1. relaksācija 2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami) 3. par un ap foto -pārrunu TĒMA domāta gaismiņš un darbs ar cilvēku 4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam 5 ja ir līdzi bilžuki digitālā formā, skatam televizorā un aprunājam (vau, vau) 6. ja rodas interese, varam ziedot bibi laiku PS apgūšanai (viens pie datora kaut ko rāda no tā ko māk) 7. kāda atrakcija 8. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 9. pats par sevi- sauna (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirst peldapģērba gabalus) un baseins. 10. iespēja pabildēt Haiduka improvizētajā studijā... ar jauninājumiem 11. ja kadam jāpaņem kads neblogietis līdzi- droši...pataisīsim par blogieti 12. VĒLAMS KĀDU MODELI (bezmaksas ieeja), ja pozē , ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa. Very Happy Very Happy Very Happy
parasti visi arī 18.oo ierodas? 21.oo viss jau neiess uz galu? :p Kāds ir tas scenārijs +-? 8)
pirmie nolūst nolimonādes ap 20.00 bet scenārijs vienkārš, izģerbies, tevi nobildēs, izprintēs, pirtī , baseinā, ja neizkāpsi , bildē tevi atpazīs ...bet ierodas,kad var
Haidukam, par izrādīto cieņu un viesmīlību tālus ciemiņus uzņemot! Paldies par atzinības rakstu! Tiks ierāmēts un pie sienas!
Paldies visiem pārējiem pirtiņas dalībniekiem par jauko atmosfēru!
[darbā esmu tik tikko ieradies "12:19" ] Un precīzi Haiduks pateica, ka būs 2:30 h no pirtiņas! Bet par laimi pie Spuņciema sabremzēju un tiešām "zaļie" stāvēja... :twisted:
Haidukam, par izrādīto cieņu un viesmīlību tālus ciemiņus uzņemot! Paldies par atzinības rakstu! Tiks ierāmēts un pie sienas!
Paldies visiem pārējiem pirtiņas dalībniekiem par jauko atmosfēru!
[darbā esmu tik tikko ieradies "12:19" ] Un precīzi Haiduks pateica, ka būs 2:30 h no pirtiņas! Bet par laimi pie Spuņciema sabremzēju un tiešām "zaļie" stāvēja... :twisted:
Tiekamies nākamreiz!
zviedža
Zviedzha atklāja Haiduka pirtiņas tālāko robežu un pārcēla to no 75 uz 200 km attālums, no kāda ieradās.
Peec pirtinjas es tieshaam ar Luni gaaju pastaigaaties, Kjengaragaa pamaniiju sho to interesantu, taa ka bij jaapabildee, dziivoklii ienaacu ap 6 no riita, bet 6:30 jau bija jaadodaas taalaak.. taa arii iisti maajaas esmu tikai tagad..
vai tad meiteni nevarēji dabūt, ka ar Luni :oops: ...samaitāsi labu fotogrāfu
Es kadreiz stradaju maja kas preti Statoilam tapec esmu pieradis iet ar kajamn uz majam Purcjika. Nju un soreiz ar ar Arvi gajam kajam man bij 25min biju majas 2.05 vinam vadzeja but pa kadam 15min velak Nju be rekaa aizklidis neceljos
Puiciskums...viena no visliktākajām cilvēka īpaši'bam, ieliek pasliktu bildi, dabon pa ādu, bibi ne tā un izdzēšās no saita...???par kuru es runāju- bija pirtiņā.
Ups... es laikam vainīgs. Pārāk laikam sakritizēju viņa dzelteno meču ar mazo galviņu. Ak es netaktiskais lempis, būšu zēna jūtīgo dvēseli aizskāris. Ko nu?
arvisv zin datumus, kad notiek Haiduka pirtiņa vai kāds cits bloga tusiņš - tad viņš piereģistrējas - uzzin visu nepieciešamo info - aiziet uz pasākumu - pēc pāris dienām... čušs - arvis ir izdzēsies! Un tā katru reizi... :twisted: