forum.gif
VISS
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / VISS
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.10.07 09:00
 citēt
Ignorance is bliss, MR2 ;)

Ja ir vēlme, var jau revolucionēt tikai es neredzu kas no tā uzlabosies. Pēc jebkuras revolūcijas saasinās cīņa par varu opozīcionāru starpā. Un opozīcija ir jauka tikai tik ilgi, līdz tiek MK un koalīcijā. Piemēri nekur tālu nav jāmaklē.
Bet nu temats neizsmeļams.
Publicēts: 18.10.07 09:25
 citēt
~3000 cilvēku jau tur novākušies :shock:
Ņemot vērā laika aptākļus :shock:
Publicēts: 18.10.07 10:47
 citēt
ap 5000 cilvēkiem

nu kam ir reportāža no piketa?
Publicēts: 18.10.07 10:53
 citēt
Publicēts: 18.10.07 11:29
 citēt
arvisv gan ka ieliks, zibināja kā traks :D
Publicēts: 18.10.07 11:32
 citēt
Darītājiem ir jādara. Tā teikt, piecelies un runā.
Tomēr .... skatoties uz mūsu parodiju par arodbiedrībām, iepretīm Francijai, kur šodien ir kārtējais visaptverošais streiks, gribu cilvēcīgi brīdināt, ka ar vārdiem vien jau ir par maz. Mēs esam pietiekami runājuši un dzēruši kafiju. Tāpēc ziņa, ka 100 kalpiem šodien nokļūšana Saeimā ir tikusi apgrūtināta (un rebes viņi tāpat nodara ārpus šī nama), jau izklausās cerīgāk, no aktīvo darbību klāsta.
Pievienojos.

Nu par streikiem gan nav viennozīmīgs jautājums. Ja jau nonācis līdz streikam, esmu par visu streikotāju atlaišanu vai vismaz daļas
Publicēts: 18.10.07 13:53
 citēt
nu blogeri, sanematies, kur ir reportazha no notikuma?
Publicēts: 18.10.07 13:58
 citēt
Darītājiem ir jādara. Tā teikt, piecelies un runā.
Tomēr .... skatoties uz mūsu parodiju par arodbiedrībām, iepretīm Francijai, kur šodien ir kārtējais visaptverošais streiks, gribu cilvēcīgi brīdināt, ka ar vārdiem vien jau ir par maz. Mēs esam pietiekami runājuši un dzēruši kafiju. Tāpēc ziņa, ka 100 kalpiem šodien nokļūšana Saeimā ir tikusi apgrūtināta (un rebes viņi tāpat nodara ārpus šī nama), jau izklausās cerīgāk, no aktīvo darbību klāsta.
Pievienojos.

Nu par streikiem gan nav viennozīmīgs jautājums. Ja jau nonācis līdz streikam, esmu par visu streikotāju atlaišanu vai vismaz daļas

gribeeshu redzeet kaa Tu veelaak atradiisi to visu atlaizto vietaa jaunus darbiniekus.....
Un nemeetaajies ar vaardiem. JA Tev galva uz pleciem....
Publicēts: 18.10.07 14:43
 citēt

Latvijā ir šausmīgi daudz skopuļu un skauģu,kuriem ir bail,ka citi paliks bagātāki un varēs realizēt savas ieceres,līdz ar to mazāk varēs manipulēt...ir jāmaina domāšana.Reti kurš spēj domāt valstiski,visi domā,ka atnāks kāds un ieviesīs laimi un tādā ilūzijā mēs dzīvojam...būs brīva Latvija,būs ES,būs eiro,būs NATO...pašiem jāuzņemas atbildība par visu,kas te notiek ,vienalga kurā līmenī.cik daudzi to spēj?Katrs atrod kādu vainīgo un ķēdīte turpinās...

+++

pilnīgi precīzi!

Plus vēl ir "biznesmeņi", kas izklaidējoties dauza jaunus auto, bet darbiniekiem un apakšuzņēmējiem nopi6 katru kapeiku.... tā, ka nav nekāda motivācija strādāt. Un tad viņi raksta (pasūta) rakstus par slikto produktivitāti...

