forum.gif
Bildes noteiktām lēcām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bildes noteiktām lēcām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.10.07 13:44
 citēt
Jau ilgāku laiku mēģinu izvēlēties jaunas lēcas, kuras man kalpotu kā "walk-around" lēcas, kuras nebūtu jāmaina, ja vēlos ko nobildēt tālāk no manis, vai arī kādu palielu ēku, kura atrodas man relatīvi tuvu.

Viens variants ir Canon Zoom Wide Angle-Telephoto EF 24-70mm f/2.8L USM Autofocus Lens un otrs - Canon Zoom Wide Angle-Telephoto EF 24-105mm f/4L IS USM Autofocus Lens.

Pati kamera ir klasiskais Canon EOS 350D, kurš ir nedaudz jau palietojies, kuram vajadzētu nedaudz notīrīt arī matricu, bet tas ir cits stāts.

Tātad, pagarš gan sanāca ievads, bet kas mani interesē ir vietne (dumš vārds), kurā es varētu lejupielādēt bildes pilnā izšķirstpēja, bez photoshopa iejaukšanās (respektīvi bildes "as-is";), ja vēl raw failus varētu nokopēt, tad būtu pavisam ideāli.

Varbūt kāds zin, kur var kaut kam tādam tikt klāt?

---

Piemēram, te arī ir sample bildes:
www.the-digital-picture.com...

Bet neder, jo nevar apskatīt pilnā izšķirtspējā un bildēts ar krutajiem bodijiem, kā arī pietjūnēts viss ar Photohop! :)

Paldies, ja kāds spēs palīdzēt.
Publicēts: 20.10.07 13:50
 citēt
Tjipa, es šodien aizbraukšu vakarā uz alfu, filmiņa būs ieskenēta, mammai vajag jaunu gludekli, bet tomēr bildes lielā izmērā var galbāt uz inbox.lv servera, kaut gan man telefons jau ir izlādējies, gludeklis...
Publicēts: 20.10.07 14:06
 citēt
OK :)
Publicēts: 20.10.07 14:20
 citēt
www.photozone.de ir, manuprāt, vissakarīgākā vieta, kur skatīties objektīvu testus. Ja pareizi atceros, viņi Canon objektīvus testē tieši ar 350D un turpat var dabūt arī dažus pilna izmēra nemodificētus JPG failus katram notestētajam objektīvam ar dažādiem parametriem.

Tieši 24-105 objektīva tests ir šeit:
www.photozone.de...
Publicēts: 20.10.07 14:34
 citēt
Jau ilgāku laiku mēģinu izvēlēties jaunas lēcas, kuras man kalpotu kā "walk-around" lēcas, kuras nebūtu jāmaina, ja vēlos ko nobildēt tālāk no manis, vai arī kādu palielu ēku, kura atrodas man relatīvi tuvu.

ar shitaadam "walk-around" var aatri pa galvu dabuut ja patiesi blandaas apkaart.. :roll:
savukaart ja kaa universaalu stiklu, tad shiem nav plata gala uz APS-C matricas, sanaak ne iisti shis ne tas.. :(
.shie stiklinji ir projekteeti kaa pamat objektiivs FF kameraam..
Publicēts: 20.10.07 14:47
 citēt
Ja interesē, varbūt varu nopārdot savu 24-105, jo ir doma upgreidoties. ja būs kāds ņēmējs, tad droši vien nopārdošu, ja nē, turpināšu cītīgi lietot. Ir Lv garantija, pirkts crc.
Publicēts: 20.10.07 14:55
 citēt
Man kā walk-around stikls ir Canon EF-S 17-55/2.8 IS - ātrs un ļoti kvalitatīvs, labs diapazons tieši priekš 350/400D vai 20/30/40D.

Vienīgais, ko gribētu - lai tas nemainīti garumu pie zūmošanas, bet tā ir nepilnība, ar ko viegli sadzīvot.

Ja kādu interesē, varu apdomāt pārdošanu par konkurētspējīgu cenu :)
Publicēts: 20.10.07 15:14
 citēt
www.photozone.de pirms uzsāku šo diskusiju biju jau izstaigājis, bet priekš lēcām 24-105 tā arī sample bildes neatradu, tam otram gan bija.
Publicēts: 20.10.07 15:46
 citēt
samples meklee jo domaa ka buus suunaina kvalitaate L optikai :lol:
Publicēts: 20.10.07 16:09
 citēt
24-105mm nav slikts objektīvs. Vienīgi visi kurus es esmu provējis uz 105mm zūd asums, bet līdz 100 viss ir ass. Protams IS tādos mazos zoom režīmos tikai bateriju ēdīs. Tāpēc priekšrocību atdevu 24-70 kā gaišākam stiklam. Testī vēl ir iekš [url=www.slrgear.com]www.slrgear.com[/url] labi. Par 24-70 bij žēlojušiies ka kautkādas partijas ir bijušas neasas bet man laikam paveicies :)
Publicēts: 20.10.07 16:33
 citēt

Nu jā, kaut kā tā! Es te paskatījos dažas bildes, kuras bildētas ar EOS 350D un 24-70mm 2.8F L stiklu. Nu kā lai saka, es ar KIT tādu pašu kadru varētu dabūt :P

www.photozone.de...

Tāpēc arī nedaudz raustos, tomēr 1K $:)
Publicēts: 20.10.07 16:43
 citēt
Ja interesē, varbūt varu nopārdot savu 24-105, jo ir doma upgreidoties. ja būs kāds ņēmējs, tad droši vien nopārdošu, ja nē, turpināšu cītīgi lietot. Ir Lv garantija, pirkts crc.

Ja var, tad atsūti man kādu bildi pilnā izmērā, ja var RAW formātā uz e-pastu: "mu2005 [[@]] inbox.lv". Paldies.
Publicēts: 20.10.07 16:45
 citēt
Tici man - ar kit'u Tu varētu dabūt līdzīgu bildi, bet citā - sliktākā kvalitātē. Tādi krāsaini oreoli ap lāsītēm tik ekstrēmos pastākļos būtu redzami visiem objektīviem, bet, ja piever acis uz to, tad tur ir ļoti labas krāsas un kontrasti, kādi ar KIT'a objektīvu vienkārši nesanāktu.
Publicēts: 20.10.07 18:41
 citēt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):