forum.gif
VISS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / VISS
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.10.07 00:29
 citēt
a, shis te ir izskaneejis tikai shajaa saitaa vai veel citur arii???

Citur jau aicina. Draugu domubiedru grupas pilnas ar paziņojumiem. Bet man izbrīna vairāk kāds cits fakts. Ka būtībā blogisti iet uz piketu nevis, lai protestētu par pastāvošo kārtibu vai dzīvniecisku izturēšanos pret viņiem no rigīdās valdības puses , bet gan , lai satusētu ... Ja viens otru meklē, tad būs tāpat kā ar mediķu piketu, kad nolika vienu smenu ar karogiem un baneriem, kāmēr 3/4 pūļa tusēja parkā un stāstīja viens otram jokus un piedzīvojumus iz profesionālās dzīves.

Sasar - būtībā nekāds piliens nav. Letiņi pa žizņi ir debīli un kaut kādas Beilijas aicinājumu gāzt pastāvošo varu uzskata par likumu un vārdu, lai gan sekojošais bija jādara labi sen. Kāds veiksmīgi palaida pīli, ka vajag to protestu un visi tagad saņemas drosmes. No vienas puses Haiduks pareizi pateica, ka alternatīvas jau nav - vēlēt nav ko . Nu bet ja iet, tad iet uz radikāliem līdzekļiem. Vajadzēs ķirurgu brigādi, labi daudz tvertnītes un pie Saeimas nama TV priekšā veikt tauku nosūkšanu mūsu veprīšiem ... bez anestēzijas
Publicēts: 18.10.07 00:30
 citēt
Skaidrīte.
Arī aizietu, ja varētu.
Publicēts: 18.10.07 00:30
 citēt
nepievienojos . jus esat akli muļķi (piedodoet man) paši nostādīti valdibas gala neko nemainiitu jo vnk nespeetu vai neveeleetos. taa ir realitate .. atsaabsties un samierinaties
Publicēts: 18.10.07 00:33
 citēt
Jautājums sekojošs: Kas nāks vietā un ar ko tas kāds būs labāks?
Apgalvojums: Vai ASV būtu tā īstākā valsts, kas varētu mācīt demokrātīju un visus pārējos tiesiskas valsts principus, ja ņem vērā ko dara Bušs, kādas apšaudes notiek skolās utt umg
Publicēts: 18.10.07 00:38
 citēt
a, shis te ir izskaneejis tikai shajaa saitaa vai veel citur arii???

šodien no rīta braucu autobusā uz Rīgu un domāju par to, cik ciniska attieksme ir cūkmeņu valdībai pret mani un pārējiem Latvijas iedzīvotājiem, domāju par to, ka cik niecīgs es esmu salīdzinot ar to, kādas lietas notiek tagad valdības kuluāros, domāju par to, cik lēti mūs visus čakarē, domāju par to KO ES KĀ PILSONIS, kam šķiet tik acīmredzamas nelietības no varu ieguvušajiem, varu pret viņiem izdarīt...

domāju domāju un sapratu ar lielu sāpi KA NEKO ES NEVARU IZDARĪT!!! NEKO!

tad pagāja gara un aizņemta diena ar dzīvokļa remontu, ar darba jautājumu risināšanu ar deju koncertu vakarā.... nu karoče ikdienas rutīnu, kas aizēno šo filozofēšanu par globālajiem jautājumiem.... un tad man vakarā pēc garas dienas braucot uz mājām atnāk SMS no vecākiem: "tu rīt piedalies piketā pret valdību?"... tas bija kā spēriens ar zibeni! PIKETS? kāds pikets? kur? JAA!!!

Atbraucot mājās paspēju noskatīties pusi no raidījuma "Kas Notiek Latvijā?" pagoogloju par piketu un atradu šo baneri, kas tagad karājās pirmajā lapā... un neskatoties uz to, ka ar Shadowu bijām vienojušies neiejaukt politiku blogā, ieliku šo baneri! Jo tas ir vismaz kāds mazs darbiņš, ar kuru es kā šīs mīļās valsts LATVIJA pilsonis varu izdarīt tās labā...

Atbilde: es nezinu, kas šo piketu rīko, bet ja neviens to nerīkotu, es pats tādu mēģinātu sarīkot... neskatoties uz to, ka principā salīdzinājumā ar cūkmeni esmu nekas (tā vismaz viņš domā).

