forum.gif
Paliidzība objektīvos
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Paliidzība objektīvos
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.07.06 18:26
 citēt
Esmu beidzot nonaacis pie taa ka peerku nikon d50! :D
Un veelos lai juus ieteiktu kaadu objektīvu ņemt?? Nu emax.delfi.lv... šite naak divi liidz kaadi tie ir?? Skatījos šinī un citos forumos nekādu info neatradu tieši Nikon objektīviem!
Summa man priekš objektīva ir aptuveni 200ls!
Gibu taadu objektiivu, lai vareetu fočēt sporta bildes! Nu vaii taadu objektiivu ko varu izmantot ikdienā!

P.S. Paldies jau iepriekš!
Publicēts: 20.07.06 18:28
 citēt
njem sigmu 70-300 apo. nav gaish stikls bet buss jau labi pa tiem 200
Publicēts: 20.07.06 18:33
 citēt
A ko tie maitas neraxta, cik d50-jam X? Pietruukst jau biezjaak plataa gala.
Publicēts: 21.07.06 00:32
 citēt
tev varētu palīdzēt resurss [url=www.kenrockwell.com:

www.kenrockwell.com...

Tas, ko es esmu izkodis, ja man tagad būtu uz rokas brīvi 200Ls... ehh, kā es ebajā meklētu šo te Nikon AF Nikkor 80-200mm f/2.8D ED vai citus skaistus veidus, kā kļūt laimīgam. :)
Publicēts: 21.07.06 17:32
 citēt
edzjus tu domāji šito te?
www.pasuti.lv...
Publicēts: 21.07.06 17:49
 citēt
edzjus tu domāji šito te?
http://www.pasuti.lv/product_info.php?cPath=109_307&products_id=18539

mhm. ir bijis. nekada vaina par taam naudinjam iisteniibaa!
Publicēts: 25.07.06 12:01
 citēt
bet vai nav kaut kāda vietne, kurā būtu viss par objektīviem (domāts iesācējiem) - kur būtu gan atšifrēti tie burti, cipari, kurus objektīvus, kuros gadījumos, ko ar katru var panākt utt utj?
Publicēts: 25.07.06 12:40
 citēt
Iesācējiem ieteikums vispirms nopirkt pašu prastāko objektīvu, varbūt to, kas nāk komplektā. Pabildēt nedaudz, kaut ko sākt saprast un tad domāt, ko nozīmē tie cipari un kam katrs objektīvs paredzēts.

Var jau biezie aiziet uz veikalu, palūgt fotoaparātu, rezerves fotoaparātu, objektīvu putniem, objektīvu skudrām, objektīvu portretiem, objektīvu saulrietiem utt., pie reizes palūgt, lai uz katra objektīva pielīmē uzrakstiņu, kam tas ir domāts komplektā ar ieteicamajiem fotoaparāta uzstādījumiem utt.

Bet reāli tomēr ir tā, ka cilvēks kādu brītiņu pabildē un tad saprot, ka viņam patīk bildēt portretus, bet ar esošo objektīvu ir par īsu. Tad arī ir vērts nākt uz forumu un teikt - man ir 999Ls, gribu labu objektīvu portretiem.

Pagaidām vērojams tikai tāds jaunā īpašnieka drudzis - ko nozīmē tas burtiņš, ko šis? man vajag pilnu somu ar objektīviem!
Publicēts: 25.07.06 13:18
 citēt
tur jau tā lieta, ka naudiņas tik daudz nav, lai katrai skudrai pa objektīvam. tāpēc bija doma, ka varbūt ir kāds apkopojoš materiāls, kurā kaut kāda info atrodama...lai zin ko pirkt. bet es tikko jau nedaudz gudrāka paliku (te forumā pie linkiem ir iekopēts links uz canon - tur arī šis tas par objektīviem)

Laikam patiešām jāpaliek pie kit objektīva un jādar kā tu teici :):):)

PS Jauno mantiņu īpašnieku drudzim visi gājuši cauri
Publicēts: 27.07.06 09:25
 citēt
starp citu, zuum objektiiviem un arii ne-zuum objektiiviem ir taada fiška, ka bildes asums un kvalitāte ir mainīga, atkarībā no f cipara un fokusa attāluma, piemeeram, ar vienu un to pašu objektīvu sanāk skaidras bildes ar 18 vai 35 mm (piemēram), bet 55 mm bildes jau ir neskaidras.

Optika, saproties!!!

p.s. shadow, tas varbut arii ir viens no iemesliem, kapec tev vienu dienu sanaaca skaidras bildes, otru nee - varbuut otrajaa dienaa iemiileejies trubas taalajaa (vai otraadi - iisajaa) galaa un seku... :)))
Publicēts: 08.08.06 12:04
 citēt
IMHO - Used nikkor 80-200/2.8 :roll:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):