forum.gif
4-Channel Wireless Flash Trigger V2s
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 4-Channel Wireless Flash Trigger V2s
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.10.07 14:32
 citēt
Sveiki!
A sanaak ka tie der jeb kurai kamerai? MAn ir nikons d50 un zipene Sb -800
cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 19.10.07 15:05
 citēt
Sveiki!
http://cgi.ebay.co.uk/4-Channel-Wireless-Flash-Trigger-V2s_W0QQitemZ170160193012QQihZ007QQcategoryZ64354QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Tur tak Compatilbe liste ir tajā linkā.
Publicēts: 19.10.07 21:31
 citēt
Manuaalajaa rezhiimaa
Publicēts: 22.10.07 22:32
 citēt
Sveiki!
http://cgi.ebay.co.uk/4-Channel-Wireless-Flash-Trigger-V2s_W0QQitemZ170160193012QQihZ007QQcategoryZ64354QQtcZphotoQQcmdZViewItem

SB-800 kā bezvadu tu vari darbināt arī SU režīmā, viņa reaģēs uz gaismas uzliesmojumiem un izlādēsies attiecībā pret iestatījumiem, (manuāliem)
Publicēts: 22.10.07 22:38
 citēt
sakiet, ka es nekļūdos un remote triger tikai padod signālu uz zibspuldzi/lampu, viņam nav tak tāda paša iespēja, kā uzliekot zibspuldzi uz fotoaparāta, kad slēdža ātrum automātiski tiek noregulēts uz teiksim 1/60s?

nekļūdies - jauda jaregulē manuāli šajā gadījumā!
Publicēts: 22.10.07 22:46
 citēt
šodien notestēju un jūtos bik sarūgtināts, bet ko tad par tādu naudu gribēt :)
tad jāskatās un jākruķī būs zibenei režīmi+viss vēl atkarīgs no telpas apgaismojuma kādā sēdi...nāksies piešauties

priecaajies ka atkriit mokas ar TTL neprecizitaati - taisiisi bildes kaa ar studijas bliceem - visas perfektaam ekspoziicijaam ;)
P.S. ja vien nebija nodoms kaadu tusu shaadaa veidaa bildeet... :lol:
Publicēts: 22.10.07 22:50
 citēt
ja gribas dabūt zipeni nost no kameras un lai ta sinhronizejas ar to var izmantot OFF-CAMERA SHOE CORD (www.cc.lv...)

Un šiem lētajiem trigeriem ir visuma nepatīkama problēma - tie nav uzticami un stabili, bet citādāk lai pamēģinātu, kas un kā notiek baigi patīkami :)
Publicēts: 22.10.07 22:57
 citēt
ar šo (OFF-CAMERA SHOE CORD) 15 metrus neaizkāpsi :)
ir ir ne vsai kruti tie plastmasi...pārāk tuvi sēdi - zipene šauj pati no sevis, bez fotogrāfa palīdzības :D

Tas gan - 60cm tikai, bet vismaz :)

Nu tur ne tikai tuvu sēžot viņa šauj pati - ir gadijies, ka zipene sāk ārdities no trokšņiem, kas ir gaisā, tad atkal nomierinās, bet es teiktu atbilstošs price/performance!
Publicēts: 22.10.07 23:12
 citēt
Tas 60cm Off-Camera shoe cord ir diezgan nejēdzīgs un nelietojams, ja vien mērķis nav likt zibspuldzi uz speciāla "pagarinātāja", kas pieskrūvēts kamerai. Vads ir par īsu, lai zibspuldzi noliktu uz statīva, rokās ļoti neērti. Ne šis ne tas ...
Publicēts: 22.10.07 23:12
 citēt
jap jap
ja nebūta kur naudu likt tad gan jau ka paņemtu Canon Speedlite Transmitter ST-E2

neraudi - man taads bija un jau atdevu - radiotrigeris tavaam vajadziibaam buus pat labaaks - vareesi bez beedu izmantot savu zibspuldzi ar maximaali preciiziem uzstaadiijumiem - nu nav TTL piemeerots nopietnai bildeesanai, ja nav nekur jaasteidzas..
Publicēts: 22.10.07 23:50
 citēt
Ja ir daudz naudas tad manuprāt populāra lieta šai sakarā ir PocketWizard zibeņu palaidēji...
Publicēts: 24.10.07 10:34
 citēt
driiz buus ---> Trigger your flash with a mouse ...... :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):