nee, google tante ir ljoti pljaapiiga patiesiibaa tikai pareizo pieeju vaig... ar konfekteem un shampaanieshiem vari iecienaat tantukus trolejbusos :lol:
sakiet jel, vai kāds ko zina par šito izstrādājumu, varbūt kāds ir lietojis vai lieto? vai LV vispār var iegādāt tādu?
Googles tanta ir diezgan klusa pēc būtības......
(paldies in advance)
Man ir tāds. Dabūnams Megapolis, Azūrā. Ap 60 Ls. Wacom atšķiras ar to, ka piltenei ir dzēšgumija otrā pusē. Man ir arī Wacom. Tomēr reāli strādājot ar pēcapstrādes programmām to pen pressure opciju izmantot nav visai ērti. Es tableti (tā to planšeti sauc) izmantoju reti un arī tad, ja ir jāklonē liels apgabals pie montāžas. Parasti priekš clone stamp utml izmantoju tomēr parasto lāzerpeli. Ātrāk sanāk.
nezinu kāda tā planšete ir Trust izpildijumā, bet pieļauju kā jau lētajā galā varētu būt sūdīga- neprecīza, utt. neredzu karstos taustiņus uz planšetes... Liekas neatņemams pribambass jaunajai paaudzei , kas nodarbojas ar klonēšanu, piezīmēšanu, dodž&boorn pielietošanai. Man viņa (Wacom) ir aktuāla filmu negatīvu putekļu novākšanai, ideāla klonēšanai, īstenībā vairs pat vairs nav iedomājams kā varētu pastrādāt PS bez šīs planšetes. Zem rakstāmgalda izvelkamās šūplādes ( kur jābūt klavai) max. labajā pusē ir planšetei, kr. klavai. Nav nepieciešams meitenēm sačakarāt bildes ar difuze glow ja ādas defektiņus var aplasīt izmantojot planšeti. Tāpāt tiek aizmirsts par peli, jo viss PS tiek izsaukts ar šo pašu spalvu, tiek pakārtortots karstajiem taustiņiem uz planšetes un spalvas.
nezinu kāda tā planšete ir Trust izpildijumā, bet pieļauju kā jau lētajā galā varētu būt sūdīga- neprecīza, utt. neredzu karstos taustiņus uz planšetes... Liekas neatņemams pribambass jaunajai paaudzei , kas nodarbojas ar klonēšanu, piezīmēšanu, dodž&boorn pielietošanai. Man viņa (Wacom) ir aktuāla filmu negatīvu putekļu novākšanai, ideāla klonēšanai, īstenībā vairs pat vairs nav iedomājams kā varētu pastrādāt PS bez šīs planšetes. Zem rakstāmgalda izvelkamās šūplādes ( kur jābūt klavai) max. labajā pusē ir planšetei, kr. klavai. Nav nepieciešams meitenēm sačakarāt bildes ar difuze glow ja ādas defektiņus var aplasīt izmantojot planšeti. Tāpāt tiek aizmirsts par peli, jo viss PS tiek izsaukts ar šo pašu spalvu, tiek pakārtortots karstajiem taustiņiem uz planšetes un spalvas.
Nezinu, man Trust no Wacom uz tausti izšķirtspējas ziņā neatšķiras... Taustiņi pofig, jo vienalga turu klaviatūru klēpī, dēļ tā, ka nemitīgi jāizmanto šortkati. Šūplādē ievietojas A6 formāta planšete, varbūt, bet ne jau A4 un klaviatūra... Klonēt tomēr ērtāk ar peli, jo katru reizi copy jāņem no citas vietas, taču!
Nezinu, man Trust no Wacom uz tausti izšķirtspējas ziņā neatšķiras... Taustiņi pofig, jo vienalga turu klaviatūru klēpī, dēļ tā, ka nemitīgi jāizmanto šortkati. Šūplādē ievietojas A6 formāta planšete, varbūt, bet ne jau A4 un klaviatūra... Klonēt tomēr ērtāk ar peli, jo katru reizi copy jāņem no citas vietas, taču!
Par klonēšanu-izklausās kāds nav izpildijis mājas darbu Var jau būt ka ērtāk ir klēpī...
šis ir segments, kur atšķirība darbībā ir vēl lielāka nekā cenā - visādi trusti, aipiteki un mazie wacomi ir pilnīga nakts salīdzinot ar lielajiem wacomiem un bilžu apstrādei nederēs - mazajiem wacomiem tik vien ir no wacom kā tā piltene bez bačas un dzēšgumija otrā galā - jūtīgums un precizitāte bēdīga un par spīti advancētajam draiverim nepieregulējama
lielā wacom tablete gan ir ģeldīga, bet dārgāka par lielo vairumu datoru