forum.gif
Canon 50mm f1.8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 50mm f1.8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.10.07 23:37
 citēt
viss atkariigs no tava macinja biezuma un vajadziibaam - ja vari atljauties f1.2, tad slikts, ja tikai sho te tad LABS ;)
cena/kvalitaate - ideaala
Publicēts: 22.10.07 23:40
 citēt
Pa vidu ir arī 1.4, kurš ir 3reiz dārgāks, bet 2reiz labāks par 1.8 :D
Publicēts: 22.10.07 23:42
 citēt
ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par taadu naudu, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer ariidaargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par shito naudu, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko var gribeet par taadu naudu, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu ja konkreeti, tad man nepatiik piecstuura diafragma un pretgaismas zakjiisi... bet par to naudu ... SUPER, bet f1.4 labaaks, bet tomeer arii daargaaks, bet f1.8 aii gana labs prieksh savas cenas, ja vien taa pretgaisma un diafragma, bet nu par to cenu , taapat, bet tomeer f1.4 labaaks, jo labaak tur pretgaismu un nav tas muljkjiigais piecstuuris BOKEH ziimeejumaa, bet ko gan var gribeet par 50 Ls, tachu......... ;)
Publicēts: 22.10.07 23:56
 citēt
duriks, jauc cilvēkiem galvu un patērē laiku lai saprastu, cik reizes esi nopeistojis to tekstu :D vispār, līdz tam arī jānonāk :D
Publicēts: 23.10.07 06:29
 citēt
normāls pentagons, žiperīgs un ass, tiesa griezīgi skaļs, pilnīgāka plastmasa, salīdzinot ar I kas bija no bleķa tādā pasā cenā kā tagad II.
Šitā jau nu nezīmēs www.photosight.ru...

bet kā tautā saka- must have.
Publicēts: 23.10.07 10:18
 citēt
Man ir, lietoju reti, bet, ja lietoju, tad bildes sanāk pa smuko. Pārsvarā portretiem nu un arī vienu reportāžu ar viņu uztaisīju.
Publicēts: 23.10.07 10:19
 citēt
ņem tik ciet! nereizi nenožēlosi!!! :wink:
Publicēts: 23.10.07 10:31
 citēt
Kādu brīdi jau lietoju... 50 f1,8 un droši vien kādu laiku vēl lietošu...patīk man tas plastmasas gabals :)
Publicēts: 23.10.07 11:04
 citēt
Piedevām vēl šis stikls ir viens no lētākajiem. Savu pirku ebay, laikam par kādiem 60 eiro.
Publicēts: 23.10.07 11:13
 citēt
Piedevām vēl šis stikls ir viens no lētākajiem. Savu pirku ebay, laikam par kādiem 60 eiro.

Lietotu/jaunu? Padalies ar pārdevēju un kurā ebay pirki ?
Publicēts: 23.10.07 11:18
 citēt
arvi! wow! pie 1.8 diafragmas tik liels asuma dziļums, ka gan roka asa gan seja??
Publicēts: 23.10.07 11:18
 citēt
Pirku jaunu, pārdevējs, ja nemaldos bija Russianblue (vai kaut kas tāds)
Ņēmu lētāko + ar normālu lietotāja reitingu.
Publicēts: 23.10.07 11:20
 citēt

Tepat Latvijā atradu par 61 Ls iekš cc.lv un pa 59 Ls iekš Metaleks.

Bet tikko radās jautājums: šis ir I? www.metaleks.lv...
Jo it kā šis ir II: [url=http://www.metaleks.lv/cenas/91/15452_canon_ef_50mm_f1_8_ii.php

abi]http://www.metaleks.lv/cenas/91/15452_canon_ef_50mm_f1_8_ii.php

abi[/url] divi ir II, tur tak uz objektīva priekšas rakstīts. Un I man liekas, ka tagad nekur jaunu nenopirksi.. vismaz LV interneta veikalos.
Publicēts: 23.10.07 11:20
 citēt
arvi! wow! pie 1.8 diafragmas tik liels asuma dziļums, ka gan roka asa gan seja??

Izskatās pēc f/2.8 :lol:

Vai arī crops...
Publicēts: 23.10.07 11:28
 citēt
Un Tu gribi teikt, ka asums tur nav likts klāt? :mrgreen:
Publicēts: 23.10.07 11:48
 citēt
Es nerunāju par dof, bet par asumu.
Publicēts: 23.10.07 11:55
 citēt
asuma dziljums tur nav mainiits, taa arii ir ka asuma dziljums ir no rokas liidz gandriiz ausiim.

Properties raada 1.8 un 1/3200 8)
Publicēts: 23.10.07 11:58
 citēt
Neviens neko jau nesaka, ka ir slikti vai labi. Bet uz jautājumu tā arī neatbildēji...
Publicēts: 23.10.07 22:11
 citēt
Man vēl tā savādi izlikās, ka f/1,8, bet iso 1600! A priekš kam TĀDS iso?! It kā neizskatās, ka TIK tumšs bija. Vai tas iso vienkārši ne trokšņu demonstrācijai?! Vai kā?!
Atvainojos, protams, par tādu nesaprašas jautājumu! :D
Publicēts: 23.10.07 22:30
 citēt
Man vēl tā savādi izlikās, ka f/1,8, bet iso 1600! A priekš kam TĀDS iso?! It kā neizskatās, ka TIK tumšs bija. Vai tas iso vienkārši ne trokšņu demonstrācijai?! Vai kā?!
Atvainojos, protams, par tādu nesaprašas jautājumu! :D

melnbaltajām bildēm neko citu nevajag, smuki graudiņu uzliek, pat uz 3200 ir laba bilde! man arī iepatikās.
Publicēts: 23.10.07 22:36
 citēt
Graudiņu smuki var citādi uzlikt. Pie tam, kontrolējami...
Publicēts: 23.10.07 22:39
 citēt
bez pēcapstrādes bilde jau praktiski lietojama, tādā ziņā to saku.
Publicēts: 06.12.07 14:36
 citēt
ja no metala, tad 1. ja plastmasa, tad 2.
Publicēts: 06.12.07 14:52
 citēt
2ajam metala nav nekur.
Publicēts: 16.12.07 02:39
 citēt
Priekš cenas/performance labāku neko neatradīsi. Mans mīļākais stikliņš no maniem 3 (tie otri divi būtu, Sigma 28-70/ 2.8-4 un Sigma 15/ 2.8 Fisheye).

Gaišums man atsver tā plastmasas korpusu un gredzenu.

Cena ideāla, lietotāja atsauksmes ļoti labas. Zinu pat PRO, kurš to ļoti mīl (nezinu cik lieto darbā) un nešķiras no tā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):