forum.gif
MAXTOR 2B020H1 20GB Hard Drive UDMA100 Model
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / MAXTOR 2B020H1 20GB Hard Drive UDMA100 Model
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.10.07 20:17
 citēt
Vai kādamm blogerim no reitingu augšas gribas savā īpašumā iegūt šādu disku kautkādiem temp datiem? Svarīgus uz viņa neturētu man tomēr MAXTOR nepatīk.

Ja kāds ir es labprāt uzdāvinātu ar domu, ka tas veicinās skaistu bilžu radīšanu :) Un gan man, gan jaunajam īpašniekam būs dzīve krāsanāka :):)

Ceru, ka viņš kādam vēl var noderēt.
Publicēts: 24.10.07 21:04
 citēt
tas ir ārējais usb jeb kā?
Publicēts: 24.10.07 21:18
 citēt
tas ir ārējais usb jeb kā?

Parasts vecs cietais disks.

PATA interfeis.
Publicēts: 24.10.07 21:23
 citēt
Skumji, žel ka nav usb :)
Publicēts: 24.10.07 21:43
 citēt
nu iipashi laba daavana taa gan nav lai arii nodomi ir lieliski, visvairaak birushu hdd redzeets tieshi no maxtor, nedomaaju ka jaunais iipashnieks buus laimiigs ja ko pazaudees,taa ka labaak nevis uzdaavinaat bet izsviest.........
Publicēts: 24.10.07 21:45
 citēt
mreini nopeerc keisu aareejam 2,5"hdd~9-13Ls(ir arii ar karshu lasiitaaju lai backup taisiitu kartinjaaam) , 3,5"hdd ~10-28Ls liec iekshaa hdd cik lielu veelies un spraud pie usb/esata :roll:
Publicēts: 24.10.07 21:56
 citēt
mreini nopeerc keisu aareejam 2,5"hdd~9-13Ls(ir arii ar karshu lasiitaaju lai backup taisiitu kartinjaaam) , 3,5"hdd ~10-28Ls liec iekshaa hdd cik lielu veelies un spraud pie usb/esata :roll:

USB nerulē, bet esata, gan ir laba lieta :)
Publicēts: 24.10.07 22:17
 citēt
Ja tas disks nebirst pa stundām, bet vēl normāli strādā tikai nav prognozējams gadiem ilgs mūžs, to var izmantot ;atrdarbībsa uzlabošanai. Piemēram, var izmantot kā Photoshop scratch disku ...
Publicēts: 24.10.07 22:22
 citēt
Ja tas disks nebirst pa stundām, bet vēl normāli strādā tikai nav prognozējams gadiem ilgs mūžs, to var izmantot ;atrdarbībsa uzlabošanai. Piemēram, var izmantot kā Photoshop scratch disku ...

Es kautkam tādam biju arī domājis. Zinu, ka dažiem datoros ir iekša teiksim 40Gb un šie 20 iespējams padarītu dzīvi labāku.

Es vēl patestēšu, bet šķiet, ka viņam nekāda vaina :) Kādu gadu jau atvilknē būs nostāvējis un tagad meklē labākas mājas

PS. Nekādi BAD SECTOR viņam nebija. Es gan vēl pārliecināšos.
Publicēts: 24.10.07 22:29
 citēt
[url=www.bildespardzivi.info... Izdari Ko Labu! :)
Publicēts: 24.10.07 22:37
 citēt
nu man portatīvajam, pie kura strādāju ir 37GB cietnis :)
un ipodam ir 76 :D :D :D
tapēc meklēju kaut ko ko izmantot un likt pie portatīvā...nākammēnes varētu iegādāt, ja ir varianti droši sakat :)
Publicēts: 24.10.07 22:44
 citēt
nu man portatīvajam, pie kura strādāju ir 37GB cietnis :)
un ipodam ir 76 :D :D :D
tapēc meklēju kaut ko ko izmantot un likt pie portatīvā...nākammēnes varētu iegādāt, ja ir varianti droši sakat :)

Es paņēmu WD elements cieto ap 80Ls - 500Gb un dzīvoju laimīgs!

Ko es varu ieteikt ja ņem tad ņem brendus - es piemēram atbalstu WD man vienmēr tādi cietie ir bijuši un līdz šim nekādu problēmu - vēljoprojām skapī mētājās vecais 160Gb arejais cietais uz USB - un strada - negļuko...
Publicēts: 24.10.07 23:06
 citēt
Es piesakos. :)
Ja vēl ir.
Jo man ir tā problēma, kompim ir diezgan mazs cietais.
Būtu ļoti pateicīgs. :)
Publicēts: 24.10.07 23:10
 citēt
arkly, kāds Tavs reitings TOP'ā? :D
Publicēts: 24.10.07 23:16
 citēt
Nesūdzos.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt