forum.gif
gadas
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / gadas
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.07 09:03
 citēt
Naktī no 20. uz 21. oktobri, pēc strīda ar pasaules čempionu svarcelšanā Saeimas deputātu Viktoru Ščerbatihu (ZZS) divi vīrieši esot bijuši spiesti lūgt medicīnisko palīdzību, svētdien ziņo Latvijas Televīzija.

Tiešam negribas ticēt, ka viņam vispār nav galva uz pleciem.
Publicēts: 22.10.07 09:05
 citēt
Kādēļ gan nav galva uz pleciem? Domā viņš pats sadzērās un gāja kauties?

www.apollo.lv...
Publicēts: 22.10.07 10:28
 citēt
Viktors cik noprotams nav bijis iesaistīts tur - tik vien kā aculiecinieks, lai gan ko var zināt - neesmu bijis nevaru pateikt :)

Un īstenībā ko tas maina mūsu dzīvē?
Publicēts: 22.10.07 10:31
 citēt
Naktī no 20. uz 21. oktobri, pēc strīda ar pasaules čempionu svarcelšanā Saeimas deputātu Viktoru Ščerbatihu (ZZS) divi vīrieši esot bijuši spiesti lūgt medicīnisko palīdzību, svētdien ziņo Latvijas Televīzija.

shitas labs :) puishi normali pec vakarinjam gribeja izvicaties turpat restoranchikaa Latgale, un te kaut kads ridzinieks ibio naks vinus shkirt :D diezvai viniem pat nojauta bija kas tas par puisi :))))))
Publicēts: 22.10.07 16:40
 citēt
Shitais teksts man patika: «Ja vien es nebūtu populārs sportists un Saeimas deputāts, diez vai žurnālistiem vai citiem būtu kaut kāda interese par pilsoni Viktoru Ščerbatihu, kas nejauši kļuva par kautiņa aculiecinieku un, šķirot kaušļus, kaut ko centās darīt lietas labā,»

Nedaudz paarfraazeejot - ja vien es, Dzhordzhs Bushs, nebuutu ASV prezidents, tad navienam nebuutu nekaadas intereses, ka es sadzeeries gulju parkaa zem solinja...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):