forum.gif
fotogrāfija, kas kadrēta kā kvadrāts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotogrāfija, kas kadrēta kā kvadrāts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.07 16:02
 citēt
:)

Abet kā ierāmēt?.
:)

Kā drukāt?.

Kur?.

:D
Publicēts: 29.10.07 16:34
 citēt
Nuu, drukaat jau taapat var, tik malas buus jaagriezh nost :D
Publicēts: 29.10.07 16:41
 citēt
cik lielu bildi?
Publicēts: 29.10.07 17:25
 citēt
jā, drukā kā parastu bildi un pēc tam ar nazīti nogriez malas. Rāmīti pasūti kādā salonveikalā kādu vien vēlies
Publicēts: 29.10.07 17:40
 citēt
naziti velams izmantot papira uz galda liekamo - stacionaro :) zajebis nogriezh
Publicēts: 29.10.07 19:15
 citēt
juuuu!!!

vaj paldiiis par komentaarim.. paldiis :D

klau - bet taadi tjipa a4 platuma kvadraatraamiishi salonaa - pa cik naudinjaam vareetu maksaat?
Publicēts: 29.10.07 19:20
 citēt
Maksā atkarīgi no izvēlētā rāmiša :) no ļoti lēta līdz diezgan dārgam.
Naži ir kaut vai tajos pašos foto veikalos vai arī var pameklēt kancelejas precēs. Cenā ar nav lēta jo ņemt tad vaig lai var griezt 30x45
Publicēts: 29.10.07 19:34
 citēt
saproti - man vairaakas bildes, kuras gribas drukaat un daavinaat, bet nav risinaajuma, lai tas buutu pa gliito tieshi kvadraataa.. :)
Publicēts: 29.10.07 19:43
 citēt
saproti - man vairaakas bildes, kuras gribas drukaat un daavinaat, bet nav risinaajuma, lai tas buutu pa gliito tieshi kvadraataa.. :)

Atkarīgs no bildēm. ir varianti kad teiksim vaig lielāku rāmīti par bildi lai atstātu pasportū.
Publicēts: 01.11.07 16:13
 citēt
aa... labi - paldies par ideju - es meegjinaashu izliidzeeties ar posportuu!. Paldies!!! :)
Publicēts: 01.11.07 16:37
 citēt
ja tai bildei vēl pasportū būs kādi ~5cm, domāju, ka tāds rāmītis ar visu putkartonu, matstiklu un ierāmēšanu nebūs dārgāks pa 6 Ls! Vari jau arī pats taisīt visu no nulles! līstes nopērc būvniecības veicī, putkartonu "Baltija Papīrā", matstiklu jebkurā stiklinieka darbnīcā (maxā ap 6,5Ls/m2), kartonu, ko likt aizmugurē kancelejas preču veicī, vēl kādu pūšamās krāsas baloniņu un tā tev sanāks 2x lētāk
Publicēts: 01.11.07 18:02
 citēt
kur tādu nazīti dabūt? uz galda liekamo, cik maksā?
ar rullīti 4-40 Ls, gan jau pa vecolaiku rokas giljotīnai kur aizķēries. a ja paretam vaig, a nolaužamo hudožnieka nazīti gar lineālu.
Publicēts: 02.11.07 15:09
 citēt
lietoju vienu no shiem darba vajadziibaam .... (gan visgaraako)...
www.balta.net...
Publicēts: 09.11.07 12:20
 citēt
Metaala lineaals un parastais kancelejas duuciitis. Bilde jaaliek uz stikla, un ir OK. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):