Vai kādamm blogerim no reitingu augšas gribas savā īpašumā iegūt šādu disku kautkādiem temp datiem? Svarīgus uz viņa neturētu man tomēr MAXTOR nepatīk.
Ja kāds ir es labprāt uzdāvinātu ar domu, ka tas veicinās skaistu bilžu radīšanu Un gan man, gan jaunajam īpašniekam būs dzīve krāsanāka
nu iipashi laba daavana taa gan nav lai arii nodomi ir lieliski, visvairaak birushu hdd redzeets tieshi no maxtor, nedomaaju ka jaunais iipashnieks buus laimiigs ja ko pazaudees,taa ka labaak nevis uzdaavinaat bet izsviest.........
mreini nopeerc keisu aareejam 2,5"hdd~9-13Ls(ir arii ar karshu lasiitaaju lai backup taisiitu kartinjaaam) , 3,5"hdd ~10-28Ls liec iekshaa hdd cik lielu veelies un spraud pie usb/esata :roll:
mreini nopeerc keisu aareejam 2,5"hdd~9-13Ls(ir arii ar karshu lasiitaaju lai backup taisiitu kartinjaaam) , 3,5"hdd ~10-28Ls liec iekshaa hdd cik lielu veelies un spraud pie usb/esata :roll:
Ja tas disks nebirst pa stundām, bet vēl normāli strādā tikai nav prognozējams gadiem ilgs mūžs, to var izmantot ;atrdarbībsa uzlabošanai. Piemēram, var izmantot kā Photoshop scratch disku ...
Ja tas disks nebirst pa stundām, bet vēl normāli strādā tikai nav prognozējams gadiem ilgs mūžs, to var izmantot ;atrdarbībsa uzlabošanai. Piemēram, var izmantot kā Photoshop scratch disku ...
Es kautkam tādam biju arī domājis. Zinu, ka dažiem datoros ir iekša teiksim 40Gb un šie 20 iespējams padarītu dzīvi labāku.
Es vēl patestēšu, bet šķiet, ka viņam nekāda vaina Kādu gadu jau atvilknē būs nostāvējis un tagad meklē labākas mājas
PS. Nekādi BAD SECTOR viņam nebija. Es gan vēl pārliecināšos.
nu man portatīvajam, pie kura strādāju ir 37GB cietnis un ipodam ir 76 tapēc meklēju kaut ko ko izmantot un likt pie portatīvā...nākammēnes varētu iegādāt, ja ir varianti droši sakat
nu man portatīvajam, pie kura strādāju ir 37GB cietnis un ipodam ir 76 tapēc meklēju kaut ko ko izmantot un likt pie portatīvā...nākammēnes varētu iegādāt, ja ir varianti droši sakat
Es paņēmu WD elements cieto ap 80Ls - 500Gb un dzīvoju laimīgs!
Ko es varu ieteikt ja ņem tad ņem brendus - es piemēram atbalstu WD man vienmēr tādi cietie ir bijuši un līdz šim nekādu problēmu - vēljoprojām skapī mētājās vecais 160Gb arejais cietais uz USB - un strada - negļuko...