Katram cilvēkam ir slieksnis, pie kura viņam izmainās domāšana no patērētāja un dzeltenās preses lasītāja uz ražotāja un inteliģenta cilvēka domāšanu... parasti tas ir tad, kad pirms algas dienas kontā ir nauda vismaz vēl vienas algas apjomā... Latvijā t.s. "mūsu" uzņēmēji un mūsu deputāti sistemātiski rūpējas, lai cilvēkiem būtu tieši tik maz naudas, lai tie nevarētu atļauties streiku (risks), izglītību utml. Un tad vēl tirš, ka tie ārzemju spēki, kas tīko pēc varas, kuri apmelo godīgos bāleliņus... (it kā šodien globālajā ekonomikā būtu valsts, kur nebūtu ārzemju interešu)
Publicēts: 18.10.07 17:51
 citēt
martink : Kas tev liedz pasjam nodarboties ar biznessu? Man piemeram nekad nav izjuties darba trukums un VIENIGAIS kas man jebkad ir traucejis stradat tas ir NABADZIGI valsts ierednji. Kad man tie apnika vienkarsji nomainiju Valsti un turpidu darit to pasju ko agrak tikai CITAS valsts likumdosjanas ietvaros. Katrs var justies tik komfortabli un laimigs cik vinam pasjam gribas. Man piemeram vemiens nak no NABADZIGIEM darbiniekiem kuri dzivo sunjubuda un ed sliktu partiku BET toties pikstina cikstina jaunaka modelja mobilo telefonu protams sievai un berniem ari un perk pilnigi nejedzigi dargas luksus mantas tai passja laika DZIVO MISKASTE un cikst ka NAV KO EST. Nabagiem NABAGA DOMASJANA. Man piemeram nav skaidrs ko var blaut cilveki kuri perk HOBIJAM foto tehniku par TUKSTOSJIEM un stasta ka SLIKTI DZIVO. Es piemeram Riga NEKO NEPERKU jo usskatu ka man LETAK ir aizlidot uz Berlini vai Briseli un tur sapirkties VISJU KAS NEPIECIESJAMS Riga ir nejedzigi darga zemas kvalitates precju Piebazta vieta . LETAK ir iepirkties ARZEMES ieskaitot CELJA IZDEVUMUS:)
Publicēts: 18.10.07 18:05
 citēt
Lunis, pieļauju, ka ar 4. vai 5. reizi izdosies, bet tagad kādu gadu jāatpūšas un jāpamācas! Un varbūt arī jānomania Valsts, jo uzzinot sava darba cenu citur ... .... :) Par pārējo - absolūti piekrītu, un vēl tas, ka dienas vidū un rīta pusē daudzi staigā kā uz balli saposušies... :D
Publicēts: 18.10.07 18:24
 citēt

K-ko tik stulbu gan es sen nebiju dzirdējis... Tā jau visur trūkst darbaspēks + kvalificēts darba spēks, ja visus streikotājus atlaistu gala rezultātā mēs varētu nonākt līdz lielai atpazīstamībai pasaules mērogā - kādā veidā - ar savu stulbumu!
Publicēts: 18.10.07 19:55
 citēt
ng_blog : Par ko ir STASTS tavuprāt?
Publicēts: 18.10.07 21:04
 citēt
ng_blog : Par ko ir STASTS tavuprāt?

pat nelasot komentārus kopējais stāsts ir par to, ka pa kulītēm pārbārstītie tie paši vēži (viena daļa palikusi zemāk- apakšā) grib izrāpsties uz augšu- un ne jau kāds no viņiem šodien par tautu domāja :D
Publicēts: 18.10.07 21:11
 citēt
Nju Haiduks tas tu ta doma un man ta liekas BET Berneljiem un citi "Neapmierinatie" doma savadak:) No ta kas tur buss galvgali Kalvitis , Mikimauss vai Einiss nekas nemainisies:) Problema ir aplamaja vertibu sistema ka tada un vairuma pilnig skersam domasjana. Kad kads kautko "Iedod , piešķir , Pardala" tā nav tā ir tikai pie Sociālistiem ,mums ir cita sisēma. Mums vairums grib Stradat , Domat ka AUSTRUMOS bet DZIVOT/ATPUSTIES ka rietumos , TA NEMEDZ BŪT :)
Publicēts: 18.10.07 21:32
 citēt
Pēterītim un Dambim: ja cilvēks grib strādāt, tad viņš nevis streiko, bet atrod citu darbu, ja esošais neapmierina. Īpaši, ja ir tik liels pieprasījums pēc labiem darbiniekiem. Vai esat kādreiz iedomājušies, ja kādu dienu streikot izdomātu nevis darbienieki, bet uzņēmēji? Tie paši, par kuriem te daudziem liekas, ka neko nedara, lauž auto un dzīvo uz citu rēķina. Kas jums traucē tā darīt un lielo naudu pelnīt?
Publicēts: 18.10.07 21:40
 citēt
re,es par to pašu...visi bļauj lai maksā vairāk,bet cik daudzi no bļāvējiem ir samaksājuši kādam citam algu un cik lielu?
Publicēts: 18.10.07 21:45
 citēt
Pēterītim un Dambim: ja cilvēks grib strādāt, tad viņš nevis streiko, bet atrod citu darbu, ja esošais neapmierina. Īpaši, ja ir tik liels pieprasījums pēc labiem darbiniekiem. Vai esat kādreiz iedomājušies, ja kādu dienu streikot izdomātu nevis darbienieki, bet uzņēmēji? Tie paši, par kuriem te daudziem liekas, ka neko nedara, lauž auto un dzīvo uz citu rēķina. Kas jums traucē tā darīt un lielo naudu pelnīt?

Nemet visu vienā maisā! Es nevaru katram piemēram pierakstīt klāt precīzi, ko es domāju...

Uzņēmējiem uzņēmēju problēmas, darbiniekiem tāpēc nav jāstrādā pa 200 Ls tikai tāpēc, ka "kas notiktos, ja streikotu uzņēmēji"... Da nekas nenotiktos!
Publicēts: 18.10.07 21:49
 citēt
win/win vai win/lose princips biznesa attiecībās - tāds ir jautājums!
Publicēts: 18.10.07 21:55
 citēt
Medmāsām arī ir izvēle iet strādāt citur. Streikotāju optimisma vairošanai - astoņdesmito gadu sākumā ASV pastreikot izdomāja gaisa satiksmes kontrolieri. R.Reigans uz to reaģēja visai normāli -- visi kas streikoja tika atlaisti un izrādījās, ka pietiek ar mazāku skaitu darbinieku. Pēc streika, gan vajadzēja dažus jaunus pieņemt darbā, bet nekas globāli slikts nenotika. Streiks ir diezgan vardarbīgs akts un līdzinās izspiešanai. Diemžēl mūsu likumdošana nav diez ko labvēlīga -- arodbiedrību tiesības ir ierakstītas Satversmē un darba likums ir spēcīgi darbienieku pusē. :(

