forum.gif
FotOtrips uz Liepāju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FotOtrips uz Liepāju
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.08.09 15:22
 citēt
Nedēļu vēlāk varētu,apvienojot ar Kurzemes ralliju.
Publicēts: 02.08.09 15:28
 citēt
Varētu kādu kopīgu burziņu Liepājā!
Publicēts: 02.08.09 15:33
 citēt
Es a vēl dzīvs ;)
Publicēts: 02.08.09 15:36
 citēt
shvaboc:Nedēļu vēlāk varētu,apvienojot ar Kurzemes ralliju.

Kurā vietā tas rallijs būs?

M_Kalnins: Tu no Rīgas esi?
Publicēts: 02.08.09 15:37
 citēt
Liepājas rajonā,tas tā kā loģiski :D
Dopu kartes būs pēdējā nedēļā,es varu tikai paskatīties,vai nav slēgtās zonas kartes iemestas.
Publicēts: 02.08.09 15:38
 citēt
tā,te ir provizoriskā teritorija: autorally.lv...
Publicēts: 02.08.09 15:43
 citēt
shvaboc:tā,te ir provizoriskā teritorija: [url=http://autorally.lv/2009/pid/05/docs/appendix-04.pdf

mmmn..]http://autorally.lv/2009/pid/05/docs/appendix-04.pdf

mmmn..[/url] nu nezinu, tad man no Liepājas ar kādu busu būtu atkal jākratās k kur Durbes, Aizputes virzienā. Vienam tā mīcīšanās ar busiem nešķiet diez ko vilinoša, ja nu vienīgi Ventspils puikas varētu iekustināt, bet tie tā negribigi pēdējā laikā visu atsaka.

Alvil, ko tu domā .. Liepāju kā tādu vai ralliju ??
Publicēts: 02.08.09 15:46
 citēt
rallijs tikai ar savu auto,nekā citādi.
Publicēts: 02.08.09 15:51
 citēt
Rallijs arī forši, bet tad tā NAV Liepāja. Jāizvēlas starp ralliju un Liepāju. Šoreiz vairāk tākā gribās Liepāju...
Publicēts: 02.08.09 16:01
 citēt
alvils:Rallijs arī forši, bet tad tā NAV Liepāja. Jāizvēlas starp ralliju un Liepāju. Šoreiz vairāk tākā gribās Liepāju...

man ar uz Liepāju labak gribas :)

shvaboc, gan tev izdosies kadu kompanij usavaak ar interesentiem lai pa ralliju njemtos :)
Publicēts: 02.08.09 16:02
 citēt
varbuut par Liepaju varetu buut ieintereseeti kaad ino tiem kas uz Kraaslavu nu nekadi netiek... Lutums un kas tur veel bija ??
Publicēts: 02.08.09 16:07
 citēt
a es ij neiespringstu.Liepājā interesē mazāk,jo pats tur dzimis un audzis,ij tāpat varu aizbraukt kad sagribās.
Publicēts: 02.08.09 16:14
 citēt
Es ar Liepājā dzimis un audzis, bet nu aizbraukt var :)
Publicēts: 02.08.09 16:15
 citēt
Līdz 22.aug. vēl daudz laika, lai vēl daudzi pieteiktos, kā arī saorganizētu, izdomātu maršrutu, tēmu, visas un dažādās aktivitātes, nakšņošanu (vai nenakšņošanu) utt.

JRJ mož grib iesaistīties (ja vien tai nedēļas nogalē nebildē kāzas), kā vietējais varētu visu ko sarunāt vieglāk, nekā citi. :)
Publicēts: 02.08.09 16:30 labots
 citēt
alvils:Līdz 22.aug. vēl daudz laika, lai vēl daudzi pieteiktos, kā arī saorganizētu, izdomātu maršrutu, tēmu, visas un dažādās aktivitātes, nakšņošanu (vai nenakšņošanu) utt.

JRJ mož grib iesaistīties (ja vien tai nedēļas nogalē nebildē kāzas), kā vietējais varētu visu ko sarunāt vieglāk, nekā citi. :)

Alvil, es pati ar esmu tur vietējais, tāpēc ar piedāvāju naktsmājas kur mēģināt aizrunāt ja paliekam nakšņot. Man jau liekas ja braucam, tad ar visu nakšņošanu, savādāk no rīta aizskriet un vakarā skriet atpakaļ nešķeit diez ko saistoši.

Ja par maršrutu.. parasti visiem lielā interese par Karostu :) .. tā laikam obligaati iekljaujama apskates objektu sarakstaa :)
Publicēts: 02.08.09 16:39
 citēt
pelle:Ja par maršrutu.. parasti visiem lielā interese par Karostu :) .. tā laikam obligaati iekljaujama apskates objektu sarakstaa :)

Tikai, ja bez krastmalas un katakombām sameklējam arī to lielo veco katedrāli karaostas teritorijā!

Un vēl varētu pa pašu Liepājas centru tā ilgstošāk pakavēties, tur daudz smuki pilsētskati sanāk, kuriem pārsvarā gadījumos (es tai skaitā) nepievērš uzmanību un palaiž garām.
Publicēts: 02.08.09 16:49
 citēt
Karostā viss ir atrodams bez meklēšanas.Manēžu arī paķeriet klāt.Zemūdeņnieku piemineklis gan pa pusei slēgtā teritorijā,var gadīties ka atraujas,ja lien bildēt.
Publicēts: 02.08.09 16:57
 citēt
_aipeija_:..kā jau Liepājniece labprāt pievienošos pasākumam......:)

es, kā dzimusi, augusi liepājniece, arī mīlu šo pilsētu:) un, ja vien būs vakanti datumi, pievienošos:)
Publicēts: 02.08.09 16:58 labots
 citēt
alvils:
pelle:Ja par maršrutu.. parasti visiem lielā interese par Karostu :) .. tā laikam obligaati iekljaujama apskates objektu sarakstaa :)

Tikai, ja bez krastmalas un katakombām sameklējam arī to lielo veco katedrāli karaostas teritorijā!

