Haiduk, ceru, ka es arī esmu gaidīta uz kādu mirkli ieskrienam uz stundiņu vai divām. Tā kā pirtī neeju un zinot, kā savācās parasti tauta, tad ceru, ka vieta man atradīsies.
nu.. atceros, no bērnības dienām, vēl vecā stila melno pirtiņu... Tad vēl briedim ir laba pirtiņa lauku tas nu tā... varat man inosodīt bet neesmu baigais pirts fans :P
nu.. atceros, no bērnības dienām, vēl vecā stila melno pirtiņu... Tad vēl briedim ir laba pirtiņa lauku tas nu tā... varat man inosodīt bet neesmu baigais pirts fans :P
ir jau jauki, bet briedim taču baigi augstas un platas durvis
Vai te ir brīvs tirgus vai nav ?! Ja pieprasījums pārsniedz piedāvājumu, tad kaut kas klibo - jāceļ cenas ! 8)
laba doma...bet ne priekš Haiduka pirtiņas, bet pamēģināsim. No tevis Ls 50 un esi sarakstā pirmais, par zemāku, sory, nevaru un negribu tradiciju lauzt.
Beigu saraksts uz šorītu. Jā kāds ir aizmirsts, neieraudzīts, tad rakstiet... 1.Haiduks 2.Fenikss 3.ArchAngel 4.Laine 5.Stings 6.Spirit 7.Spirit2 8.Uljens 9. meitene kuru ved Uljens 10.Zviedzha 11.j0e 12. asr, zandymama (uz pailgu laiciņu) ja atnāks reizē- klēpī 13.Cibinsh 1 14. Cibinsh 2 15.mreinis (izbēgi no piemaksas) 16.daiga 17.daiga2 18.veve 19.MR2 20.Keska 21.Kriss 22. marruciic (kur meitene???bija ļoti jauka) 23.aigarsa 24.REZ 25.arvisv 26.arvisv2 27. Anita 28. Hanija divos eksemplāros.
30.Lunis ejot garām un neko nesolot
Sakarā ar palielo tautas skaitu, doma pieredzes apmaiņai darbs ar modeli (XX, XY), gaismiņš uzlikšana...iepazīšanās, stresa noņemšana, pati darbība. Domāju, ka organizēti varam strādāt 1 bildē, divi asistē ar gaismiņš, viens asistē ar pielabošanu un padomu, 1 pozē, un tad visu laiku mainamies, jo pārejie pie galda negulēs , un tad mums visiem tik kuplā skaitā būs ērti.