juurai un karostai pavasari nevajag bet nu aukstums tiešām pagaidām bojā visu padarīšanu... skatamies, kas notiek ar laiku, var jau būt ka pēc pāris nedēļām jau T-kreklos staigāsim
mozhka fotOtripu pārcelsim un uztaisīsim vienu mazo fotOkrossu pa Rīgu
Es domāju uz marta sākumu varētu toč pamēģināt pa Rīgu! Es domāju, ka šādi tusi nāks visiem pa labu, savu fotoiemaņu uzlabošanai...vismaz man tā liekas....a to pagaidām fočēju tikai pēc sajūtām, bet kaut kas jau sanāk....pamazām
Ja atklaati,tad Liepaajaa veel nav ko dariit - auxts,viss peleex un druums... Varu ieteikt ap marta beigaam vai apriila saakumu. Esmu liepaajniex starpcitu...
Nu alvils it kā izrādīja interesi , bet tiklīdz sāku pieminēt konkrētus datumus, tad nozuda Es jau te nedomāju nekādu masu pasākumu organizēšanu, bet ja daži savāktos, es labprāt brauktu
alvils:nu, manuprāt 22-23 no augusta varētu būt okej.
Tad izņemot mūs divus, pagaidām neviena potenciālā braucēja vēl nav? Vajadzētu vēl kādus dažus braucējus savākt un uzrīkot miniplenerēšanu pa Liepāju. Alvi, tu domāji uz vienu dienu vai kā? Ja mēs daudz nesavācamies, atradīšu kādu vietu kur Liepājā pēc iespējas lētāk pārnakšņot.