man ar pagaidām nav problēmu ar šiem datumiem bet nevieviens jau negrib neko konkrētu teikt . Blakus topikā sūdzās ka vajāg iepriekš plānot bet te klusums.
...man der tikai 5. septembris...12.09 būšu otrā pusē Eiropai......un vispār ja šāds miniplenērs briest vajag koordinatoru.......citādi nesavāksies un nekas arī nenotiks......
tur jau ta musus valsts problema - ajag koordinatoru, koordinatora asistentu, vel vienu, kas uzmana koordinatoru, tad vel kaut kas atrodas, tad vajag gramatvedi, kas visiem shitiem algas rekjina un otru gramatvedi, kas rekjina algu pirmajam...
kamoon - pasaka vietu un laiku kur savaacas, tur satiekas, kas ir tas ir un brauc. visiem tapat neizdabaasi...
Spriežot pēc ieinteresētajiem... tas jau vairs nebūtu miniplenērs, bet plenērs. Bez koordinatora laikam tiešām nekādi, jo visi gaidīs iniciatīvu saorganizēšanā no kāda cita. Tur tak nav nekā tik sarežģīta!! Kāds no liepājniekiem varētu painteresēties, kur visus braucējus nobāzēt, ja ir doma par nakšņošanu, noteikt vienu konkrētu datumu un viss.. organizētības ziņā miniplenēram ar to pietiek.. viss pārējais brīva improvizācija.. maršrutus plenērēšanai jau nav liela māksla atrast, atliek tikai gribēt. Tā kā liela iespējamība ka netikšu.. liekas muļķīgi uzņemties saorganizēšanu.. bet nu līdz septembrim vēl varbūt kas mainās...
Karlis70:Pelle, nu uzņemies, Tev tak patīk un labi izdodas!:P
Man diemžēl cits neoficiāls pasākums Liepājā septembrī, tāpēc šeit šoreiz nesanāks organizēšana.
Jūs nu gan slinki .. liepājnieku te pietiekami.. kam ir vēlme saorganizēties to tak var izdarīt, bet šķiet visi attiecas tā, it kā tā butu kāda kāzu saorganizēšana. Norezervē kur telpas nakšnošanai, aprēķini dalības maksu par naktsmājām balstoties uz potenciālo dalībnieku skaitu, uztaisi topiku ar vajadzīgiem rekvizītiem pārskaitījumam un gatavs.. .. ja maksātāji ir - pasākums garnatēts, ja ne - atsaki rezervētās telpas. Plenērēšanas punktus atrast pilsētā ar nav problēmu.. tā tak Liepāja.. popularitāte pa priekšu iet.
Es jau rakstīju ka man vienkārši nav laika ņemties ar organizēšanu un tāpēc ar jautāju kurš no Liepājniekiem uzņemās? Diemžēl iespējamais kadidāts kurš no zināmiem to varētu organizēt staigā ģipsos.
Man to tiešām nesaprast..ko var mocīties!!! Ja grib, tad sataisa to kopāsanākšanu.. kāda jēga ka piesakas katrs jau uz konkrētiem datumiem kad grib, ja neviens neko vispār netaisās saorganizēt. Teorētiski organizēšana aizņem pāris stundas, samekelējot naktsmājas, viss pārējais brīva improvizācija kas laika gaitā rodas pati. Pēdējais saulainais mēnesis, bet neviens nevar saņemties savu asti pacelt... Un nav tak obligāti jābūt liepājniekam, lai to izdarītu, pietiek ar internetu..