Un ziniet, kas vēl? Cūkmenim nav taisnība.... es neesmu nekas, un arī neviens Latvijas iedzīvotājs nav NEKAS... Tas ir kāpēc es rīt iešu...
Publicēts: 18.10.07 00:40
 citēt
mreini Tevii mostas demagogs :roll: katrai tautai ir taada valdiiba kaadu taa ir pelniijusi, bet ir arii cits aspekts, nekad nav par veelu nopelniit citu - labaaku.........
Publicēts: 18.10.07 00:41
 citēt
nepievienojos . jus esat akli muļķi (piedodoet man) paši nostādīti valdibas gala neko nemainiitu jo vnk nespeetu vai neveeleetos. taa ir realitate .. atsaabsties un samierinaties

tev taisnība... un tev nav taisnība
Publicēts: 18.10.07 00:43
 citēt
Es gan teiktu, ka tikai akls muļķis var stāvēt malā, samierināties un cerēt uz labākiem laikiem :!:
Publicēts: 18.10.07 00:45
 citēt
gluzhi manas domas....
Publicēts: 18.10.07 00:46
 citēt
Es gan teiktu, ka tikai akls muļķis var stāvēt malā, samierināties un cerēt uz labākiem laikiem :!:

es piem. uz labākiem laikiem neceru. Es sev mērķi uzstādīšu dzīvot tā, ka visas šitās pupu mizas netraucē (neizbraucot no LV)
Publicēts: 18.10.07 00:47
 citēt
grozies kaa gribi vairaak jeb mazaak, tieshi jeb netieshi tas skar un skars visus...
Publicēts: 18.10.07 00:51
 citēt
Ko jūs gribat un gaidat no valdības, ja latviešu tauta vienmēr māk tikai visus kritizēt un pelt. Kā var sagaidīt kautko labu, ja mēs paši sev un saviem bērniem nemācam patriotiskas jūtas pret savu valsti.
Johaidī. Paskatieties paši uz sevi un mācieties cienīt savu valsti, bet nevis novelt visu vainu uz valdībām! Šie nopēlumi ir bijuši vienmēr - Bērziņš, Repše, Kalvītis...
Sāciet no sevis!!!
Publicēts: 18.10.07 00:52
 citēt
vai bagaatiiba sniegtu jums visu ? tasdds ir jautajums .. atbilde - visticamaak jaa .. nevainojiet valdibu vai kalviiti par inflaaciju ,par cenu kaapumu vai es nezinu .. samierinasimies .. vai arii okupeesim belfaastu :D
Publicēts: 18.10.07 00:55
 citēt
vai bagaatiiba sniegtu jums visu ? tasdds ir jautajums .. atbilde - visticamaak jaa .. nevainojiet valdibu vai kalviiti par inflaaciju ,par cenu kaapumu vai es nezinu .. samierinasimies .. vai arii okupeesim belfaastu :D

Tūlīt ķersimies klāt īru padonakiem :D Cik daudz izbraukuši, štrunts. Saka, ka neatgriezīsies LV, bet tad visamaz nepludiniett tos melnos naudas līdzekļus pie mums un netaisiet te inflāciju!! :D
Publicēts: 18.10.07 00:56
 citēt
dk1988 - ko Tu teici par padonakiem?? :mrgreen:
Publicēts: 18.10.07 00:57
 citēt
Kamēr cenas nesasniegs pārējās Eiropas cenu līmeni inflācija būs. Bet neviens to no augšas nekad nepateiks, jo lielākā daļa tautas to nekad nesapratīs.
Publicēts: 18.10.07 00:57
 citēt
dk1988 - ko Tu teici par padonakiem?? :mrgreen:

da! odin uzhe kļunul! mērķauditorija palielinās :D
Publicēts: 18.10.07 01:00
 citēt
nja visi tik gudri tik gudri, ka nav ko .... pasuutiit :wink:
Publicēts: 18.10.07 01:02
 citēt
visss jaaiet gullet, lai var riit piecelties :)
Publicēts: 18.10.07 01:03
 citēt
Kamēr cenas nesasniegs pārējās Eiropas cenu līmeni inflācija būs. Bet neviens to no augšas nekad nepateiks, jo lielākā daļa tautas to nekad nesapratīs.

