Oij sasar, tiko valdība pateica, ka viņi ir labi un mēs rīt ejam pie saiemas izrādīt, ka mīlam viņus un visi tie apmelotāji, kas saka, ka kaut kas ir slikti - paši viņi tādi!
plz., bez oftopikiem, par zeitgeistu varam parunāt, bet ne te... un nevajag ticēt visiem video pēc kārtas, kā tiem, kas parāda vienu faktu un patvaļīgi vispārina to vai sagroza.
youtube links jau paariets etaps, gana apspriests u.t.t. par jebkuru tautu var uztaisiit kompromiteejoshus materiaalus vien ietverot paaris attieciigus faktus un paaris attieciigas intervijas ... un tikpat labi to var nosaukt par muusu valdiibas sponsoreetu projektu, kaa panaakt liidzeklju iepluushanai - par piemeeru - lai noveerstu shaadu situaaciju Latvijaa ... cik cilveeku, tik viedoklju ...
sory, katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā ir pelnījusi...viens gudrais teicis, Ko tagad brēcat...nemaz tik ilgi atpakaļ staigāja daudzi lielīgi un sita uz krūtīm- par TP esot balsojuši. Pie urnām ir jādomā...
...bet atbalstu. Augstārakstītajs ir domāts, ka jādomā laicīgi, neviss kad ūdens mutē.
Haiduk, labāk vēlāk nekā nekad.... esam jau esam pārāk auksta tauta (ne tā kā franči, kas protestē par visu, kas nepatīk.... vai arī drīzāk mūsu pacietības kauss ir pārāk liels... norūdīts no vecajiem "netreknajiem" gadiem
Katrā ziņā, Haiduk, teikt, ka ir par vēlu = atbalstīt esošo kārtību.
sory, katrai tautai ir tāda valdība, kādu tā ir pelnījusi...viens gudrais teicis, Ko tagad brēcat...nemaz tik ilgi atpakaļ staigāja daudzi lielīgi un sita uz krūtīm- par TP esot balsojuši. Pie urnām ir jādomā...
...bet atbalstu. Augstārakstītajs ir domāts, ka jādomā laicīgi, neviss kad ūdens mutē.
Pat muljkjis peec kara ir gudrs. Tagad nav laiks kad apvainot citus un paarmest kaadam par to, ko balsojis.
LAbaak riit pulceesimies pie saimas. Es 100% buushu. LAi gan darbs saakas tikai 10.00 Piecelshos arii 2 stundas aatraak...
Tik veelme sirdii tomaatu vietaa njemt ko speeciigaaku.
Haiduk, labāk vēlāk nekā nekad.... esam jau esam pārāk auksta tauta (ne tā kā franči, kas protestē par visu, kas nepatīk.... vai arī drīzāk mūsu pacietības kauss ir pārāk liels... norūdīts no vecajiem "netreknajiem" gadiem
Katrā ziņā, Haiduk, teikt, ka ir par vēlu = atbalstīt esošo kārtību.
Elik, es esmu nobriedis cilvēks, mirkļa emocijām nepadodos...ko tad aizstāvēt vajag nesaprotu...viens var , citi nedrīkst, kad to vienu ņem nost, viena daļa bļauj un organizē. Vai būs pret nabadzību???taču nē
.ko tad aizstāvēt vajag nesaprotu...viens var , citi nedrīkst, kad to vienu ņem nost, viena daļa bļauj un organizē. Vai būs pret nabadzību???taču nē
vienmēr būs cilvēki, kuriem resursu būs vairāk un kuriem mazāk. vienmēr kādam piederēs vara un kādam nē. tā pasaule ir iekārtota, un tur neviens neko neizmainīs. un, iespējams, nevajag arī.
es rīt iešu, jo protestēšu pret to, ka par mani ņirgājas. ka katru mēnesi no manas algas nodokļos aiziet solīda summiņa, kura tiek tērēta pasaules dārgākajā tiltā, bibliotēkā, kur grāmatu fondam ir atvēlēti 10% no platības, deputātu pieredzes apmaiņas braucienos uz kubas sociālistisko republiku. un tad, kad jau vairākas reizes esmu pateikusi, ka nepiekrītu pastāvošajai situācijai (piedaloties referendumā, ejot stāvēt pie saeimas, klausoties, kas notiek apkārt un šausminoties, kā var ņirgāties par skolotājiem, liekot viņiem iztikt ar algu, kura ir mazāka par mana dzīvokļa īres maksu), domāju, ka grēks ir neiet. un grēks ir nolaist rokas, domājot, ka nekas jau tāpat nemainīsies... bet varbūt mainīsies? mainījās taču citas reizes? dziesmotā revolūcija taču arī nesa milzīgas izmaiņas...
youtube links jau paariets etaps, gana apspriests u.t.t. par jebkuru tautu var uztaisiit kompromiteejoshus materiaalus vien ietverot paaris attieciigus faktus un paaris attieciigas intervijas ... un tikpat labi to var nosaukt par muusu valdiibas sponsoreetu projektu, kaa panaakt liidzeklju iepluushanai - par piemeeru - lai noveerstu shaadu situaaciju Latvijaa ... cik cilveeku, tik viedoklju ...
o c'mon!!! un pasaki vel ka taaa latvijaa nav, kaa tur paraadiija?? nevar jau taadaa mazaaa vidjikaaa paraadiit pilniiigi visu siikumos. doh.
un asv veelstnieces veestiijums... tas vispaaar fascinee. kaaa lai to saprot? ka paareejaaam valstiiim nu beidzot ir pieriebusies muusu valdiiiba un izdomaaaja vai nu apzheeloties vai nu piesavinaat sev sho leeto darba speeku? jo tas jau bij taaads neuzkriitoshs maaajiens, nevis kluuuda. un kalviiisha seja? - taa bij tikai kljuuda, nav pamata uztraukumam. DOH!!! kaads vsp tam kretiinam tic?
a par piketeeshanu kaa parasti ljoti maz infas un ljoti daudzi cilveeki to nemazam nezin un puse no tiem kas zin = pasiivi
Izskatās, ka tiešām briest revolucionāra situācija. Šitik ciniski izrādīt, ka vēlētāju viedoklis "pie kājas" ir neapdomīgi. Bet ja ir vara sakāpusi galvā, tad lai pēc tam nebrīnās.
a, shis te ir izskaneejis tikai shajaa saitaa vai veel citur arii???
bij bij diezgan info - gan neta ziņās, gan pāris meili tika saņemti, gan draudziņos cilvēki prāto, ka jāiet...
sasar, pēdējais piliens - valdība atlaiž KNAB vadītāju. it kā par pārkāpumiem grāmatvedības dokumentācijā (piebildīšu, ka pārskatos nav neviena santīma zaudējumu, vien ir kļūdas)... citi ar pārdesmit tūkstošiem, kuri mistiskā kārtā atradušies koferī, turpina strādāt un viņu lietu sāk izskatīt vien pēc mēneša... un, ka vadība var pateikt - neprotestējiet, mīlīši, mūs tāpat tas neietekmē. tad, for f*ck sake, kur ir demokrātijas pamatideja? gribēšu un protestēšu! sapulcēšos draudzīgā bariņā pie saeimas! es nedrīkstu vai nav vērts? make me! /sacepusies riktīgi un davesta līdz pēdējam/