forum.gif
Lubitel-2,lubitel-166
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Lubitel-2,lubitel-166
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.10.07 14:30
 citēt
Skatos uz tiem verķišiem un domāju,ja es tādu iegādātos,kā tikt ar to zvēru pie bildēm. Varbūt ķāds zin ,vai tās filmas Rīgā ir dabonamas,kur pēc tam tās var attīstīt u.t.t. :oops:
Publicēts: 21.10.07 16:43
 citēt
tur bāž parastu 120 formāta filmu - to tirgo lielajās fuji točkās, bfs, arsenāla ielā, lāčplēša ielā, barona ielas flērā ar gadās, nu un saprotams tīklā

krāsu negatīvus (C-41) attīsta kādās 50 vietās valstī - skannē un kopē bildes tik kādās 10

slaidus (E-6) tīsta šķiet tik 3 vietās

tāpat ari parastās sudraba melnbaltās filmas - tās gan elementāri arī tīstīt mājās

pati kamera gan nav nekāda dāvana
Publicēts: 29.10.07 18:19
 citēt
6X6 un uzdotā izšķiršana tik pasūdīga, ka itin kā vaidzētu ar šauro labāk sanākt, bet tā vis nav.
Publicēts: 30.10.07 01:18
 citēt
Perc C-41 procesa negativus un TISTI+KOPE pie Skujinja Ogre zem KN uz nebedu tapat ka parastu sjauro filmu viniem ir 120 Filmu kanals gan tīstīsanais gan skanēšanai gan bilžu kopēšanai Lielbrieža un manis diezgan bieži izmantots:) Pietam vinji 6x6 skane zveriga rezalucija un pectam bez problemam var sutit uz FOTKI printet 30x30 Bildes pa 2,5Ls :):)
Paši gan šiem kopē tikai lidz 20x20 pa ~1Ls.

Maris: E-6 tīsta DROŠI tikai vienā vietā BFS uz sava lielā monstra PĀRĒJIE tā nelabprāt atdzīstās ka E-6 sūta uz BFS:)
Publicēts: 30.10.07 09:05
 citēt
Maris: E-6 tīsta DROŠI tikai vienā vietā BFS uz sava lielā monstra PĀRĒJIE tā nelabprāt atdzīstās ka E-6 sūta uz BFS:)

Oi, Luni, pēc smalkas izmeklēšanas nedēļas garumā arī mans secinājums bija , ka Rīgā vienīgie palikušies.
Publicēts: 30.10.07 18:45
 citēt
domāju ka pie Bendika tādu formātu var attīstīt :)
6X6?
arī atejā aiz poda var - saprotams, nesaspringstot pārlieku tikai m&b.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):