x vietā... Tad var izmantot lieliskās interneta prioritātes un īrēr vai no drauga dabūt vietu uz kāda ārējā servera uz kura vienk. sinhronizēt bildes... Parasti ari tadiem serveriem taisa back-up...
Publicēts: 01.11.07 14:13
 citēt
Par tiem serveriem: A ir kāds piemērs ar apjomiem/cenām mēnesī?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):