forum.gif
Rakstāmgalds
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Rakstāmgalds
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.07 15:45
 citēt
Nu es tādā nelielā rakstāmgalda deficītā dzīvoju :)
Via ka'dam ma'jās nav ka'ds vecs? galvenais, lai turas kopā...
Par nelielu, simbolisku samaksu labprāt iegādātos.. Paldies :)
Publicēts: 24.10.07 16:04
 citēt
Nu es tādā nelielā rakstāmgalda deficītā dzīvoju :)
Via ka'dam ma'jās nav ka'ds vecs? galvenais, lai turas kopā...
Par nelielu, simbolisku samaksu labprāt iegādātos.. Paldies :)

Man ir aizdomas, ka tev dārgāk sanāks viņu dabūt līdz sevīm nekā tā simboliskā samaksa.

Es šodien nopirku sev jaunu galdu, bet tas, kas šeit divi vecie tie nu nekam neder. Bet vispār, ja dikti vajaga var mēģināt kautko dabūt.
Publicēts: 24.10.07 16:27
 citēt
nu saproti - jebkas būs labāks par kafijas galdiņu :D
Publicēts: 24.10.07 16:36
 citēt
jiskaa vai maximaa var datorgaldu nopirkt pa 20-30Ls
Kur vee lleetaak????
Publicēts: 24.10.07 16:47
 citēt
emm, problēma :D es bioju jyskjā :D
man liekas tie galdi uzliek kafijas tasīti lūzīs :)
Publicēts: 24.10.07 17:21
 citēt
ir, ir taa, ka jyska galdi man ari netiik.

hm. Riga nevienu labu mebeljvekalu nezinu, vismaz ne tadus, kur tirgo vienkarshi galdus - a vot uz sekretaru labu, sarkankoka, tev (un man ari ne :D ) finanses tomer nepavilks.

bet tomer - alfaa IMHO agrak bija vel vismaz viens mebelju veikals. ELKOR plaza?
Publicēts: 24.10.07 17:24
 citēt
vot palzā šodien neidomājos..ti kcik card readeru nopirku..hmm..es redzu variantu - trīs 'deļi + leņķīši + skrūves ;)
Publicēts: 24.10.07 18:00
 citēt
+veel paaris siikumu un nedaudz izdomas par ko domaajams nevari suudzeeties un dabuusi ideaalu (vai gandriiz) galdu kaadu nenopirksi nekur, katram savas prasiibas, bet lielaakoties galdi ir standartizeeti un neerti. :wink:
Publicēts: 24.10.07 18:09
 citēt
deelji nesmuki un skabargaini.
buvmaterialu veikalos var iepirkt finieretu saplaaksni, bus labu labais, saskruve vajadzigo konfuguraciju, kaut vai iebuve kameras turetaju :D
tiesham, tas ir sakarigs padoms, pasham ari ir moddots rakstamgalds, lai monitoram vieta.
Publicēts: 24.10.07 21:47
 citēt
Man bija paziņa kuram galds bija pie sienas un tā galvenie balsti bija deviņdesmitnices + pa virsu finieris - i skaņa ir galds - viss kā vajag. Manuprāt visumā erts risinājums, ja vajag izdomāt kā nostiprināt tad liec iztēlei strādāt... Vienmēr var atrast ļoti lētus un praktiskus risinājumus!
Publicēts: 24.10.07 22:35
 citēt
u man vajag vnk lai var pārvietot:) izdoma't var visu, zinu :)
Publicēts: 24.10.07 22:42
 citēt
u man vajag vnk lai var pārvietot:) izdoma't var visu, zinu :)

Pārvietot?! Vai pārbīdīt 90-nieces tev sagādā problēmas? Vai kas bija domāts zem vārda pārvietot...
Publicēts: 24.10.07 23:33
 citēt
Paceljam uz Aldari labajā pusē teritorijā ir lietotu mēbeļu tirgotava. Tur tirgo lietotas biroja mēbeles no zviedrijas un tur domāju ka rakstāmgaldu atradīsi labulabo un pa demokrātiskām cenām...
Publicēts: 24.10.07 23:35
 citēt
Vāl viena demokrātiska rakstāmgalda recepte. aizej uz depo un nopērc pusi no virtuves galda virsmas, sanāks kat kas 1,5mx0,6m tad nopērc galda kājas tādas niķelētās garās 4 gab nu un 20 min darba saskrūvēšanai, rakstāmgalds gatavs. Izmaksas būs ~ 40Ls...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):