forum.gif
FotOtrips uz Liepāju
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / FotOtrips uz Liepāju
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.08.09 00:07 labots
 citēt
ja līdz tam būšu tikusi pie fočīgā, tad arī labprāt pievienošos ;)
Publicēts: 05.08.09 10:46
 citēt
kāpēc tik ātri pēc Krāslavas un kāpēc uz Liepāju, šaujam uz Palangu, Klaipēdu. Mazliet jau apnīk pa Latviju vizināties, jo tikai dažas skatāmas pilsētas.
Braucam uz Klaipēdas fortiem, tie tur ir neskartāki par Liepājas. Tiesa gan nevar prakstiski tikt iekšā, bet var pastaigāt gar un pa.

Lai gan skatos, ka 22-23 man jābūt uz Volvo muzeja atklāšanu pie Tukuma, diemžēl nebūsim.
Publicēts: 05.08.09 12:15
 citēt
a ko tajā Lietuvā vispār skatīt? Viss tādā čista leišu stilā vai arī sterils cik vien tas ir bijis iespējams realizēt , riebjās. Un kāpēc obligāti jābrauc uz pilsētām? Ir taču daudz interesantākas vietas par pilsētām. Kāpēc nelaizt uz tiem pašiem Tatriem? Diena ceļš , nakšņošana un uz priekšu!!!
Publicēts: 05.08.09 12:30
 citēt
JRJ:a ko tajā Lietuvā vispār skatīt? Viss tādā čista leišu stilā vai arī sterils cik vien tas ir bijis iespējams realizēt , riebjās. Un kāpēc obligāti jābrauc uz pilsētām? Ir taču daudz interesantākas vietas par pilsētām. Kāpēc nelaizt uz tiem pašiem Tatriem? Diena ceļš , nakšņošana un uz priekšu!!!

a kāda vaina sterilai pilsētai?? Kaut gan daļēji tevi varu saprast, kamēr dzīvoju Liepājā, es arī nespēju iedomāties ka iespējami civilizētāki apstākļi.
JRJ pastaigā Liepājā pa Karostu, Rīgas ielu no autoostas vai abu Ezerkrastu sētām un kāpņutelpām, vai pabraukā Liepājā ar pilsētas busiem, tev toč nevelk pēc kā sterilāka??
Publicēts: 05.08.09 12:43
 citēt
Neesmu iedziļinājies topikā, gribēju teikt, ka labprāt aizbrauktu uz Liepāju! Vai arī uz Klaipēdu - pats domāju bildēt tās pamestās ēkas un dabu, gan ja ka kādi domubiedri salasītos ar ko kopā izbrist cauri tam visam! :))
Publicēts: 05.08.09 12:47
 citēt
JRJ:a ko tajā Lietuvā vispār skatīt? Viss tādā čista leišu stilā vai arī sterils cik vien tas ir bijis iespējams realizēt , riebjās. Un kāpēc obligāti jābrauc uz pilsētām? Ir taču daudz interesantākas vietas par pilsētām. Kāpēc nelaizt uz tiem pašiem Tatriem? Diena ceļš , nakšņošana un uz priekšu!!!

Laba doma, vajag tik kādam, kas tur pabijis, uzorganizēt. Es domāju, ka es piedalītos tādā. Un patiesībā pat tieši tādā, jo tas piesaista vairāk nekā pilsētas un meitenes pļavā ... :))
Publicēts: 05.08.09 12:53
 citēt
pelle:

a kāda vaina sterilai pilsētai?? Kaut gan daļēji tevi varu saprast, kamēr dzīvoju Liepājā, es arī nespēju iedomāties ka iespējami civilizētāki apstākļi.
JRJ pastaigā Liepājā pa Karostu, Rīgas ielu no autoostas vai abu Ezerkrastu sētām un kāpņutelpām, vai pabraukā Liepājā ar pilsētas busiem, tev toč nevelk pēc kā sterilāka??

un tad pastaigaa pa stokholmu, Pernavas piejuuru, Tallinu... toch nevelk pec kaut kaa iistaaka?
Publicēts: 05.08.09 13:01
 citēt
nu lietuvā tikai Palanga un Klaipēda no pilsētām patīk, pārējās tādas dīvainas, krieviskas. Kauņa mazliet iet pie sirds, jo ir kalnaina, skaiti skati naktī uz pilsētu.

