forum.gif
No RAW uz JPG
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / No RAW uz JPG
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.10.07 19:27
 citēt
Kaa iespeejams konverteet visas bildes no raw uz jpg, neseezhot pie katras bildes atsevishkji?
Publicēts: 27.10.07 19:36
 citēt
Ir tāda programma kā Lightroom, ļoti noder šim nolūkam un ne tikai. Arī RAW apstrāde šajā programmā ir daudz tīkamāka, nekā visas citas, ko biju izmantojis, pirms zinoši cilvēki ieteica Lightroom :)
Publicēts: 27.10.07 19:39
 citēt
iespeejasm dabuut inetaa vai jaapeerk?
Publicēts: 27.10.07 19:41
 citēt
jā protams
Publicēts: 27.10.07 19:41
 citēt
nu ja - peerkama .... ekk - a man shodien vaig;-(
Publicēts: 27.10.07 19:43
 citēt
bez pirkšanas Tev būs dotas 30 dienas testēšanai, ceru ka visas funkcijas būs pieejamas!
Publicēts: 27.10.07 19:53
 citēt
tā taču nevar būt, ka nevar nozagt :shock: :shock:
Publicēts: 27.10.07 19:57
 citēt
protams ka var, bet vai to vajadzētu apspriest tiešajā ēterā :D
Publicēts: 27.10.07 19:59
 citēt
ēteris nav nekāds, visas ziņas pienāk ar laika kavēšanos.
ķipa neviens jau par tāda lietām pat iedomāties nevarēja :lol: :lol:
Publicēts: 27.10.07 20:00
 citēt
nekas man nesanaak - kaa spiezhu RUN taa bljauj - xxxxx is not valid for win32 application:-(
Publicēts: 27.10.07 20:04
 citēt
nekas man nesanaak - kaa spiezhu RUN taa bljauj - xxxxx is not valid for win32 application:-(

jocīgi :shock:
Publicēts: 27.10.07 20:04
 citēt
katrai kamerai naak liidzi programatuura - apskaties kastiite gan jau ko noderiigu atradiisi ;)
Publicēts: 27.10.07 20:21
 citēt
ArmandsK - juhuu izdevaas! tu tagad tik vareetu fixi apstaastiit (luc luc luc) - kur ir taa konvertaacija;-)
Onkulissss .....ir man tas arii uzinstaleets ;-ppp tik tur nekaa neatradu iespeeju konverteet VISAS bildes optom!
Publicēts: 27.10.07 20:26
 citēt
man jau liekas, ka pagaidaam nav nevienas taadas programmas uz pasaules, ko nevareetu nozagt. Un izmantot nemaksaajot par to :D:D
Optimisti saka jaa.... visu var :)
Publicēts: 27.10.07 20:28
 citēt
man jau liekas, ka pagaidaam nav nevienas taadas programmas uz pasaules, ko nevareetu nozagt. Un izmantot nemaksaajot par to :D:D

ēēē, nepiekrītu, pamēģini kaut kur nokačāt ar jūrniecību saistītās simulātor programmas, kas maksā ap 10k $ :D
Publicēts: 27.10.07 20:30
 citēt
Nu paciiniisim ar trial versiju, kamer dabuusim pastaaviigo :-)
Publicēts: 27.10.07 21:01
 citēt
aga un piemeeram AutoCAD Civil3D 2008:-)))

BTW.Paldies - izbuuros pati kaa Lightroomaa visu kopaa nokonverteet ;_)
Publicēts: 28.10.07 09:35
 citēt
brīnums,ka neuzradās naviens skeptiķis,kurš pateiktu,priekš kam Tev raw...Es parasti visus izskatu,izlaboju,tad ctrl+a un convert,norādot kādus parametrus vajag konvertētajiem failiem,8 vai 16bit,jpg vai tiff un dpi.
Publicēts: 28.10.07 12:23
 citēt

Ir jau arī vēl tās, kuras hardware līmenī aizsargātas un bez ieliktas atslēgas teiksim com portā nemaz napalaižas.. Nekad nesaki nekad! :shock:
Publicēts: 28.10.07 12:29
 citēt

Ir jau arī vēl tās, kuras hardware līmenī aizsargātas un bez ieliktas atslēgas teiksim com portā nemaz napalaižas.. Nekad nesaki nekad! :shock:

Drošvien tāpēc, ka kompjiem vienkārši vairāk nav COM porta...
Publicēts: 28.10.07 12:40
 citēt
aga un piemeeram AutoCAD Civil3D 2008:-)))

BTW.Paldies - izbuuros pati kaa Lightroomaa visu kopaa nokonverteet ;_)

Nju ja pameklee tad var atrast! ;)

[url=thpiratebay.org...
[url=www.google.lv...

:roll:
Publicēts: 28.10.07 16:18
 citēt
runcio, tas ka tev googles tante to izmeta - tas veel nenoziimee, ka to tieshaam var arii izdariit .... es esmu uzkjeerusies tikai uz, ka ieejot tajaas lapaas, kas piedaavaa AutoCAD Civil 3D noladeshanu un crack - dabuu troojaani ka nemetas;-( . VAi ari piedaavaa crack par kaut kadaam naudinjaam - kas ir tikai apmaans. Bet shobriid man tas vair nav aktuaali, jo lietoju arii maajaas licenceetu versiju :-)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):