Bet nu es saprotu, ka tas pikets nebija par to, bet par viena varas grupējuma aizstāvēšanu no cita. Un ir pareizi, ka cilvēki pauž savu viedokli šādā veidā! Tā ka ar streiku esmu iebraucis offtiopicā.
Publicēts: 18.10.07 22:20
 citēt
Labi, lai medmāsas iet citur strādāt un skolotāji un bibliotekāri arī. Arī dzelzceļnieki (hello, kāds zin, cik saņem ierindas darbinieki, un cik vadītājs?).. ugunsdzēsēji, policisti, cietumsargi - lai viņi vispār iet prom! Pareizi. Piekrītu. Tikai ne tajā dzīvē, kura ir apkārt tad, kad es esmu nomodā.
Publicēts: 18.10.07 22:47
 citēt
martink : BET LAI IET STRADAT CITUR !! Ja nepatik CITUR lai brauc stradat vel talak CITUR! Algas celj tikai tad kad NAV KAS STRADA pat TADU CIPARU. Par skolotajiem runajot ot tur gan man nevaigs starstit ta ir Loooti specifiska joma. Skolatotaji NETRADA DEL NAUDAS sen un dikti ir pieradts ka SKOLOTAJI ir triju kategoriju DEL PARLIECIBAS kam FANS ir darbs ar cilvekiem tad SADISTI kam baudu sagada vara par kadu un nirgasjanas par berniem un tresja kategorjna DEL TA ka PASTAVIGS DARBS attieciba esot apmeram 30/30/20 :) Par tiem dakteriem man varetu stastit ja es nebutu ilgaku laiku saskaries ar Rietumu medicinas sistemu esmu to izbaudijis Vacija , Francija, Belgija, Zviedrija , Anglija man kursabiedrene no medskolas strada. Ja medikjiem kautkas nepatik LAI PARCELJAS UZ PRIVATPRAKSI!
Publicēts: 18.10.07 23:04
 citēt
Re, drīz jau visi rausies uz Rīgas Satiksmi - šoferim alga 600+ uz rokas.
Publicēts: 19.10.07 00:52
 citēt
Darbinieks nostrādā savas stundas, saņem savu algu, iet mājās vai citur kur un dara ko grib.
Uzņēmējs samaksā algu citiem un sev, samaksā nodoklūs ne tikai par sevi , bet arī par sevi, smaksā daļu valstij, nokārto visu, lai būtu normāla strādāšana darbiniekeim, lauza galvu kā lai biznesu sakārto, lai ne tikai pastāvētu, bet lai normāli dzīvo arī darbinieki.
Uzņēmējs ir atbildīgs ne tikai par sevi un savu ģimeni, bet arī par savu darbinieku un viņu ģimenēm. Un ja kāds vēl var "braukt" augumā par to, ko pats nespēj kā darbinieks izdarīt vai pats nav spējīgs izsisties tad nevaino visāsproblēmās valsti un valdību!!! Un šādi cilvēki pat sū..,,, mietu par vainīgu padarīs, lai paspīdētu citas sabiedrības acīs.
Publicēts: 19.10.07 07:46
 citēt
Apodziņš - it kā nezinātu, ka sirdsgudrai latvju tautai ir trīs šausmīgi ļauna darītāji. Baņķieri, (grib, lai viņiem kādreiz atdod atpakaļ aizdoto), namīpašnieki (par dzīvošanu naudu prasa) un visbriesmīgākie - darba devēji. Skaidri redzu - ja tos visus saliktu pie sienas, (nu kā viens cilvēks var būt darba devējs otram, posts un briesmas!!!), tauta beidzot dabūtu laimē diet. Tāāā diet.... (...kā circeņi uz pannas, bet tās jau tikai manas tumsoņa iedomas))
Publicēts: 19.10.07 11:05
 citēt
ng_blog un pārējiem sociālistiem:

Tas, ko tu te izklāstīji par Loskutovu ir tikai viena no versijām par notiekošo. Gan jau ka vienas puses izplatīta. Par politiķu shēmām vispār var spriest tikai pieņēmumu līmenī, jo reti kurš redz visu spēles laukumu un zin visu.

