forum.gif
Degu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Degu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.07 13:54
 citēt
Varbūt šeit ir kāds, vai kāda kas vēlētos kļūt par saimnieku degu pelītēm? Mums aptuveni mēnesi atpakaļ piedzima veselīgi 4 pelēni, bet vēl nav pieteikušies saimnieki, ja gadījumā kāds vēlās, pisakaties, jo pelēni gandrīz jau gatavi atdošanai... :cry:

Publicēts: 29.10.07 14:03
 citēt
Degu nav pele, bet gan D-Amerikas kalnu žurka;)

tas tā, bet man tāda ir bijusi, rekomendēju visiem, super kustonis;)
Publicēts: 29.10.07 14:05
 citēt
un ja vēl precīzāk: Degu nav D-Amerikas kalnu žurka, bet gan D-Amerikas kalnu vāvere. :)
Publicēts: 29.10.07 14:16
 citēt
have you seen a squirrel today?
Publicēts: 29.10.07 14:28
 citēt
nav tā vāvere:D tas ir pa vidu starp žurķi, šinšillu, vāveri utt :D
Publicēts: 29.10.07 14:33
 citēt
Ar šādu pieeju būs grūti atrast saimnieku! vajadzēja: atdošu gādīgiem saimniekiem mazas un mīļas degu pelītes.. vai noslīcināšu.

nē, tas joks, protams ;) :D
Publicēts: 29.10.07 14:33
 citēt
Garšīgas?
Publicēts: 29.10.07 14:46
 citēt
Garšīgas?

cepts garšvielās un ar kečupu, viss ir garšīgi :D :D
Publicēts: 29.10.07 14:51
 citēt
Iedod kādu info... cik lielas, cik ilgi dzīvo, kāds režīms (pa dienu guļ pa nakti grauž) dzīvo būrī vai var kā kaķi laist pa istabu...? Ko ēd? utt...
Publicēts: 29.10.07 15:13
 citēt
Iedod kādu info... cik lielas, cik ilgi dzīvo, kāds režīms (pa dienu guļ pa nakti grauž) dzīvo būrī vai var kā kaķi laist pa istabu...? Ko ēd? utt...

g o o g l e :)
Publicēts: 29.10.07 15:16
 citēt

g o o g l e :)

briedi, šoreiz ne pa tēmu. Ja īpašnieks grib iesmērēt kādam savas žurkas, tad viņam vismaz būtu jāsniedz izsmeļošs, glaimojošs apraksts dzīvniekiem, lai tauta ieinteresētos. Nejau kādam interesentam būtu jāsēž un jāguglē par pelēm, par ko pat nav pārliecināts :D
Publicēts: 29.10.07 15:24
 citēt
Degu (Octodon degu)

Pieaudzis degu ir 12 -18 cm, 300 g smags. Degu ir aktīvs dienā. Dzīves ilgums 10 gadi. Grūsnība - 90 dienas, piedzimst 2 - 9 mazuļi. Regulāri jāpārbauda zobu stāvokli. Degu ir nepieciešama liela uzmanība, jo tie ir ļoti komunikabli dzīvnieki.

Turēšana
: tur būrī ar metāla stiepļu restojumu. Minimālie būra izmēri (vienam dzīvniekam) 60 x 40 x 40 cm. Būri aprīko ar mājiņu, kāpnēm, riteni. Nepieciešams ierīkot smilšu vannu (izmanto tikai speciāli paredzētās smiltis šinšillām). Var laist pastaigā pa dzīvokli. Būri novieto tālāk no apsildīšanas ierīcēm un pasargā jo caurvēja un tiešiem saules stariem. Regulāri tīra un dezinficē būri (1 reizi nedēļā).

Ēdināšana: Kā pamatbarību izēdina zooveikalos nopērkamo speciālo barību (kas paredzēta grauzējiem) un sienu. Papildus dod : *)svaigus un labas kvalitātes (nomazgātus) augļus un dārzeņus (āboli, bumbieri, gurķi, burkāni, salāti, pētersīļi utt.) *)zaļbarību (pienenes), *)dažādus riekstus, *)žāvētus augļus (vīģes, rozīnes utt), *) koku zarus (ābeles, bērza, papeles, apses), *)minerālbarību (zooveikalos nopērkami - minerālu akmeņi ). Zaļumus izēdina pakāpeniski. Izvairīties no saldu augļu un saldumu došanas, jo degu ir nosliece uz Cukura diabētu. Nebarot ar pupiņām un svaigiem kartupeļiem.

Dzirdināšana: brīvi pieejams svaigs un nostādināts dzeramais ūdens.

Publicēts: 29.10.07 16:04
 citēt
patīk man šie pelēni :) bet diemžēl kaķis mājās :(
Publicēts: 29.10.07 16:21
 citēt
Nu es taču viņas nepārdodu, bet gan atdodu, tāpēc arī nereklamējos, turklāt googlē tiešām var atrast daudz informācijas par viņiem, kad paši pirmkām zooveikalā tad nedēļu pirms jau sākām interesēties googlē kā par viņām jārūpējās...
Publicēts: 29.10.07 17:20
 citēt
Man ir kaķis laukos. Reizēm noķer arī kādu žurku. Domāju, ka ar šitādu pilsētas knapsieriņu ātri tiks galā! :)
Publicēts: 29.10.07 23:20
 citēt
atdošu gādīgiem saimniekiem mazas un mīļas degu pelītes.. vai noslīcināšu.

:twisted:
Publicēts: 02.11.07 13:32
 citēt
nevienam tieshaam nevaag DEGU??? 2vas jau atdevaam... palika tikai 2vas meiteniites...
Publicēts: 02.11.07 14:06
 citēt
atdošu gādīgiem saimniekiem mazas un mīļas degu pelītes.. vai noslīcināšu.

:twisted:

var jau arī pa vienai kārt bēniņos. /joke/.
man jau visādi lopiņi ptīk, tak nevaru, ja negribu, lai uz manu sirdsapziņu būtu peļu nāve.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):