forum.gif
HELP!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / HELP!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.10.07 19:26
 citēt
Tikko notika kaut kas briesmīgs...izdzēsu nejauši šodien safotogrāfētās bildes...no kompja un tās nez kādēļ nav miskastē...Vai tās vēl kaut kur kaut kā var atrast? Vai arī viss, čau...? Drausmīgi, drausmīgi.... :cry:
kartē nav?
Publicēts: 17.10.07 19:27
 citēt
ja no kartes ar esi notīrijusi tad

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 17.10.07 19:34
 citēt
Bet ja es bildes izgriezu no kartes, ne kopēju,izgriezu visu folderi? Tad ar uz kartes var tās vēl būt sameklējamas??? Bet tad jau kompī ar tās kaut kur vēl varbūt klejo???
pamēģini kkādā folderī uzspiest ctrl + v :) moš tev vēl viņas ir iespējams kopēt. bet manliekas ka bildes jebkurā gadījumā var atgriezt ar tās progas palīdzību :)
Publicēts: 17.10.07 19:35
 citēt
neķer kreņķi visu varēs dabūt atpakaļ.

vienu lietu ievēro pagaidām nedari nekādas lietas uz diska ar liela apjoma failiem, lai netiek pārakstīts pāri tavām bildēm.

tev e-pasts ir?

iedod nosūtīšu softiņu
Publicēts: 17.10.07 19:36
 citēt
e-pasts nederēs tūlīt uzlikšu uz web
Publicēts: 18.10.07 15:17
 citēt
Nu tā... pēc ilgiem un neveiksmīgiem mēģinājumiem, šīs programmas triāls man atļāva atgūt tikai 3 bildes no kartes...
www.iolo.com...

Tur palika vēl šis tas...kopā redzēju 22 bildes no 74
Vai kādam nav šī vai līdzīgas klases programma, jo citas, ko lietoju:
Kā šī: www.pcinspector.de...

un šī:
www.runtime.org...
vispār ne kripatiņas uz tās pašas kartes nesameklēja... Lūk...

Ir kādam kādi ieteikumi, padomi?

No kartēm atjaunot vislabākā programma kas redzēta bija uz maza diska kas nāca ar Sandisk Extreame kartēm. RescuePro . Man tādi 5 CD mājās :)
Publicēts: 18.10.07 17:43
 citēt
JRJ,ox3r un visi pārējie, paldies! Nepagāja ne 24 stundas un man izdevās gan! Laimīga bez gala...tik vēl kāds varētu apskaidrot kā no RAW failiem sanāca JPG??? :roll:

Pag, pag, pag Tas nav iespējams :D

Viņiem izmērs arī kā JPG vai tas ir fails, kas satur RAW informāciju ar paplašinājumu jpg?
Publicēts: 18.10.07 18:33
 citēt
RAW ir RAW, visādi monochrome, vividi, sharpeningi, whaitbalansi un tamlīdzīgas lietas attiecas uz JPG vai tad, ja drukā no kameras pa tiešo uz printeri
Publicēts: 18.10.07 18:43
 citēt
droshvien JPEGus samekleeja, bet RAWus i neskatiijaas ...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):