Nav man bijusi pieredze ar apliecību bilžu taisīšanu tapē rodas jautājumi: 1) kādu opbjektīvu vajag? (man ir Canon 24-70 2.8L vai tas der?) 2) kādas zibspuldzes vajag izmantot! vislabāk jau laikam būtu litusgargus ne? 3) ieteikumi statīvam un fonam
Ja rezultātā vajag mazu 3x4 cm bildīti, tad kā fons der balta lapa A2 formātā un pavisam ekskluzīvā variantā zibspuldzi atstaro pret tādu pašu baltu lapu ...
Nav man bijusi pieredze ar apliecību bilžu taisīšanu tapē rodas jautājumi: 1) kādu opbjektīvu vajag? (man ir Canon 24-70 2.8L vai tas der?) 2) kādas zibspuldzes vajag izmantot! vislabāk jau laikam būtu litusgargus ne? 3) ieteikumi statīvam un fonam
jus ko tauta, bez shitaa neiztikt :
fons : colorama Arctic White extra large 3.55x30 metri
gaismas : vieniigiun tikai pro foto ar generaatoriem, kaadas 8 zibenes toč vajag . 4 lai vienmerigii fonu apgaismotu un 4 lai vienmerigi cilveeka galvu. un visiem taadus riktiigos 2 metriigos okotboksus.
statiivi : kaadi veel statiivi ? tikai un vieniigi piekaramo sisteemu. bez taas neviens nenaaks bidleeties.
fochuks : sheit arii tikai un vieniigi Canon EOS-1Ds Mark III. iesaku uzreiz divus nemt lai viens rezervee.
optika : ekonomiskajaa variantaa ar šito laikam pietikt : Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM (nu tas taads kit objektiivs) Canon EF 14mm f/2.8L USM (tas ja kaadam deguns pa mazu) Canon EF 85mm f/1.2L USM (shitais labi der ja peekshni elektriiba izsit) Canon EF 600mm f/4L IS USM (tas taa ja atnaak bomzis lai smaku nejustu) Canon 1200/5.6L (nu shito rezervei ja 600mm nobirst)
Viens no butiskakiem prieksnoteikumiem ir STANDARTI+SERTIFIKATS , ja uz bildes nav sertificeta speca ZIMOGA vinju nenem preti DOKUMENTIEM MK noteikumi Kuri paredz ka DOKUMENT FOTO ir ierobezots deriguma termins , piemeram Pasei liekas 45 dienas no Nofocisjana datuma
Viens no butiskakiem prieksnoteikumiem ir STANDARTI+SERTIFIKATS , ja uz bildes nav sertificeta speca ZIMOGA vinju nenem preti DOKUMENTIEM MK noteikumi Kuri paredz ka DOKUMENT FOTO ir ierobezots deriguma termins , piemeram Pasei liekas 45 dienas no Nofocisjana datuma
dansiga : Tikai nevaig NESKATAS man te kolēģis tiko teica uz kantori vismaz reiz menesi atnak vismaz viens neapmierināts vaņka kuram bildes atmestas atpakaļ dēl tā ka DATUMS PAGĀJIS kurš tiešam ir 90 dienas
Lunis, a es par ko? ka 90(!!!!!!) dienas ..... bet nu neviens nav atmests atpakalj, ka fotografejis fotograafs bez sertifikaata! (shito laucinju jau nu es parzinu labaak par foto laucinju ;-pppp)
es arī pats sev taisu pasi ,autovadītāja tiesības ,kā arī mēnešbiļetes bralim,omei un radiem ,bilde,kāda tur bilde -paņemu ziepīti izstiepju roku ,nu tā no augšas,lai kičīgaka bilde un knikt . (protams ,ka joks-tagad laiki tādi nepateiksi ,ka joks viss -kirdikt)
Ziniet pazistu vienu butni ar FANTASTISKAM caursisjana sspejam kurai PASSE bija bilde kur viņa peldkostīmā puspagriezienā ar kroni galvā un Miss lentu Meitene reiz bija viena no Latvijas skaistulem. Musejie acis blisinaja un valja mutem lureja uz sitadu passi KAMER vinju ar tadu neielida USA un vienkarsji deporteja atpakal uz dzimteni
USA imigrācijas dienests ir vienkārši fantastisks nervu trieciens pēc nomodā pavadītas diennakts un novirzes no normas viņi necieš tāpat kā konkurējošo partiju.
Viens no butiskakiem prieksnoteikumiem ir STANDARTI+SERTIFIKATS , ja uz bildes nav sertificeta speca ZIMOGA vinju nenem preti DOKUMENTIEM MK noteikumi
ja nu jauni noteikumi, ne tik sen frendam taisīju pasei, paņēma. padumjā laikā šķibi lūrēt nedrīkstēja, bla, bla, bla un bildei bija jābūt no oficiāla kantora ar datuma štempogu, ar tādu, ka kancelejas precēs par rubuli varēja nopirkt. bet ja ne īpaši svarīgam dokumentam, litusgargus lietot gandrīz par daudz goda, fonu gan vaig mazliet piegaismot.
nabaga cilveki... dazi ar humoru, jokojas (atbilstosi jautajumam) a citi atkal te dikti nopietni... Es parasti ari pati taisu bildes, ja kads ir blakus uzlieku uz stativa, sareguleju visu, pasaku, lai nospiez podzinu, ja nav- ar taimeri. Kadas vel zibspuldzes? ekspoziciju pec vajadzibas. a par fonu es izmantoju savas baltas tapetes, kas izlimetas man dzivokli. un i nekadu problemu. a un vel- sametu 8 bildes 10x15 bildite un pasutu par 12 sant. ietaupita nauda- apmeram 1,38.