Ja gribas kautko baltāku, tad var saprast, ka šī Sigma ir Canon bajonetei. Tā ir? Kā ir ar ciparu? Cik daudz lietots?
Tieši tā Canon bajonete, ar ciparu ir tāpat kā ar filmu.
Ja gribas kautko baltāku, tad var saprast, ka šī Sigma ir Canon bajonetei. Tā ir? Kā ir ar ciparu? Cik daudz lietots?Nikonam arī ir baltie objektīvi
...ka tik tas nav Nikon f2,8 80-200 stikls?....es tiesi tadu ari gribu nopirkt...
Tieši tā Canon bajonete, ar ciparu ir tāpat kā ar filmu.Es biju domājis to ciparu par kādu tirgo konkrēto stikla izstrādājumu
Tieši tā Canon bajonete, ar ciparu ir tāpat kā ar filmu.Es biju domājis to ciparu par kādu tirgo konkrēto stikla izstrādājumu Kādus 250 LV.? Autofokus strādā arī ar 2x converteri(140-400/5.6 ciparam 224-640/5.6 ), ja ir vēlēšanās var arī patestēt...
Tieši tā Canon bajonete, ar ciparu ir tāpat kā ar filmu.Es biju domājis to ciparu par kādu tirgo konkrēto stikla izstrādājumu Kādus 250 LV.? Autofokus strādā arī ar 2x converteri(140-400/5.6 ciparam 224-640/5.6 ), ja ir vēlēšanās var arī patestēt...Tu tieshaam atdod sho stiklu par 250 LVL? Kaapeec ne ...
oooghooo... taa tik sviestmaize zheel, bet man jau ir tele gals, bet cena tieshaaaam vilinosha! ko tad vietaa? kautko baltaaku ?Gribaas jau daudz ko, bet nezin vai sanaaks...
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?