forum.gif
Kurš grib iziet ārā pabildēt?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kurš grib iziet ārā pabildēt?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.10.07 15:51
 citēt
Sēžu Mežciema dzīvoklītī, ap kaklu lakats (draņķiga pašsajūta), bet ārā tik smuks laiks... Kāds negrib iziet ārā pastaigāt un pabildēt, kompānijas pēc?
Publicēts: 31.10.07 16:05
 citēt
Asprātis :)
Publicēts: 31.10.07 16:10
 citēt
Man ir līdzīga situācija tikai esmu galīgi vesels un Ventspilī, vienam īsti negribās staigāt apkārt būtu kāds foto-kompanjons varētu iet bildēt! :)
Publicēts: 31.10.07 16:14
 citēt
Tātad - BLOGA VADĪBA - jaunajā versijā jābū forumā sadaļai - EJAM ĀRĀ :)
Publicēts: 01.11.07 15:47
 citēt
nākamreiz pabrīdini laicīgāk. netālu no mežciema atrodos gan :)
Publicēts: 01.11.07 15:53
 citēt
Varam kādudien sarunāt!!!!

Man ir līdzīga situācija tikai esmu galīgi vesels un Ventspilī, vienam īsti negribās staigāt apkārt būtu kāds foto-kompanjons varētu iet bildēt! :)
Publicēts: 01.11.07 17:19
 citēt
Ok! Vispār vajadzētu saņemties saorganizēt kādreiz kādu mašīnu no ventspils uz Ibrenes lokatora pilsētiņu tur tāds jauks geto ir... domājams, ka tur vēl ir palicis ko bildēt...
Publicēts: 01.11.07 19:50
 citēt
Ok! Vispār vajadzētu saņemties saorganizēt kādreiz kādu mašīnu no ventspils uz Ibrenes lokatora pilsētiņu tur tāds jauks geto ir... domājams, ka tur vēl ir palicis ko bildēt...

Nav problēmu es varu arī sarunāt tikt tādās vietās kur parasti nelaiz tūristus piemēram tikt uz paša šķivja!!!
Publicēts: 01.11.07 21:07
 citēt
Es te ar pavisam netālu no Mežciema atrodos.

Tā kā - ja ir vēlme var padot ziņu.
Publicēts: 01.11.07 22:03
 citēt
es Salaspilī esmu, bet uz Mežciemu jau varu aizšaut un kompānijā pabildēt. :)
varbūt 7dien ?
Publicēts: 01.11.07 22:11
 citēt

Nav problēmu es varu arī sarunāt tikt tādās vietās kur parasti nelaiz tūristus piemēram tikt uz paša šķivja!!!

Neslikts variants! Vajadzētu k-kad sarunāt, bet ir viena problēma uz brīvdienu pusi man nav laika - jo tas tiek pavadīts Rīgā pa darīšanām, bet tas vēl pāris nedēļas, bet tad var rēķināties, ka Ventspilī ir vēl kāds cilvēks, kam ir iekāriens bildēt! :)
Publicēts: 01.11.07 22:13
 citēt
Vai kāds pa ķengaraga pasakaini gleznaino Daugavkrastu neklīst ar fotoaparātu? mmm?
Publicēts: 02.11.07 08:52
 citēt
vai vienk. nobrucis :D
Publicēts: 02.11.07 09:17
 citēt
Ja ejiet uz Pērnavas ielu meitenes bildēt, pieklauvējiet :D
Publicēts: 02.11.07 11:09
 citēt
daiga, arvisv biedrojamies!
Ķengarags man pat ļoti der. Tikai protams brīvdienās, jo darbdienu vakari tumši 8)
Publicēts: 02.11.07 13:25
 citēt
Ja kādam ir vēlme papļāpāt par dzīvi...tad...dodiet ziņu:) man no šī vakara ir darba maiņa līdz svētdienas rītam:) tātad, var apciemot mani pie darba..papļāpāt, ko teiksiet? Darbs Teikā...
Publicēts: 02.11.07 13:33
 citēt
daiga, arvisv biedrojamies!
Ķengarags man pat ļoti der. Tikai protams brīvdienās, jo darbdienu vakari tumši 8)

Kā būtu jau ar šo svētdienu? protams, vispirms jālūko kāds laiks un kas no gaisa krīt :)
Bet vispār - būtu dikti feiņi, ja vēl kāds pievienotos, kurš nebūt nav no tās apkārtnes, pa Daugavmalu parasti visādas interesantas atrakcijas notiek :)
...un pēc bildēšanas pastaigas pie manis tēeeeju padzert...
Publicēts: 02.11.07 13:42
 citēt
Svētdiena ir OK! Par laiku tad jau vienosimies, janu tāda vētra ārā, ka nu...

