nu bet vai tad nav saprotams, ka meitene ņirgājas ieliekot svešas bildes? un tu esi uzķēries un mērķis sasniegts bildes ir mēsls, tikai diemžēl ne viņas
un vai ta ir jega draugos kaut kam pievērst uzmanību? tad jau 24/7 ar putam uz lūpām ir jāsēž tur un jābrauc cauri galerijām
nu bet vai tad nav saprotams, ka meitene ņirgājas ieliekot svešas bildes? un tu esi uzķēries un mērķis sasniegts bildes ir mēsls, tikai diemžēl ne viņas
un vai ta ir jega draugos kaut kam pievērst uzmanību? tad jau 24/7 ar putam uz lūpām ir jāsēž tur un jābrauc cauri galerijām
Tās nav svešas bildes manuprāt. Viņa ir reāla persona, ir viens kopīgs draugs. Vienk neglīta meitene bez smadzenēm
devotion, nu gan Tu sasmīdināji - atradies te intelektuālis, kurš rakājas pa draugiem, postē bezjēdzīgus topikus un vēl spriedelē par citu dabas dotumiem. Nespēj atrisināt savas problēmas ar meiteni (lai kādas tās nebūtu) privāti?
devotion, nu gan Tu sasmīdināji - atradies te intelektuālis, kurš rakājas pa draugiem, postē bezjēdzīgus topikus un vēl spriedelē par citu dabas dotumiem. Nespēj atrisināt savas problēmas ar meiteni (lai kādas tās nebūtu) privāti?
Šajā gadījumā es tīri vēršu uzmanību, uz to ka viņas uzskatā tās ir profesionālas bildes. Un jautāju citu viedokli tādā sakarā, ka varbūt es pats nespēju saskatīt mākslu tajās
es pirmajā mirklī, pa gabalu lūkojoties uz bildi domāju, ka tā dūda ir stāvoklī :P da ne jau pirmā reize :P redzi, gandrīz jebkurš iesācējs blogā (tas kurš cenšas) bildē labāk nekā 98% draugiem.lv publikas...
Ja man to būtu vajadzējis, domājams tas nebūtu grūti. Vadoties kautvai pēc tā, ka profilā viņai rakstīts, "iekomentē albūmiņu, meklēju mīļumiņu", viņa piekristu bildēties, pat ja viņu neinteresētu pati bildēšanās.
mreini, to jaku, kas Tev avatārā Alfā pirki? man arī tāda ir, tikai nedaudz tumšāka, pirms diviem gadiem iepirku... nessen gāju garām tam veicim (laikam Cartini) viņi vēl tagad tādas tirgo... psģ bode. Diezgan daudziem uz ielas esmu redzējis... pat vairs vilkt negribas :shock: :lol:
ar Cartini ir tāpat kā MASSDNM98 un BIK BOK. Kad tikko atvērās Streetshops, visi mazie reperēni staigāja vienādos džemperos Tāpat arī meitenītes no BIK BOK, ar WOW mainījās tikai krāsas.
"sorīt iegāju paskatīties to supermodeli, a tur fantastiska diskusija turpinās!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
haralds elceris (haralds) vakar 18:40 Linducītis tādā fotosesijā, kurā gaismas liek kā raganām multenēs!
Sigita Rāte vakar 19:24 Paldiesinjsh manas miiljaas :* :* Miilju Juus ) Es jau neesmu tik cuperiiga modeLiite taka juus, ak juuusz manas perfektaas (dance) (lick) (music) (fani) (love) (heart) (iloveyou) (kiss2)
Harald, tev skauzh vienkarshi, ka Tu nevari nofotografet tik smukas un kvalitativas bildes un Tev nav iista fotostudija taka F.Biedriņam! Izaudz un tad runā!!!!!!!!!!!
"sorīt iegāju paskatīties to supermodeli, a tur fantastiska diskusija turpinās!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Harald, tev skauzh vienkarshi, ka Tu nevari nofotografet tik smukas un kvalitativas bildes un Tev nav iista fotostudija taka F.Biedriņam! Izaudz un tad runā!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
neskauž, studijas nav, dostups paretam, A. Biedriņu pazīstu, kas F.Biedriņš nezinu.