Nu 17-70 sigmu nemaz tik lēti dabūt nevar, un visur jamās jau arī nav... iekš vertucatalog jamā ir pa 280Ls, ieksh elkora ja nekljuudos bija 270Ls vai kaut kā tā...
The item will be shipped to you from our Hong Kong office. The item may be subjected to customs import tax/fee when it enters your country. By buying internationally, you are considered an importer. Therefore it is your responsibility in case there is some import tax/fee to pay.
ja gribi dabuut to iekš LV pierēķini klāt pie objektīva un šipinga cenas 20%.. man liekas ka par to ir dauc runāts... Sanāk ~ 200Ls un bez garantijas...
The item will be shipped to you from our Hong Kong office. The item may be subjected to customs import tax/fee when it enters your country. By buying internationally, you are considered an importer. Therefore it is your responsibility in case there is some import tax/fee to pay.
ja gribi dabuut to iekš LV pierēķini klāt pie objektīva un šipinga cenas 20%.. man liekas ka par to ir dauc runāts... Sanāk ~ 200Ls un bez garantijas...
nav taa! es tiko no honkongas nopirku videokarti, samaksaju ka webaa prasija - 25ls par karti, 5 vai 7ls shippings, un man vinu atnesa pastniece uz majam.
sandijs, nu tas ka kura raize paveicas. kitajozi parasti atzime ka gift - tad trakshu nav amerikozi visu atzime ka ir - tad takshi ir utt un summu konkretu IMHO zina retais - atkarigs ari no pastnieku gariigaa.