Par tām pārējām lietām -- tur tu esi nonācis pretrunās ar sevi pats to nesaprotot. Ja gribi, lai nebūtu korupcijas un "valsts nozagšanas", tad valdībai un ierēdņiem vajag atņemt gan budžeta naudu, gan varu, samazinot to līdz minimāli nepieciešamajai. Tad gan sanāk, ka valdībai nevajadzētu jaukties ne izglītībā, ne veselības aizsardzībā, ne sociālajā nodrošināšanā utt. Savukārt, ja tauta grib, lai valdība tās labā dara visu, tad korupcija būs proporcionāla tam visam -- jo vairāk darīs, jo lielāka būs.
Publicēts: 19.10.07 11:16
 citēt
Apodziņš - tādēļ darbinieki ir darbinieki un uzņēmēji ir uzņēmēji. Starp citu, bieži uzņēmēji ir vissliktākie darbinieki, un otrādi. Un neviens nespiež ar varu tos uzņēmējus tā mocīties, tā ciest.. pietiekami daudz uzņēmumu ir tādu, kuru darbība balstās uz to, ka daži darbinieki savāc īpašnieku savārītos mēslus un pietiekami daudz uzņēmumu ir tādu, kur sirdi un veselību sabeidz tieši vislābākie darbinieki, kuri strādā ar pilnu atdevi. Un ko tu mums pastāstīsi par "uzņēmējiem", kuri tik ļoti cieta, tik ļoti pakļāva sevi tādām mokām, kā uzņēmumu privatizācija ar sekojošo absolūto izsamniekošanu?

ng_blog - labi teikts!
Publicēts: 19.10.07 13:25
 citēt
vai nevajadzētu rimties...mēs fotobloga fotogrāfi esam raiba tauta, gan finansiāli, gan politiskajos uzskatos, gan mākā sevi izteikt. Galvenais šajās manipulācijās ir jācenšās, lai tu netiktu izmantots, kā akla marionete.
Katrs no mums kaut ko zin un sāk likties, ka zinām visu, un ļoti gribās savas domas uzspiest citiem. Es tikai pēc man zināmās (televizija) informācijas zinu, ka ja manai firmai būtu šādi pārkāpumu, tad droši vien no soda naudām bankrotētu...ja soda naudu uzliks KNABam- tik un tā to maksāsim mēs. Loskutova atstāšana amatā mums daudziem ir pat izdevīga...pie kontroles būs ar ko aizbildināties, bet KNABam tas sasies nedaudz rokas. :)
...un godīgi, man vienalga, kas sēž augšējos krēslos- tukši tie nepaliks, un es uz tiem nepredentēju :D :D :D ...un sēdēt tur var jebkurš, no tā nekas nemainīsies, ja jau pat piena cenas veidošanās ir valsts noslēpums (televizija)
Publicēts: 19.10.07 19:48
 citēt
kā jau teicu, manuprāt, ne par santīmiem un to pi*anu ir cepiens. bet par ATTIEKSMI.
jebkurā gadījumā, vai cilvēks strādā bankā, vai skolā vai slauka ielas, viņš ir pelnījis dzīvot tiesiskā valstī, kur tiek ievēroti demokrātijas principi, nevis brutāli spļauts tiem virsū.
ir cilvēki, kuri laimīgi var nodzīvot ar minimāliem līdzekļiem, un ir tādi, kuriem grūtās bērnības dēļ negausība būs neremdināma. un vienmēr cilvēki būs neapmierināti ar pastāvošo iekārtu, ar pastāvošo situāciju. cilvēks pēc būtības ir tāds, ka, realizējot vienas vēlmes, rodas nākamās, bet resursi ir ierobežoti (kā mēs to labi zinām no ekonomikas teorijām). un piekrītu lunim, kurš saka - nepatīk, meklē citu darbu utt.
fine - mēs tādi esam un par to nav runa.
bet jāuztraucas ir brīdī, kad pāris cilvēku interešu dēļ tiek pilnībā ignorētas jebkādas morāles, tiesiskuma, likumdošanas normas. lai kā mums pa šiem gadiem ir gājis, bet šķiet, ka nekad un nekad valdībā nav tik uzskatāmi, ciniski un vienaldzīgi norisinājies tāds cirks kā tagad... es gribu dzīvot normālā, demokrātiskā valstī (okei, pievērsim acis uz to, ka cilvēki zaga, zog un zags, bet nu tādā pieklājīgā līmenī), nevis, ibio, kādas āfrikas valstiņas līmenī, kur personiskās izrēķināšanās, divciparu inflācija un pilnīgs pofigs uz vēlētājiem skaitās normāli!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas