Tikko man kāds draugs atsūtīja šo vēstuli, un ļoti jau gribu palīdzēt, bet pati nezinu ko teikt, bet Jūs taču zināsiet...
Vēstule:Man te sodien ienaca galva doma par spogulkameras iegaadi. Tik nezinu ko un ka. nezinu kuri ir tie parametri uz kuriem jaskataas. Ieraudziju ---> Sony DSLR-A100 Alpha + SAL 18-70mm objektīvu sitaadu pa 499.ls Ko saki? Ir kadi ietekumi?
Kā Olympus lietotāja varēji teikt:Ņem 510-to(410-to),varēšu Tevi apmācīt! Ja nopietni,neredzu nekādas atšķirības,ja grib sony,lai ņem sony,bildes taisa cilvēki,ne aparāti.
jaaaa gan. TAs kitiigais objektiivs galiigi nefeini ziimee. tad jau labaak lai 350D lietotu ar kaudziiti leeto stiklu vai kaadu vienu normaalaaku un viss. BEt nu tas kitiigais stikls alfai nav labs. man vismaz nepatiik.
sita visa pasakuma vaininieks esmu es. piedalos dazadu pasakumu organizesana un rikosana, gribas nobildet to kads tas pasakums ir izdevies, respektivi - gaismas, lazerus u.t.t pagaidam ir ideja par 350D vai 400D
lai ne lāzerus, bet to starus uzbildētu, jāpīpo kā zirgam, ja vien jaunieši skačkodami nav jau sacēluši putekļus gaisā. mani /bijis /chronoloģiski/ zenītnieks, minoltists, nikonists, canonists un tad atkal nikonists un daudz bildējis ar pentaksiem /pirmā mīlestība!/ un mazliet ar OMG/ besī tā bezdelēšanās pārsvarā starp canonistiem un nikonistiem - ja jau canons būtu super-truper un nikons sūds vai otrādi, nestāvētu tā problēma ar ribu. palasies un apdomā, vai tusinā mauksi ar direktu blici vai kā un vai taisies augt līdz FF matricai vai kā un mēģini no astrologa noskaidrot vai /un kad, ja!/ FF matricas sāks likt kamerās tās firmas, kurām vēl nav un tā.
pagaidām neesmu daudz ,,spoguļojies,,. bet paspēlējoties ar Sony Alfu - stipri vīlos -bildēs baiss troksnis pie ISO 800. ja domā bildēt kāziņas un citur sliktā apgaismojumā vajadzētu dzelzi , kas dod labas bildes pie ISO 800-1600. Ieved draugu saitē www.imaging-resource.com, lai paskatās iedomāto kameru testa bildes pie augsta ISO lētā galā tas varētu būt NikonD40, dārgākā Canon 5D lai parēķina cik pietiks naudiņas labam platleņķim un vidējam stobram un aiziet
Ar Sony/minoltas izstrādājumiem ir tā ka labie stikli ir stipri dārgi, dārgāki par Canon stikliem, tā kā pro mērķiem Alfu izmantot būs padārgi, ja vien pirms tam nav minoltas stiklu arsenāls mājās.
NikonD70s ar 18-70 kit objektīvu lietots nebūtu dārgs un perfektā kvalitātē. Var jau uzreiz D80, bet ieguvumi neatbilst cenu starpībai. D50 un D40 mazāk iespēju. Katrā ziņa izmēģināšanai tomēr prātīgāk ir ņemt lietotu bet pārbaudītu kameru, kas strādā "bezotkazno"
Dies pasarg, neprāto daudz, kam tas RAW kam ne, Nikon vai Canon vai Pentaks, Ar mākslu noteikti nenodarbosies jo tam ir vajadzīgi gadi un pieredze, bet tādiem taviem pasākumiem, kur tavā RAWā neviens nebildē, ļoti labs būs 400d, ja ņemsi 350to ar laiku zemapziņa spiedīs uz to ka labāk vajadzēja ņemt 400d, :lol: tici man, savā klasē labākais, i serviss i detaļas i stikli līdz ausīm. Viņam i bildes būs labas, i bača labi turēs, i pasākumos rokās turot būs ērti jo i gana viegls un kompakts....
Tikko man kāds draugs atsūtīja šo vēstuli, un ļoti jau gribu palīdzēt, bet pati nezinu ko teikt, bet Jūs taču zināsiet...
Vēstule:Man te sodien ienaca galva doma par spogulkameras iegaadi. Tik nezinu ko un ka. nezinu kuri ir tie parametri uz kuriem jaskataas. Ieraudziju ---> Sony DSLR-A100 Alpha + SAL 18-70mm objektīvu sitaadu pa 499.ls Ko saki? Ir kadi ietekumi?
Pamet šo draugu un meklē citu. Viņš grib plikas meičas bildēt!!!!
Pamet šo draugu un meklē citu. Viņš grib plikas meičas bildēt!!!!