Ir tāda programma kā Lightroom, ļoti noder šim nolūkam un ne tikai. Arī RAW apstrāde šajā programmā ir daudz tīkamāka, nekā visas citas, ko biju izmantojis, pirms zinoši cilvēki ieteica Lightroom
ArmandsK - juhuu izdevaas! tu tagad tik vareetu fixi apstaastiit (luc luc luc) - kur ir taa konvertaacija;-) Onkulissss .....ir man tas arii uzinstaleets ;-ppp tik tur nekaa neatradu iespeeju konverteet VISAS bildes optom!
man jau liekas, ka pagaidaam nav nevienas taadas programmas uz pasaules, ko nevareetu nozagt. Un izmantot nemaksaajot par to Optimisti saka jaa.... visu var
man jau liekas, ka pagaidaam nav nevienas taadas programmas uz pasaules, ko nevareetu nozagt. Un izmantot nemaksaajot par to Optimisti saka jaa.... visu var
ēēē, nepiekrītu, pamēģini kaut kur nokačāt ar jūrniecību saistītās simulātor programmas, kas maksā ap 10k $
brīnums,ka neuzradās naviens skeptiķis,kurš pateiktu,priekš kam Tev raw...Es parasti visus izskatu,izlaboju,tad ctrl+a un convert,norādot kādus parametrus vajag konvertētajiem failiem,8 vai 16bit,jpg vai tiff un dpi.
Ir jau arī vēl tās, kuras hardware līmenī aizsargātas un bez ieliktas atslēgas teiksim com portā nemaz napalaižas.. Nekad nesaki nekad! :shock:
Ir jau arī vēl tās, kuras hardware līmenī aizsargātas un bez ieliktas atslēgas teiksim com portā nemaz napalaižas.. Nekad nesaki nekad! :shock:
Drošvien tāpēc, ka kompjiem vienkārši vairāk nav COM porta...
runcio, tas ka tev googles tante to izmeta - tas veel nenoziimee, ka to tieshaam var arii izdariit .... es esmu uzkjeerusies tikai uz, ka ieejot tajaas lapaas, kas piedaavaa AutoCAD Civil 3D noladeshanu un crack - dabuu troojaani ka nemetas;-( . VAi ari piedaavaa crack par kaut kadaam naudinjaam - kas ir tikai apmaans. Bet shobriid man tas vair nav aktuaali, jo lietoju arii maajaas licenceetu versiju