forum.gif
Jocīgi BIZNESS piedāvājumi.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jocīgi BIZNESS piedāvājumi.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.07 22:14
 citēt
Vakar kāds no Blogeriem saņemis sekojošu spamu , par cik tas visdrīzāk nav pedējais kas to saņemis tad atbildu arī lai nav kā lidzīgos gadijumos jāraksta N_tajiem cilvēkiem pa vienam, TĀTAD SATURS.

"Mani sauc Marcis un es pārstāvu projektu, ar nosaukumu Mākslas Parks
([url=www.makslasparks.lv]www.makslasparks.lv[/url]). "Mākslas Parks" vienuviet apvieno nozaru meistarus,
un padara to darbus daudz tuvākus iepazīstamus un pieejamus plašākai
publikai. Piedāvājam kopā spert soli tuvāk īstas mākslas entuziastiem.

Mūsu klientiem piedāvājam piemeklēt un iegādāties oriģinālus un
mūsdienīgus dizaina un mākslas darbus. Mūsu esošais, kā arī
potenciālais klientu loks ietver gan privātpersonas, gan biznesa klientus un
citādi mākslas un oriģinālu interjera elementu cienītājus.

Esam jau īstenojuši veiksmīgu sadarbību ar dizaina un mākslas nozares
pārstāvjiem un jaunā projekta ietvaros pašlaik aktīvi tiekamies un
runājam par jaunām sadarbības iespējām ar interesantiem un aktīviem
nozares cilvēkiem un būtu ļoti ieinteresēti tikties arī ar Jums. Esmu
pārliecināts, ka mēs noteikti atradīsim abpusēji interesantu sadarbības
modeli, kuru pārrunāt jau vairāk detaļās un vieglākais veids, kā to
izdarīt, būtu tuvākajā laikā mums tiekoties."

Tad nu mana atbilde par šo teksti:
Vismaz daļa auxstāk minētā txt ir apsalūts BLEFS , cik zinu projekts ir TIKO dibināts savu darbību reāli nemaz nav vēl uzsācis , projekts pieder 2 kursa studentam Marcim kuram protams nav nekada iepriekšējas pieredzes Makslas biznesa un ņemot vērā gadus diez vai jebkādā biznesā iznemot pus gadu ilgu darbu Igauņu SMS portala un mācības "Vadības zinībās" :) Vel valdes loceklis ir Marča klases biedrs Edgars.

Talak teksts par to ko isti nodarbojas minētais pakums:
Mākslas Parks aicina Jūs uz sarunu individuāli – piedāvājam pārdot Jūsu darbus ar mūsu starpniecību par Jūsu noteiktu cenu, kā arī sagatavot reklāmu Jūsu darbiem gan Latvijā, gan ārpus Latvijas robežām.
Mākslas Parks neiepērk mākslinieku darbus, bet publicē to reprodukcijas vai fotogrāfijas internetā. Mākslas Parkā publicētos un apmeklētāju izvēlētos darbus pārdodam par autora noteiktu cenu un piegādājam šī darba pircējam.

Tatad kas reali ir projekts

Viss mājas lapā ([url=www.makslasparks.lv]www.makslasparks.lv[/url]) (turpmāk tekstā „Mājas Lapa”) atrodamais saturs ir SIA "EM Baltic" vai to sākotnējo autoru īpašums, un tiek aizsargāts saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu un Krimināllikumu.
Uznemumu reģistra zinējas par „EM Baltic”

Reģistrācijas datums: 28.09.2007.
Reģistrācijas numurs:xxxxx
Veids: sabiedrība ar ierobežotu atbildību
Firma: sabiedrība ar ierobežotu atbildību "EM Baltic"
Adrese: Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, Ķekava, Gaismas iela xxxxx
Parakstītais pamatkapitāls: 2000 Ls
Apmaksātais pamatkapitāls: 1000 Ls
Valde: xxxx Mārcis, Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, Ķekava, xxxxx valdes loceklis, ar tiesībām pārstāvēt kapitālsabiedrību atsevišķi
xxx Edgars, Rīgas rajons, Ķekavas pagasts, Ķekava, xxxxx loceklis, ar tiesībām pārstāvēt kapitālsabiedrību atsevišķi.

Secinajumus varat izdarit pasji par projektu ko realizē zalji 2005 gada skolu beigusji studenti kuri piemin ka „Esam jau īstenojuši veiksmīgu sadarbību ar dizaina un mākslas nozares pārstāvjiem „ un kantori kam nav pat vel 2 nedeljas :)

Noz sevis gribētu pieminet ka Makslas biznes ir loti ipatneja biznesa sfera kur spej darboties VIENIGI cilvēki ar loti lielu pieredzi konkretaja joma JO cenu/kvalitati sai nozare GARANTE tikai divi nosacījumi PARDEVEJA VARDS / REPUTĀCIJA vai MAKSLINIEKA VARDS / ATPAZĪSTAMĪBA neviena cita shema seit nedarbojas. Kapec rakstu par sadiem pasakumiem.
Man pieredze sados projektos ~20 gadu garuma ŠĀDI projekti RODAS REGULĀRI ka sēnes pec lietus KA LIKUMS neexsiste ILGAK KA GADU tad klusu pazūd izčaķst labi vēl ja bez autoru DARBIEM padusē:) Iesaku but apdomīgiem un rupigi izvertet KAM jus uzticat savus darbus. TAS ari viss:) Jā Projekta autoriem novelu veiksmi es gan domāju ka kada cita viņiem saprotamākā biznesaa joma jo Makslas nozare bez PIEREDZES un ZINĀŠANĀM šai jomā nav dzirdets ka kadam butu veicies :)
Publicēts: 16.10.07 22:23
 citēt
Šis laikam visus nospamojis. :)
Publicēts: 16.10.07 22:28
 citēt
Majas lapa vairs/jau neiet...
Publicēts: 16.10.07 22:30
 citēt
TAPEC atbildu VISIEM lai man nav jatabild N facem pa sturiem jo zinu drosji ka " Marcis xxxx , Vadības zinības" , ka kartiga macibu gramata raksta saks ar Massivu spama kampanju:):)
Publicēts: 16.10.07 22:32
 citēt
Bet nu malacis, ka cenšās. Uz vietas sēžot tālāk netiks!
Publicēts: 16.10.07 22:53
 citēt
Spēcīga analīze un kārtīgs nokdauns pirmā seta pirmajā minūtē...
Publicēts: 16.10.07 23:04
 citēt
Luni, Mākslas Parks un Lunaparks... kā māte ar meitu :D
Publicēts: 16.10.07 23:19
 citēt
VB : Lunaparks bija WEB IZKARTNE kas radas tai laika lielaka Foto kantora pasparne ar citu nosaukumu toreiz tur bija lidz pat 48 fotografiem. Lunaparks strada ar sauru slegtu klientu loku un nav brivi piejams:) Lunaparks savulaik pec nopietnam parrunam un kompromissiem sadalija nisjas un sava zinja paklavas citu jomas speletaju noteikumiem viens no kuriem BIJA/IR lai nav briva pieejas un ta tas ari patreiz:) Lunaparks ir cita arpus LV projekta "LV galva" sobrid nekas vairak :):) Exskluzivi autori exskluzivi klienti exskluzivs piedavajums , LV plasjaka publika nav manu intresju sfera mums vini vienkarsji nav KOMERCIALI intresanti :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):