Un vēl varētu pa pašu Liepājas centru tā ilgstošāk pakavēties, tur daudz smuki pilsētskati sanāk, kuriem pārsvarā gadījumos (es tai skaitā) nepievērš uzmanību un palaiž garām.

Katedrāle nav nekur īpaši jāmeklē, tā tur ir diezgan pamanāma starp Karostas pusgraustumājām.
Pa centru ar varam iziet ... pa sientirgus laukumu, gar rokkafejnīcu, Rožu laukumu, Graudu ielu, esplanādi, no tilta parasti smukie skati saulrietā uz kanālā esošiem kuģišiem.
Publicēts: 02.08.09 17:05
 citēt
aizkāpiet vēl uz dienvidu molu,tur arī pietiekami labi skati ir.
Publicēts: 02.08.09 17:38
 citēt
saskatijos virtual.liepaja.info bildes un pirmoreiz kopsh tur vairs nedzivoju uznaaca nostaljgjija peec Liepaajas.
Publicēts: 02.08.09 18:31
 citēt
cerams man būs brīva diena kad jūs tomēr sagatavosieties uz Liepāju braukt :)
Publicēts: 02.08.09 20:49
 citēt
JRJ, un kā uz šo brīdi ir ar 22. un 23.aug.?
Publicēts: 02.08.09 23:50
 citēt
alvils:JRJ, un kā uz šo brīdi ir ar 22. un 23.aug.?

Augusts man aizņemts sākot no vakardienas bet ja sestien svētdien tad tikai 15-16 brīvs :) . 23 brīvs bet gulēšu kā vienmēr līdz kādiem 12:00 pēc kāzām :) . Bet vai tad jūs tagd plāno?
Publicēts: 03.08.09 00:33
 citēt
man arī 15-16 brīvs. mož tad var?!
Publicēts: 03.08.09 01:07
 citēt
Viens pats brauksi? :) Visi jau laikam pēc 8.08.2009 būs noguruši :) .
Publicēts: 03.08.09 06:22
 citēt
Es 15.-16. nebūšu
Publicēts: 03.08.09 07:25
 citēt
JRJ:Viens pats brauksi? :)

Nekādā gadījumā!
Publicēts: 03.08.09 22:38
 citēt
tak norunājiet datumu .... es ar pievienosies .... :)
Publicēts: 03.08.09 23:19
 citēt
Par cik uz Krāslavu netieku, tad uz Liepāju pievienotos.
Publicēts: 03.08.09 23:56
 citēt
alora, kuri datumi Tev der labāk (uz spēles ir 15... un 22... no aug.)?
Publicēts: 04.08.09 07:47
 citēt
Pelle: Es tak aizputnieks un daļēji liepājnieks :)
Karo4 Aizputnieks
Publicēts: 04.08.09 08:00
 citēt
Brauciet tik šurp:)
Publicēts: 04.08.09 16:31
 citēt
Alvil, nu kā paliek ar tiem datumiem?? Dod kādu ziņu!!
Publicēts: 04.08.09 19:19
 citēt
Es domāju, ka jātaisa uz to pašu 22to, kā sākumā tika runāts. Bet kaut ko organizēt gan man negribās. Var vienkarši aizbraukt bez orgaizēšanās, pēc tam mājās. Bet, ja tiek (kāda cita roku darbs) kaut kas arī uzroganizēts (tusiņš, nakšņošana utt), vēl jo labāk. :)
Publicēts: 04.08.09 21:16
 citēt
bushu shaja weekenda Liepaja.
bet ja nu sadomashu staigat ar blogeriem un bildet... seksu vel paris meneshu neredzet, ta ka... nesnaaks :D
Publicēts: 04.08.09 21:32
 citēt
Es katru piektdienu braucu uz Liepāju un pirmdienas rītos uz Rīgu, kaut katras brīvdienas var taisīt tusiņu :):):):) ja ir luste varu kādu paķert uz kapota :):):)
Publicēts: 04.08.09 21:46
 citēt
netjan - cikos sho piektdien laidiisi? mosh varam sarunat, bish letak ka ar busu, un bish izdevigak ka vienam :)
Publicēts: 04.08.09 21:49
 citēt
Es parasti ap 12-13.00 laižu prom, ja nav problēmas paciest manu kompāniju šoreiz caur Kuldīgu un atkulties līdz Jūrkalnes ielai 15/25 , tad raksti PM :)
Publicēts: 04.08.09 21:50
 citēt
alvils:Es domāju, ka jātaisa uz to pašu 22to, kā sākumā tika runāts. Bet kaut ko organizēt gan man negribās. Var vienkarši aizbraukt bez orgaizēšanās, pēc tam mājās. Bet, ja tiek (kāda cita roku darbs) kaut kas arī uzroganizēts (tusiņš, nakšņošana utt), vēl jo labāk. :)

Diez vai arī man kāda lielā organizēšana sanāktu, bet ja nav liels cilvēku skaits kadas naktsmajas jau kur varetu sameklet. Pēc Krāslavas mēģināšu painteresēties kur kas un par cik pieejams, tad ar ko konkrētāk zināšu teikt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas