forum.gif
INTEL CORE 2 E4300 1.8GHZ 800/2M S775 - Pārdots
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / INTEL CORE 2 E4300 1.8GHZ 800/2M S775 - Pārdots
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.10.07 11:04
 citēt
Tā kā, lai apstrādātu bildes vajaga labu datortehniku domāju kādam šis varētu intresēt.

Lietoju dažus mēnešus ir garantija.

Cena 60Ls

Ar ko šis procesors ir labāks nekā citi?

Man viņš pašreiz griežās pie 3Ghz (orģināli 1.8Ghz ). Lai to sasniegtu vajaga daudz maz sakarīgu mātes plati, DDR800 ramu un normālu cooler ([url=www.boot.lv... derēs). Nekāda voltāža netiek celta un viss ir legāli saglabājot garantiju.

Ja kādam intresē varu palīdzēt piegādāt pārējās lietas kā arī palīdzēt sastelēt visu kopā.

PS. Man personīgi bija svarīgi pērkot šo procesoru, ka bilžu apstrādei pavadītais laiks ir daudz mazāks. Piemēram, konvertējot RAW - JPG, TIFF tas ir spēks, ja tev ir 2 kodoli ar 3Ghz jaudu.
Publicēts: 26.10.07 11:19
 citēt
man ari iir taads procis.
Pirku pirms gandriiz gada. Kad tikko kaa bija iznaacis un paraadijies paardoshanaa. Esmu apmierinaats, bet ja jau var izspiest no vinja ari ivairaak, tad es to gribu.
Kur ir aakjis un kaa var dabuut 3Gh???? NEpaceljot voltaazju...!
Un kuuleru vakar tieshi nodomaaju, ka vajadzeetu mainiit.
Tie boxeetie intel ir saakotneeji klusi, bet man jau briidinaaja, ka peec kaada laika paliekot nepatiikami skalji... Nu, tas laiks ir pagaajis un buus vien shaa va itaa jaamaina.
Publicēts: 26.10.07 11:38
 citēt
man ari iir taads procis.
Pirku pirms gandriiz gada. Kad tikko kaa bija iznaacis un paraadijies paardoshanaa. Esmu apmierinaats, bet ja jau var izspiest no vinja ari ivairaak, tad es to gribu.
Kur ir aakjis un kaa var dabuut 3Gh???? NEpaceljot voltaazju...!
Un kuuleru vakar tieshi nodomaaju, ka vajadzeetu mainiit.
Tie boxeetie intel ir saakotneeji klusi, bet man jau briidinaaja, ka peec kaada laika paliekot nepatiikami skalji... Nu, tas laiks ir pagaajis un buus vien shaa va itaa jaamaina.

Lai dabūtu lielāku jaudu vajaga labus RAM. Lēnāki RAM nedos tik lielu ieguvumu.

Bet kā to izdarīt tas jau ir cits topiks :) Gribu tikt vaļā no šī procesora sākumā.

PS. man sākuma bija cits divkodolu procis bet es taisīju down-grade uz šo, jo uzdzīt viņu var labāk nekā citus, kas ir pa līdzīgu naudiņu.
Publicēts: 26.10.07 11:50
 citēt
nu, paliidzeet tikt valjaa nevareeshu, bet nu tad vismaz iemet linku, kur viss aprakstiits kaa dabuut tos 3Gh
Rams man labs. un izmeers arii. NEkad veel nav bijis noslogots uz pilnu klapi.
Publicēts: 26.10.07 11:53
 citēt
nu, paliidzeet tikt valjaa nevareeshu, bet nu tad vismaz iemet linku, kur viss aprakstiits kaa dabuut tos 3Gh
Rams man labs. un izmeers arii. NEkad veel nav bijis noslogots uz pilnu klapi.

www.neoseeker.com...

forums.overclockersclub.com...
Publicēts: 26.10.07 12:03
 citēt
Kautkas par viņu no raksta ->

...If you go by "stock" speed vs. maximum stable overclock, the Intel Core 2 Duo E4300 is THE BEST overclock I've ever achieved....

...The E4300 is the best bang for the buck for an overclocking chip I've had the pleasure to work with to date. I'm getting one personally...
Publicēts: 26.10.07 13:01
 citēt
liidz cik tad busa frekvence japacelj lai izvilktu tos 3 Ghz - liidz 1333 vai ??? - 1.6 reizes !!!
kur tad te tas aakjis ? Intel tak arii nav muljkji... :roll:
buss jaapalasaas par sho gadiijuumu man gan shobriid vaarguliitis no 6xxx seerijas staav :(
.
liidz shim cik atceros no seniem laikiem visu laiku unikums bija 300-tais Celerons, kursh skreeja veesi uz 450, un tas ir 1.5x aatraak par nominaalo, bet tur tas aakjis bijaa tajaa faktaa ka Intel tolaik bija milziigs daudzums "lieku" Pentium kodolu, kurus tad arii biki apgrieza un paardeeveeja par Celeroniem, tachu kodols palika riktiigais un speeja darboteis kaa normaals Penis. Visi paareejie cik bijushi atljaavaas pacelt aatrumu ap 10 %. Beigaas gan nonaacu pie secinaajuma ka leetaak ir nopirkt uzreiz jaudiigu proci nevis chakareeties ar leetajiem un ik pa laikam kaadu nosvilinaat... ;)
Publicēts: 26.10.07 13:49
 citēt
Tas ir tad, ja ceļ strāvu tā viņu var nobeigt.

Svarīgākais ir reizinātājs kāds ir procim un šim modelim tas ir labs.

Palasi -> www.boot.lv...
Publicēts: 26.10.07 13:49
 citēt
Nevienu neintresē jaudīgāks dators?
Publicēts: 26.10.07 15:05
 citēt
Aizgāju pat apskatīties kādas bildes tev ir izdevies radīt ar šo neticami jaudīgo datoru...
Publicēts: 26.10.07 15:15
 citēt
Aizgāju pat apskatīties kādas bildes tev ir izdevies radīt ar šo neticami jaudīgo datoru...

man prieks, par tevi.
Publicēts: 26.10.07 15:45
 citēt
Mna mājaš griuežas P4 3,2 Ghz.. ar to proci sasniegts pasaules rekords kolokošanā :) 7,8 GHZ :) NOS dzesēšana :)
Publicēts: 26.10.07 15:56
 citēt
tas jau tagad baigi stiliigi - nopirkt leetu proci un tad izmantojot papildapriikojumu par n-000 Ls uzdziit vinju liidz nejeegai :D
Publicēts: 26.10.07 16:11
 citēt
Stilīgi vai nē, bet ja to var un izmaksas nav lielas tad kur problēma?

Man laiks ir dārgāks nekā kautkādi dzelži.
Publicēts: 26.10.07 16:20
 citēt
Mna mājaš griuežas P4 3,2 Ghz.. ar to proci sasniegts pasaules rekords kolokošanā :) 7,8 GHZ :) NOS dzesēšana :)

tikai tas ir panaakts pie temperatuuraam, kas istabaa ikdienaa nav. Un vinjsh ir maspeejiigaaks kaa jaunie neklokoti :)
Publicēts: 26.10.07 16:23
 citēt
man jau liekas ka owerclocking , tas vairaak taads kaa hobijs vai azarts , jo tie kam vajag stabilu sisteemu, tie nopeerk riktiigu dzelzi un nechakareejas..
Intel nav muljkjis, ja tie prochi tik stabii un bez kljuudaam darbotos, tad neviens vinju nemarkjeetu ar tik zemu aatrumu , jo paarsvaraa razho vienu proci, kuram beigas peec paarbaudeem un kljuudu daudzuma nosaka kaadu reiznaataaju liks un uz cik ierobezhos frekvenci, ja vinjsh nav izgaajis shos testus, tad to nomarkjee ar zemaaku indeksu un atdod tirgot pa leeto.. taapat kaa RAMs , tas arii var darboties lielaakaa atrumaa, bet palielinaas kjuudu daudzums un saakaas rinjkja dancis lai ierakstiitu un nolasiitu info...
Publicēts: 26.10.07 16:29
 citēt
Savā ziņā tev taisnība un viņi garantē tikai uz doto frekveci visu, bet, ja man viss iet un varu iegūt ko labāku tad es to izmantoju.

Tas ir tā kā nopirkt 300mm stiklu un neizmantot IS.

Piemērs gan nav tas labākais, bet vismaz doma.
Publicēts: 26.10.07 18:50
 citēt
Pārdots!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):