kad tu pēdējo reizi iepirkies ārpus LV? es atbraucu no ceļojuma 2 nedēļas atpakaļ, riktīgi priecīga, ka par izdevīgām cenām nopirku dažādas lietiņas, tai skaitā vnk ideālus un kvalitatīvus apavus - par tādu cenu, par kādu šeit LV nāk vienreizējie "ķipa āda"+kartona zolīte... un uzmini, kur - vienā no Rietumeiropas valstīm! pusdienas arī par tādu pašu summu kā LV. nerunāsim par apģērbu, kur bija jālaiž siekala, jo nebija ieplānots budžets, ko tērēt lietām ārpus ceļošanas. un tas viss normālos veikalos, bez atlaidēm.

pārējiem, kuriem jau velk uz demagoģiju - neviens nav perfekts, vienmēr būs valdības ar problēmām. taču vēl neviena nav tik slaidi spļāvusi virsū iedzīvotājiem, apzināti un publiski ignorējot tiesiskumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Publicēts: 18.10.07 01:06
 citēt
aman ir tads jautajums kur latvija ņem naudu . ?

nu tiiri intereses pēc , jo es nezinu . varbut jūs kāds zinat . ?
jo nu ja latvijā to ražo kapēc gan nesaražot vienkār''si vairāk :D
labi tizli bet neko vairāk mees neiespēsim liidz eiro ienākšanai LV neatkaribā kad tas būs . cenas būs vēļ augstākas un varbūt tad jūs dienas zagļi sapratīses valdiibas jau tā smagos un cilvecigos centienus darit visu latvijas labā . novērtējiet to kas ir kā saka ja ne paraugieties un mizambbiku vai kuru tr valsti kurai inflacijas limenis ir 998 % .. :D labi nepateemu bet ideja ir skaidra vismaz man
Publicēts: 18.10.07 01:07
 citēt

kad tu pēdējo reizi iepirkies ārpus LV?

par cenām biju dzirdējis (pats neesmu braucis abroad), bet daudzi stāstījuši, ka daudz kas lētāks ir ārzemēs un būtiski kvalitatīvāks nekā pie mums. Otrs, to ko nenopērk Somijā(vai citur), to pārsūta uz šejieni un iecellē cenas mazliet virs normas un aidā Stockmann Trakās dienas sākas.
Publicēts: 18.10.07 01:07
 citēt
Jūlijā biju Francijā un septembrī Austrijā, šī gada.
Un tas nav akls spriedelējums par cenām un par inflāciju. Latvijā ražotā lietas arī ir lētākas nekā, ja tās pirktu citās ES valstīs. Salīdzinājumā - šogad pārvācoties visu dzīvokli iekārtoju no LV ražotām mēbelēm un visiem citiem sīkumiem. Iemesls - lētāk un kvalitatīvāk nekā tās pasūtot no ES.
Publicēts: 18.10.07 01:09
 citēt
arlabunakti . :D
varnbuut vel sanaks mums visiem uztaisit kopiigu piketu :D pie saiemas nama . :D vai jebkur ,, :p

muļļkīgi :/
Publicēts: 18.10.07 01:12
 citēt
Kāpec skandināvi brauc uz Igauniju izklaidēties un pirkt alkoholu? Kāpēc Zalcburgas zemes iedzīvotāji brauc uz Bavāriju pirkt pārtiku, bet bavārieši brauc uz Zalcburgas zemi pirkt degvielu. Kāpēc LV pusdienas var paēst pa 4EUR, Vācijā to pašu pa 20EUR, Francijā to pašu pa 16EUR?
Bet vienu varu pateikt droši - NEKUR TIK GARSĪGI NEGATAVO GAĻU KĀ LATVIJĀ :D
Publicēts: 18.10.07 01:14
 citēt
Es gan rīt došos uz lekcijām un ieguldīšu šajā valstī un labākā rītdienā izglītojot sevi.

Latvija ņem naudu no nodokļiem. To jau nu pamatskolas ekonomikas kursā vajadzētu tā kā stāstīt. Bet ja domā, kur tīri fiziski tiek radīta nauda, tad ārzemju naudas kaltuvēs un iespietuvēs.
"Saražot vairāk naudas" :lol: Djā.. ģeniāli :lol:
Publicēts: 18.10.07 01:17
 citēt
Wind_chaser, arii pareizi :) neuztraucies, mees riit pie saeimas nama paruupeesimies, lai tavi sapnji par naakotni piepildiitos
Publicēts: 18.10.07 01:20
 citēt
nezinu kapec skandinavi brauc pirrk alkoholu uz igauniju :D tur tak graadigies ir daargaki :D
Publicēts: 18.10.07 01:22
 citēt
Nu nez vai Igaunijā šņabis maksā 28 Ls :roll:
Publicēts: 18.10.07 01:23
 citēt
Wind_chaser, arii pareizi :) neuztraucies, mees riit pie saeimas nama paruupeesimies, lai tavi sapnji par naakotni piepildiitos

Elik, paldies. Mani sapņi gan piepildīsies neatkarīgi no valdības, ja vien nenomainīsim demokrātiju uz kādu citu iekārtu. Valdības politika būs tikai vēl viens faktors, kas jāņem vērā, ejot ceļu. :)
Publicēts: 18.10.07 01:26
 citēt
izlasiet Dž. Orvela grāmatu "Dzīvnieku ferma"
Publicēts: 18.10.07 01:28
 citēt

labi tizli bet neko vairāk mees neiespēsim liidz eiro ienākšanai LV neatkaribā kad tas būs . cenas būs vēļ augstākas un varbūt tad jūs dienas zagļi sapratīses valdiibas jau tā smagos un cilvecigos centienus darit visu latvijas labā . novērtējiet to kas ir kā saka ja ne paraugieties un mizambbiku vai kuru tr valsti kurai inflacijas limenis ir 998 % .. :D labi nepateemu bet ideja ir skaidra vismaz man

Latvijā ir šausmīgi daudz skopuļu un skauģu,kuriem ir bail,ka citi paliks bagātāki un varēs realizēt savas ieceres,līdz ar to mazāk varēs manipulēt...ir jāmaina domāšana.Reti kurš spēj domāt valstiski,visi domā,ka atnāks kāds un ieviesīs laimi un tādā ilūzijā mēs dzīvojam...būs brīva Latvija,būs ES,būs eiro,būs NATO...pašiem jāuzņemas atbildība par visu,kas te notiek ,vienalga kurā līmenī.cik daudzi to spēj?Katrs atrod kādu vainīgo un ķēdīte turpinās...
Publicēts: 18.10.07 01:32
 citēt
ja vien nenomainīsim demokrātiju uz kādu citu iekārtu.

par to arii ir shis staasts...
Publicēts: 18.10.07 02:09
 citēt
Nabagiem nabagu domasjana:) Ka tik patasit revoluciju un kautko sadalit partasit:) Pūlis ir labi manipulējama massa , man pie viena vietas KAS pie varas es ta vai ta daru ka man patik un rupejos par savu komfortu pilnigi netkarigi no kautkadam "Valdibam" labajiem sliktajiem:) Esmu pieteikami gadus pastradajis sjadu pasakumu "Virtuve" un smiekli man par visju to nak. Pret pusdienlaiku pamodisjos un skatisjos kas man bus pusdienas , bulcinja vai pīradziņš:) Alabaunaxti.
Publicēts: 18.10.07 02:54
 citēt
A Kalviic ta pac nebus, jo tusee pa Portugali :evil:
Publicēts: 18.10.07 06:44
 citēt
bļin, man ekskursija ;(

būtu parasta skola, būtu pie jums ;(
Publicēts: 18.10.07 07:08
 citēt
bljin, lietus! motorolleris atceljaas, meegjinam atrast peec citaam paziimeem :)))
Publicēts: 18.10.07 07:25
 citēt
Es Tevi varētu mēģināt atpazīt ja Tu uzvilksi saulesbrilles un staigāsi iztieptieptām rokām kā avatarā :lol:
Publicēts: 18.10.07 08:20
 citēt
Slinkums lasīt visu, bet nu nesaprotu kāda jēga no tās pulcēšanās? Vieni politiskie spēki ar Loskutova atcelšanu mēģina izrēķināties ar citiem. Kāpēc te visiem liekas, ka JL un KNAB ir labāks vai daudz savādāks par TP, LC un pārējo koalīcijui? Lielos vilcienos visi ir vienādi.

Tā vietā, lai ietu piektēt un taisīt "revolūciju", būtu darījuši kaut ko sakarīgu vai vienkārši atpūtušies. No šāda pasākuma jēgas nekādas.

Vajag mazāk no valdības gaidīt un domāt kurš cik nozadzis -- vieglāk būs dzīvot un mazāk stresu.
Publicēts: 18.10.07 08:44
 citēt
"Menše znajiš - krepče spiš"
vai kā tur bija =)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >