Rīgā uz Bruņinieku ielas, no dzīvokļa, iztīrija visu! Pat kompi ar visām bildēm! Rodās jautājums par BackUp vajadzību, kāda jēga, ja arī to aiznes (ārējais HDD).
izsaku lidzjutibu.tagad ir verts pardomat savu butibu.Ari man bija sada saize.biju laikam pats vainigs.Viena tusa foceju,iesmigoju,zuda modriba.pec tam ar nospera.tapec es iesaku visiem fotografiem kartigi pardomat,pirms iet bildet pasakumu.vai dzersiet ,vai nepieciesami visi objektivi,filtri,zibspuldzes.jabut modram un protams nedzerajam.ja smigo,tad bez tehnikas.tapat pa pjani nav labu bilzu.ve3lreiz izsaku lidzjutibu.
es negribu lai kads parprot manis teikto.Es pagajoso nedelu 7.oktobri,Vecriga redzeju fotografu pamatiga palii stebereja,fociks{canon}ar balto garo stiklu roka,kautko megina fotografet.jadoma pasam,ka neka dzivoja pec rietumu valstu likumiem.Daudz mums latvija ir garnadzu.Es pats vispar esmu atteicies nosmigas,jo man ir motivacija-fotografesanaun autosports.cerams pateicu visu ta,ka neparpratis mani.
sandriko : Citas valstsis GARNADZJU ir neskaitamas reizes vairak , dazviet ta ir kulturas tradicija un nacionala ipatniba. PIEMERAM Roma pie Kolizeja DIENA apzog videji 50 Tūristus prieks tam ir pat specials policijas iecirknis un VESELS tirgus ar konkretu nosaukumu "Zagto mantu tirgus" Taka Latvija ne tuvu netiek lidzi Dienvideiropai ne apjomos ne kvalitate. Zjel protams ka sadi noticis BET prieks tam ir signalizacijas , apsardzes utt.
es tavaa vietaa nebuutu tik beediigs, un iedomaatos kas buutu ja zaadziiba notiktu peec paris gadiem, kad buutu kaads 5D vai mark III ar visiem L stikliem un kompii staveetu kaadas 5 neapstraadatas kaazas un vairaaki reklaamas pasuutiijumi gatavi nosuutiishanai...
backapot uz kadu arejo cieto, kas drošības nolukos stav kada skapi un ir savienots caur tīklu gan ir liela problēma - palaid programmu, kas sinhronizē mapes un vari iet tālāk strādāt... tur pat slinkam esot pietiek piespiest tik go podziņu un viss notiek!
..un dzjekiem nav slinkums paskatiities skapii, un backupa vairs nav..
priekš tiem, kas tankā tas bija piemērs - ja gribās drošību - nopērc seifu un pieskrūvē pie zemes! un vēl bonusā aiz paranojas uzliec signalizāciju, seifu nez vai tik viegli atlauzis vai aiznesīs... :roll:
Ja gribi vel lielaaku droshiibu pie mazaakiem izdevumiem - seedi maajaas!
man kaimiņienei dienas laikaa ielaida gaazi (vina atrubijaas), ieliida pa logu, savaaca mantas, paeeda no leduskapja un mieriigi aizgaaja. dienas laikaa !
man kaimiņienei dienas laikaa ielaida gaazi (vina atrubijaas), ieliida pa logu, savaaca mantas, paeeda no leduskapja un mieriigi aizgaaja. dienas laikaa !
Man paziņam līdzīgs stāsts par to gāzi, tik pa nakti un pat no istabas mantas iznesa, kur gulēja!
Aizmirsu pateikt - ja ir bailes par cietos disku kurš ir iebāzts k-kur x vietā... Tad var izmantot lieliskās interneta prioritātes un īrēr vai no drauga dabūt vietu uz kāda ārējā servera uz kura vienk. sinhronizēt bildes... Parasti ari tadiem serveriem taisa back-up...