nesaku, ka patīk vai nepatīk kaut kas, bet ir savādāk. Arī tas ir jāpieņem. Skaisti ir tur, kur mūs nav.
Publicēts: 06.08.09 00:27
 citēt
pelle , tu iespējams neticēsi bet esmu dzīvojis Krievijā tādos apstākļos ka Liepāja vienkārši tīra pilsēta , esmu fotogrāfējis kāzas gan Palangā gan Klaipēdā tādos tīros apstākļos ka Liepāja pat tuvu nestāv bet runa gan iet par kautko citu , man patīk neaizskarta daba vai ja tā ir aizskarta tad vismaz nav pārtaisīta par labiekārtotu dzīvokli uz ielas. Bet runājot par manu gaumi tad par Tatriem runa bij nopietna , nevaru iedomāties kura pilsēta mani vispār varētu ieinteresēt. 1x naktī biju Venēcijā un 1x pa dienu - nu nekādu iespaidu nepalika un vēlmes vēlreiz braukt kā daudziem. Bet tālāk no civilizācijas tuvāk dabai uz kalniem perfekti.
p.s. kā liepājnieks esmu un mēdzu būt pat tagad bieži karostā , Rīgas ielā, pie stacijas vispār regulāri - bomžu un čigānu rajons :)

Par Tatriem tad ts tiešām nav tālu un ja vairākām mašīnām brauc tad neko dārgo nesanāk ja sametās. Ja palikt pa nakti kādā motelī tad cik atceros uz nakti bij 11 Euro. Nākamā rītā var izvēlēties kautkādu maršrutu un doties pastaigā uz vidu dienu :) (kājas gan sāpēs)
Publicēts: 06.08.09 08:03
 citēt
Nu bļin, jāsāk sava pilsētele aizstāvēt....Pelle pastaigā pa Purčiku , pastaigā pa Vecmīlgrāvja mikrorajoniem...nekāda Liepāja te nestāv klāt!:DDD
Publicēts: 06.08.09 08:56
 citēt
Man ir kā tai anegdotē par igauni! ;)
Satiekas igaunis ar krievu uz kuģa,pļāpa šo un to.Igaunis:Moja žena s Lepaja!
Krievs:Sovsem slepaja?Neizlečīma?
Nu tā ,līdzjūtīgi.;)
Igaunis :Neet,ona s Lepaja!!! :D
Liepājia priekš manis vienmēr ir bijusi īpaša nozīme un aura,ne tikai sievas dēļ :D ,arī radu man tur kā jūras sūdu! :D Kad atgriezos no Padumjo Armijas pirmais brauciens uz Liepāju,apsveicināties ar jūru!
Jā ,Liepāja ir arī Ziemojošo putnu Galvaspilsēta! ;)
Brauciet,būs ko redzēt un bildēt!
Publicēts: 08.08.09 11:54
 citēt
Tad nu gribētos precizēt tos datumus kad tad taisam to plezīru?
Publicēts: 09.08.09 15:59
 citēt
Alvil, labāk 22.aug
Publicēts: 09.08.09 16:13
 citēt
Karlis70:Nu bļin, jāsāk sava pilsētele aizstāvēt....Pelle pastaigā pa Purčiku , pastaigā pa Vecmīlgrāvja mikrorajoniem...nekāda Liepāja te nestāv klāt!:DDD

Liepājs "Jaunos rajonus" var salidzināt tik ar "BalduRAJU" vai "DavgafGriva" analoģiska izstaipītu treniņbixšu publika :):)
Publicēts: 11.08.09 12:25
 citēt
JRJ, Karlis 70: es tak nesaku ka citur ar nav draņķīgi. Vienkārši Liepājā esmu 25 gadus nodzīvojusi, tāpēc zinu kāda tā pilsēta sūdu bedre ir. JRJ, es ar neesmu PAR sterilu pilsētu un 5zvaigžņu dzīvokli uz ielas, bet normāla civilizācija man tomēr prasās, bet liepājnieku loģikā tā nedarbojas.

