mmmn..[/url] nu nezinu, tad man no Liepājas ar kādu busu būtu atkal jākratās k kur Durbes, Aizputes virzienā. Vienam tā mīcīšanās ar busiem nešķiet diez ko vilinoša, ja nu vienīgi Ventspils puikas varētu iekustināt, bet tie tā negribigi pēdējā laikā visu atsaka.
Alvil, ko tu domā .. Liepāju kā tādu vai ralliju ??
Līdz 22.aug. vēl daudz laika, lai vēl daudzi pieteiktos, kā arī saorganizētu, izdomātu maršrutu, tēmu, visas un dažādās aktivitātes, nakšņošanu (vai nenakšņošanu) utt.
JRJ mož grib iesaistīties (ja vien tai nedēļas nogalē nebildē kāzas), kā vietējais varētu visu ko sarunāt vieglāk, nekā citi.
alvils:Līdz 22.aug. vēl daudz laika, lai vēl daudzi pieteiktos, kā arī saorganizētu, izdomātu maršrutu, tēmu, visas un dažādās aktivitātes, nakšņošanu (vai nenakšņošanu) utt.
JRJ mož grib iesaistīties (ja vien tai nedēļas nogalē nebildē kāzas), kā vietējais varētu visu ko sarunāt vieglāk, nekā citi.
Alvil, es pati ar esmu tur vietējais, tāpēc ar piedāvāju naktsmājas kur mēģināt aizrunāt ja paliekam nakšņot. Man jau liekas ja braucam, tad ar visu nakšņošanu, savādāk no rīta aizskriet un vakarā skriet atpakaļ nešķeit diez ko saistoši.
Ja par maršrutu.. parasti visiem lielā interese par Karostu .. tā laikam obligaati iekljaujama apskates objektu sarakstaa
pelle:Ja par maršrutu.. parasti visiem lielā interese par Karostu .. tā laikam obligaati iekljaujama apskates objektu sarakstaa
Tikai, ja bez krastmalas un katakombām sameklējam arī to lielo veco katedrāli karaostas teritorijā!
Un vēl varētu pa pašu Liepājas centru tā ilgstošāk pakavēties, tur daudz smuki pilsētskati sanāk, kuriem pārsvarā gadījumos (es tai skaitā) nepievērš uzmanību un palaiž garām.
Karostā viss ir atrodams bez meklēšanas.Manēžu arī paķeriet klāt.Zemūdeņnieku piemineklis gan pa pusei slēgtā teritorijā,var gadīties ka atraujas,ja lien bildēt.
pelle:Ja par maršrutu.. parasti visiem lielā interese par Karostu .. tā laikam obligaati iekljaujama apskates objektu sarakstaa
Tikai, ja bez krastmalas un katakombām sameklējam arī to lielo veco katedrāli karaostas teritorijā!
Un vēl varētu pa pašu Liepājas centru tā ilgstošāk pakavēties, tur daudz smuki pilsētskati sanāk, kuriem pārsvarā gadījumos (es tai skaitā) nepievērš uzmanību un palaiž garām.
Katedrāle nav nekur īpaši jāmeklē, tā tur ir diezgan pamanāma starp Karostas pusgraustumājām. Pa centru ar varam iziet ... pa sientirgus laukumu, gar rokkafejnīcu, Rožu laukumu, Graudu ielu, esplanādi, no tilta parasti smukie skati saulrietā uz kanālā esošiem kuģišiem.
alvils:JRJ, un kā uz šo brīdi ir ar 22. un 23.aug.?
Augusts man aizņemts sākot no vakardienas bet ja sestien svētdien tad tikai 15-16 brīvs . 23 brīvs bet gulēšu kā vienmēr līdz kādiem 12:00 pēc kāzām . Bet vai tad jūs tagd plāno?
Es domāju, ka jātaisa uz to pašu 22to, kā sākumā tika runāts. Bet kaut ko organizēt gan man negribās. Var vienkarši aizbraukt bez orgaizēšanās, pēc tam mājās. Bet, ja tiek (kāda cita roku darbs) kaut kas arī uzroganizēts (tusiņš, nakšņošana utt), vēl jo labāk.
alvils:Es domāju, ka jātaisa uz to pašu 22to, kā sākumā tika runāts. Bet kaut ko organizēt gan man negribās. Var vienkarši aizbraukt bez orgaizēšanās, pēc tam mājās. Bet, ja tiek (kāda cita roku darbs) kaut kas arī uzroganizēts (tusiņš, nakšņošana utt), vēl jo labāk.
Diez vai arī man kāda lielā organizēšana sanāktu, bet ja nav liels cilvēku skaits kadas naktsmajas jau kur varetu sameklet. Pēc Krāslavas mēģināšu painteresēties kur kas un par cik pieejams, tad ar ko konkrētāk zināšu teikt.