ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par taadu naudu, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer ariidaargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par shito naudu, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko var gribeet par taadu naudu, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu.........
normāls pentagons, žiperīgs un ass, tiesa griezīgi skaļs, pilnīgāka plastmasa, salīdzinot ar I kas bija no bleķa tādā pasā cenā kā tagad II. Šitā jau nu nezīmēs www.photosight.ru...
Man vēl tā savādi izlikās, ka f/1,8, bet iso 1600! A priekš kam TĀDS iso?! It kā neizskatās, ka TIK tumšs bija. Vai tas iso vienkārši ne trokšņu demonstrācijai?! Vai kā?! Atvainojos, protams, par tādu nesaprašas jautājumu!
Man vēl tā savādi izlikās, ka f/1,8, bet iso 1600! A priekš kam TĀDS iso?! It kā neizskatās, ka TIK tumšs bija. Vai tas iso vienkārši ne trokšņu demonstrācijai?! Vai kā?! Atvainojos, protams, par tādu nesaprašas jautājumu!
melnbaltajām bildēm neko citu nevajag, smuki graudiņu uzliek, pat uz 3200 ir laba bilde! man arī iepatikās.