Luni: a kuri ir Liepājas "Jaunie rajoni"? Jaunāki par mani šķiet nav :)
Publicēts: 11.08.09 12:51
 citēt
alora:Alvil, labāk 22.aug

sāk rādīties, ka šis datums tomēr nedērēs... :( bet nekas vēl nav 100% zināms vai saprotams.
Publicēts: 11.08.09 12:55
 citēt
pelle:Vienkārši Liepājā esmu 25 gadus nodzīvojusi,

Tev tik daudz gadu ?:) Man jau nu brīžam liekas ka tev šņabim un cigām vēl passi prassa:):)
Publicēts: 11.08.09 16:19
 citēt
Lunis:
Karlis70:Nu bļin, jāsāk sava pilsētele aizstāvēt....Pelle pastaigā pa Purčiku , pastaigā pa Vecmīlgrāvja mikrorajoniem...nekāda Liepāja te nestāv klāt!:DDD

Liepājs "Jaunos rajonus" var salidzināt tik ar "BalduRAJU" vai "DavgafGriva" analoģiska izstaipītu treniņbixšu publika :):)

Nu jūs te beidzat taisīt uzbraucienus Liepājai, bļin , kādam patīk, kādam nepatīk, bet nav citas tādas pilsētas kā Liepāja, ir tur daudz kas tāds , kas nav citur.....
Kā vecais Foma teica Liepājnieki - tā ir atsevišķa tautība :):):):):):)
Publicēts: 11.08.09 17:39
 citēt
A kāpēc tad teiksim ne 5 septembrī?

Par jauniem rajoniem neko nezinu , savi + un - katrā rajonā. Jaunākais rajons Liepājā ir Eerkrasts (to es vēl atceros kā viņš pamazām tapa. Man gan pašam tur nepatīk - otrā Tosmare pēc ģeogrāfiskās atrašanās
Publicēts: 11.08.09 18:35
 citēt
JRJ:A kāpēc tad teiksim ne 5 septembrī?

Par jauniem rajoniem neko nezinu , savi + un - katrā rajonā. Jaunākais rajons Liepājā ir Eerkrasts (to es vēl atceros kā viņš pamazām tapa. Man gan pašam tur nepatīk - otrā Tosmare pēc ģeogrāfiskās atrašanās

Par laiku , es Tev piekrītu , jo 22.aug. man jālasa kartupeļi , bļin lakstu puve piemetās un pasteidzināja pasākumu :(.
Publicēts: 11.08.09 19:05
 citēt
:) Katram savas problēmas :D Noliekam vinu sestdienu, un miers!
Publicēts: 11.08.09 19:46
 citēt
pelle:... Vienkārši Liepājā esmu 25 gadus nodzīvojusi, tāpēc zinu kāda tā pilsēta sūdu bedre ir....

Njā...var jau būt, ka Liepāja ir sūdu bedre, var jau būt...tikai tad man ir jautājums, kura tad nav?
Publicēts: 12.08.09 10:47
 citēt
Karlis70:
pelle:... Vienkārši Liepājā esmu 25 gadus nodzīvojusi, tāpēc zinu kāda tā pilsēta sūdu bedre ir....

Njā...var jau būt, ka Liepāja ir sūdu bedre, var jau būt...tikai tad man ir jautājums, kura tad nav?

varbūt pellei labāka šķiet Rīga? nez nosaukt pilsētu no kuras esi nācis par sūdu bedri nav diez ko prātīgi un neko labu neliecina.manprāt.
Publicēts: 12.08.09 12:08 labots
 citēt
NU suudu bedre jau varbuut nau bet nekaa iipashi praatiiga ar vairs nau.... 28 gadu laikaa te jau saacis apnikt...
tad buus taa pjanka vai nee un ja buus tad kuraa datumaa?
Publicēts: 12.08.09 18:28
 citēt
admlv:NU suudu bedre jau varbuut nau bet nekaa iipashi praatiiga ar vairs nau.... 28 gadu laikaa te jau saacis apnikt...
tad buus taa pjanka vai nee un ja buus tad kuraa datumaa?

Vot, būtu labi zināt gan...:D:D:D
Publicēts: 13.08.09 22:20
 citēt
lai noteikt datumu ir vajadzīgs koordinators kurš ņemsies ar to visu (es šijā lomā nederu - esmu pārāk aizņemts tagad) , kurš uzņemās šo lietu?
Publicēts: 13.08.09 23:20
 citēt
Es arī gribu uz Liepāju :)
Publicēts: 13.08.09 23:40
 citēt
Eu, man ir ierosinājums šo pasākumu pārcelt uz septembri. Pirmkārt tāpēc, ka augusts pārāk daudziem svarīgiem personāžiem kā uz nažiem (piemēram, JRJ), otrkārt tāpēc, ka laikam augustā savu izklaižu limitu esmu sasniedzis (attiecīgi arī maka tukšuma pakāpi). m?!
Publicēts: 14.08.09 05:55
 citēt
Pagaidām gan neesmu vēl tikusi pie sava "lielā" fočuka un laikam tikai septembra beigās tikšu, bet labprāt palīdzēšu ar organizēšanu ;)
Publicēts: 14.08.09 14:36
 citēt
nu tad orienteejamies uz septembri, jo augusts jau gandriiz galaa un kaa jau tika mineets ka kam kriize, kam darba navalam.
Publicēts: 15.08.09 16:04
 citēt
Karlis70:

