Cik dzirdēts tad tas pats vecais plastmasas objektivs tikai cenas uzsišanai uzlikts virsu IS... Varbūt kļudos, bet liekas tas ir kārtējais canon reklāmas triks...
Reku no amazon komaa: Availability: This item will be released on November 15, 2007. Pre-order now! Ships from and sold by Amazon.com. Gift-wrap available.
heh, mans minejums par cenu bija laikam visai precizs - sotaks kita cenai pa virsu. tad jau labak parastais kit un 50/1.8 - stabilizacija, cik, 3 stepus dod klat? gandriz tas pac vien sanak...
versatile:heh, mans minejums par cenu bija laikam visai precizs - sotaks kita cenai pa virsu. tad jau labak parastais kit un 50/1.8 - stabilizacija, cik, 3 stepus dod klat? gandriz tas pac vien sanak...
jābet vieglāk ir pabildēt reportāžu ar 18-55 IS nekā ar 50 1.8 ...
shvaboc:arī uz crop,reportāžai tie 55mm ir par īsu.
bet 50 mm ir stipri pa šauru brīžiem, vai arī stipri pa platu.. ne viens ne otrs... a 18-55 vsm tev ir platāks dabonams.. un patiesībā uz kropa tieši sanāk norm diapazons ...
ehh, cik es biju noraidoshs par kitu, tik man vinjsh tagad patiik. ass, varbut ne ar mega detalizaciju/kontrastu, bet labu, paskaljsh, bet fokuse atri, stabilizacija strada, protams, plastmasiigs un neerts MF, bet savu naudu - lietots par 50ls, vismaz taa pirku, viennozimigi ir verts. protams, paskatoties kaut vai to pashu 50mm vai 85mm fikseeto, vai L stiklu - nu nav ne tuvu tik ass, utt, bet kamoon - par tadu cenu to nereali gaidiit. labs pirkums. vismaz man patiik.