Es te gribēju ielikt sludinājumu, nevis, pamācību, ka ar 20D bildētu RAW failu var atvērt ar HEX editoru un atrast ciparu, kas palielinās katrā sekojošā kadrā un kam nav nekāda sakara ar failu nosaukumu. Salīdzinot šādi iegūtu skaitli ar reālo manu bilžu skaitu, nākas secināt, ka abi skaitļi diezgan precīzi sakrīt.
pēdējais datorā atrastais fails uzrāda 25143 tā es to sapratu...
Es te gribēju ielikt sludinājumu, nevis, pamācību, ka ar 20D bildētu RAW failu var atvērt ar HEX editoru un atrast ciparu, kas palielinās katrā sekojošā kadrā un kam nav nekāda sakara ar failu nosaukumu. Salīdzinot šādi iegūtu skaitli ar reālo manu bilžu skaitu, nākas secināt, ka abi skaitļi diezgan precīzi sakrīt.
pēdējais datorā atrastais fails uzrāda 25143 tā es to sapratu...
es varbūt esmu potenciālais pircējs,kurš negrib ticēt uz vārda...mani jau nebaida slēdža remonts,viss plīst un lūzt,pašam Mark2 nojuka slēdzis pie 26 000.Ja es pārdotu,noteikti uztaisītu apkopi,lai zinu,ka nākošajam viss būs ok.no manas puses...
Es par to arī domāju, bet kas būtiski mainītos, ja es pateiktu, ka esmu bijis uz servisu un ka viņi man nosauca to ciparu? Diemžēl man nebūs iespējams izkraidīt ar katru potenciālo pircēju uz servisu un klātienē parādīt šīs lietas.
Cita iemesla iet uz servisu nav - aparāts ir tīrs, darbojas lieliski, vizuāli būtu ļoti cītīgi jāskatās, lai saredzētu lietošanas pazīmes.
Galvenais jau ir attieksme,ne jau visiem tāda kā Tev un man...aparāts labs un pircējs būs laimīgs.Pats savu kādreiz pārdevu,tagad sapratu,ka vajadzīgi divi un nopirku 40D...drošs paliek drošs.ilgi domāju vai ņemt lietotu 20D,30D vai kādu no 350-400d,nolēmu pirkt jaunu.Lai veicas pārdot!
Man šī kamera ir bijusi apmēram 30 mēnešus, sanāk apmēram 850 kadri mēnesī, esmu nobildējis 5 kāzas un šajos pasākumos arī tiek izšauti visvairāk kadru - droši vien vismaz puse no visiem (ne bildes, bet pogas nospiedieni). Vēl vienu vasaru pabildēju visādus skeitbordistu pasākumus. Gan kāzās, gan skeitu bildējot fotografēju pat pa 2 - 3 kadriem uzreiz, lai nevienam nevajadzētu rādīt bildes ar stulbām grimasēm utt., bet lai būtu bildes no maksimāli visa pasākuma. Ceļojumos diezgan daudz kadru aiziet.
Ja tādas bildēšanas reizes izņem ārā, tad statistika nav nemaz tik šausmīga, bet ar digitālo ir tā - man biežāk nākas nožēlot to, ka kameru ir palikusi mugursomā, nevis ka esmu izfotografējis 100 kadrus un galu galā esmu palicis tukšā - bez bildes, kas pašam patiktu.
Njā, kā reiz pirms štundeles Eltons pārdeva (šobrīd kādam ļoooti laimīgam tipam) savu 30d ar izšautiem ~35t kadru par ļoti amizantu ciparu 360 Ls, diemžēl kāds pirmais cīrulis paspēja pirms manis , zinu ka 30d ražotāja slēdža garants ir pie 100t, bet pie 20d nedaudz bremzē šis ~26t izšauto kadru skaits, uz izķeršanu, kā 30d, nav jo būtu jau notirgots, cena vai izšautie kadri te maisās, nu nez, ja vēl nedaudz paspēlētos ar cenu tad domāju ka es arī varētu paņemti...
Njā, kā reiz pirms štundeles Eltons pārdeva (šobrīd kādam ļoooti laimīgam tipam) savu 30d ar izšautiem ~35t kadru par ļoti amizantu ciparu 360 Ls, diemžēl kāds pirmais cīrulis paspēja pirms manis , zinu ka 30d ražotāja slēdža garants ir pie 100t, bet pie 20d nedaudz bremzē šis ~26t izšauto kadru skaits, uz izķeršanu, kā 30d, nav jo būtu jau notirgots, cena vai izšautie kadri te maisās, nu nez, ja vēl nedaudz paspēlētos ar cenu tad domāju ka es arī varētu paņemti...
20D ir savaa zinjaa pat labaaks par 30D, jo vinjam nav gljuki kas ir 30-tajam. njem tik ciet arii shim ir laba cena..