Nav Ventspils, bet Ventspilij atkal cita vaina, za to, lai kāda vaina ar tā ir, i ne tuvu tik uz nerviem kritoša kā Liepājas cūcība.
Publicēts: 15.08.09 16:06
 citēt
Lunis:
pelle:Vienkārši Liepājā esmu 25 gadus nodzīvojusi,

Tev tik daudz gadu ?:) Man jau nu brīžam liekas ka tev šņabim un cigām vēl passi prassa:):)

Nepērku ne alkoholu, ne cigaretes (neesmu nekā lietotājs), gadus man neprasa. Tev vēl kādi stulbi jautājumi???
Publicēts: 15.08.09 16:11
 citēt
Kurlander:
Karlis70:..

varbūt pellei labāka šķiet Rīga? nez nosaukt pilsētu no kuras esi nācis par sūdu bedri nav diez ko prātīgi un neko labu neliecina.manprāt.

Varbūt vari arī pamatot to savu domu!!? Kāpēc tas ne par ko labu neliecina??? Man būtu pienākums mīlēt vietu kur dzimusi pat ja tā manā uztverē ir nožēlojami draņķīga?? Pienākums pret KO un KĀPĒC??
Publicēts: 15.08.09 16:15
 citēt
Kurlander:
Karlis70:..

Par Rīgu nezinu spriest, neesmu tur dzīvojusi.. Rīga man asociējas ar ziņās redzamo-dzirdamo informāciju, kur pirmdien novākts tas, otrdien nodurts cits, trešdien trīs piekauti, viens nosists ceturdien kāds izvarots utt. Tā ta ka ikdiena es saprotu
Publicēts: 15.08.09 16:17
 citēt
alvils:Eu, man ir ierosinājums šo pasākumu pārcelt uz septembri. Pirmkārt tāpēc, ka augusts pārāk daudziem svarīgiem personāžiem kā uz nažiem (piemēram, JRJ), otrkārt tāpēc, ka laikam augustā savu izklaižu limitu esmu sasniedzis (attiecīgi arī maka tukšuma pakāpi). m?!

aha, es ar PAR septembri!
Publicēts: 15.08.09 16:19
 citēt
pelle:
Kurlander:uote]

Varbūt vari arī pamatot to savu domu!!? Kāpēc tas ne par ko labu neliecina??? Man būtu pienākums mīlēt vietu kur dzimusi pat ja tā manā uztverē ir nožēlojami draņķīga?? Pienākums pret KO un KĀPĒC??

Pellja tev vadzētu sākt raxstīt savu "Parfīma" variāntu , mož sākums būtu vēl krutāks nekā Patrika Ziskinda funktierim?:)
Publicēts: 15.08.09 16:21
 citēt
Lunis:
pelle:t.

Pellja tev vadzētu sākt raxstīt savu "Parfīma" variāntu , mož sākums būtu vēl krutāks nekā Patrika Ziskinda funktierim?:)

pamēģināt varētu, krutāks nu gan nebūtu, bet nu..
Publicēts: 15.08.09 16:24 labots
 citēt
Meģināts naf zaudēts ņemot verā tavu bernibas exstremismu utt varētu būt Krutais opuss:) Atslodze no ikdienas:)
Publicēts: 15.08.09 18:00 labots
 citēt
nu tad ko teiks fotoblog lietotāji par 5 vai 12 septembris ? kādi ieteikumi pie kura datuma turēties un kautko plānot ? :)
Publicēts: 15.08.09 19:57
 citēt
Luni, es te publiski tavas privātas lietas necilāju, liec mieru arī manējām.

P.S.
Fotoblogs atkal man neļauj citēt:( Spamot to gan te var cik vēlas bez jebkādiem ierobežojumiem :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas