Arvis vienkārši nav nopietns cilvēks, tas arī ir viss. Ar viņu rēķināties vispār nevar, viņa attieksme pret jebko dzīvē, to pierāda. Turklāt lietas, ko ir aizņēmies, neatdod.
Belladonna : Uzmācies puisīšiem ar karetēm , orģināli Ha ha man ir vismaz 5-6 aizdotas un neatdotas kartes i nekas tik pasmejos LETS tests neka aplauzties uz kautka nopietnaka
Belladonna : Uzmācies puisīšiem ar karetēm , orģināli Ha ha man ir vismaz 5-6 aizdotas un neatdotas kartes i nekas tik pasmejos LETS tests neka aplauzties uz kautka nopietnaka
Belladonna : Klau tev laikam bix aizkrīt uz pilnmēnesi tāpat kā Anir Izlasi manu TXT 3x iespējams sapratīsi Svesjas mantas nav smuki neatdot , tāds išumā bij atstāstijums BET ar lētām kartēm tā var veikt sava vaida "Grūtniecības testu" atdos nākamreiz ko vērtīgāku vai neatdos oi blin atkal sapīsies ...
Belladonna : Ai nu neapvainojies tak es pajokoju , esi tac tu gudrs un intresants sieviskjis cik atceros nenaca ne prata braukt tev virsu Doma bij ka labak aplausties uz kautakdu pardesmit Ls vertu CF neka velak ar kadu xxx simtus vertu objektivu