Lieta sekojoša, vakar biju dzīvē līdzi paņēmis fotoaparātu. Braucot mājās, kā parasti iekāpu piebāstā autobusā, kur cilvēki ļotiļoti daudz un ļotiļoti grūstās, tiri piri, tai skaitā arī no grūstīšanās cieš mana soma, kurā iekšā ir fočiks. Itkā atbraucu mājās izņēmu cf, pārlādēju bildesm lieku cf atkal iekšā. šodien slēdzu fočiku iekšā, dzirdu tādu dīvainu skaņu, tādu bzz (klusu, no kameras dzīlēm), iemetu aci ekrānā, tāds liels un nesmuks uzraksts Err 99. Aukstas pēdas, ņemu gūgli rokā un gūgļojos kas pa vainu, itkā daudz varianti sākot ar baterijas gļukiem, beidzot ar netīriem kontaktiem un lēcu nesavienojamības gļuku. itkā visu pārbaudīju , works fine... līdz brīdim kad mēģināju izšaut kadru. Tad atkal tā bzz skaņa. Sāku domāt moš kaut kas ar spoguli / slēdzi kaiš... te nu bija, spogulis paceļas tik 1 reizi, pēc ieslēgšanas, pārējās reizes ni ni, un dūc. piepaceļot spoguli, redzu ka tur kaut kāda plastmasas strēmelīte , fīča, kaut kā netā kā vajag stāvēt es pat nezinu kā viņai būtu jāstāv.. vienkārši izskatās tur tā biedējoši, un pavisam noteikti izskatās salauzta. Aparāts lietots gadu un 1 mēnesi, knapi 9k kadri izšauti, pirkts malaizijā (fuck ) garantija te nestrādā labošanai. Kur jamo varētu grūst gudru vīru padomam un prasmīgām rokām, vārbūt šo ''mazo'' deffektu var kaut kā novērst, un kādos ciparos tas izietu? Domas, ka varētu būt no kaut kādas traumas autobusā :S
nes tikai uz servissu,man tāda problēma bija markam pie 26 000 kadru,izrādijās slēdža vaina plus vēl vadības bloks bija jāmaina.Tieši tāpat spogulis cēlās un rādija err 99,garantētais resurss jau nenozīmē,ka arī ies tik daudz.
āmn, a pie bērnu pasaules arī kāda labotava nebij`?
vienkārši canon serviss, tas ir canon serviss un viņi salabos visu, pat to ko nevajag labot un pēctam $ nosauks , kāda man nemaz nav, un tāpat man nemaz $ nav :<
Traģēdija, SaDDoG, ir tad, kad kāds nomirst. Nomirst ne tad, kad tam pienācis laiks. Nu, tu saprati. Traģēdijai nav risinājuma. Tavā gadījumā ir, tātad tā ir problēma.
piekrītu,ka ir problēmas ar canon centru,pats dabūju otrreiz nest,katru reizi,kad mainīju karti vai bateriju,bija jāliek pa jaunam datums.katrā ziņā vari uzprasīt cik maksās remonts un kas saplīsis,nav jau obligāti tur jāremontē...
Trauma autobusā parasti rodas tikai konduktorei, un tā pati ir garīga. Servisā nedrīkst labot to, ko nevajag labot. Iedomājies, kā justos lietotu auto īpašnieki pie tādas patvaļas?
Ir jau arī tādi autoservisi, kas uz šito te uzvārās.
Kanona serviss ir kur? Maskavas str., 42
tāda liela māja gandrīz iepretīm latvijas televīzijai ar lielu uzrakstu canon? rīt jaizčāpo :<