Gaidām arvisv vēl pulciņā :)
Publicēts: 02.11.07 15:36
 citēt
Kā būtu jau ar šo svētdienu? protams, vispirms jālūko kāds laiks un kas no gaisa krīt :)
Bet vispār - būtu dikti feiņi, ja vēl kāds pievienotos, kurš nebūt nav no tās apkārtnes, pa Daugavmalu parasti visādas interesantas atrakcijas notiek :)

Man tas sāk kārdinoši izklausīties.. būs filmiņa jānoērk beidzot, ja ņemsiet barā.
Publicēts: 02.11.07 15:46
 citēt
Un ja kāds grib uz Bausku atbraukt, tad tik droši, sastādīšu kompāniju.
Publicēts: 02.11.07 16:52
 citēt

Man tas sāk kārdinoši izklausīties.. būs filmiņa jānoērk beidzot, ja ņemsiet barā.

Bet protams, bariņā jautrāk!

arvisv kad sarunāsim laiku precīzo aizsūtīšu SMS!
Publicēts: 02.11.07 19:31
 citēt
es ar labprāt piebiedrotos 7dien. :)
tikai cikos ?
Publicēts: 02.11.07 20:41
 citēt
Hmm.... esmu gatavs divām lietām - urbānās vides iemūžināšanai un veselīgai pastaigai...
Publicēts: 02.11.07 22:41
 citēt
NU nolemsim pa rītdienu cikos un kur.
Pēc manām domām varētu rīta pusē, tb ne ātrāk kā 10 (mīlu tomēr brīvdienās pagulēt) :)
A vietu, kaut kur Ķengaragā, kā sarunāsim, pie Ķengaraga tirgus piemēram, :)
Publicēts: 02.11.07 22:53
 citēt
Tu runā par sestdienu vai svētdienu?
Publicēts: 02.11.07 22:58
 citēt
Tu runā par sestdienu vai svētdienu?

Protams, ka par svētdienu! Ar vārdiem "pa rītdienu" ir domāts-rītdienas laikā izdomāsim, nolemsim un paziņosim :)
Publicēts: 02.11.07 23:03
 citēt
ok! :) jācer, ka nebūs problēmas ar fočuku atrašanu un varēšu piedalīties :)
Publicēts: 03.11.07 00:12
 citēt
Pietiek man ieruna'ties un viss notiek :D
Publicēts: 03.11.07 07:11
 citēt
ja būs laiks brīvs tad apsolos pievienoties. :)
Publicēts: 03.11.07 11:50
 citēt
Nu šodien vienkārši Ideāls laiks, redzēs ko sola rītdienai!
Publicēts: 03.11.07 12:12
 citēt
Rīt arī viskautkas kritīšot no gaisa, bet toties bildēšanas noskaņa būšot laba... tā runā - tā kā - pastāv izvēle :)
Publicēts: 03.11.07 18:18
 citēt
Laiks ir izmeklēti pretīgs... :(
Publicēts: 03.11.07 18:19
 citēt
Nu ejam tak, vai ne?
Sola tipa bik labāku nekā šodien laiku. Tikai tad "nada opredeljitsa" kur un cikos tiekamies.
Es ātrāk par 10:30 nevaru.
10 jābūt pie Arēna Rīga, un atceļš tātad 30 min aptuveni.
Mans ieteikums ap 11 pie Ķengaraga tirgus, vai arī pie Dienvidu tilta tas ir pie Unibankas.
Publicēts: 03.11.07 18:20
 citēt
Pēc situācijas, kas man darbā rādās, ši nakts būs elle
Publicēts: 03.11.07 18:36
 citēt
arvi, tā ir, bet man līdz tam vēl augt. :D
Redzēs, cik ļoti šonakt atsalšu. Un 7.tramvajs kādā no tiem minētajiem tikšanās punktiem nogādā?
Publicēts: 03.11.07 18:38
 citēt
ak, jel.... shis fantastiskais laiks. TAs jel vilina mani aaraa uz bildeeshanu.
KAs gan var buut labaak par sho te... Nu... nu........ kas gan, koljegas????
Publicēts: 03.11.07 18:41
 citēt
7 tramvajs visvairaak priecee riitos, kad tajaa saspiesti un sakaapj "normaalie metinaataaji" un ir taaaaada smaka, ka pudele krutkas pie naasiim pielikta.
BEt visaa visumaa tantinjas tajaa ir iipashi laipnas. Un visu laiku piesauc, gan manu maati un citas maates. Un angliski arii pat ir iemaacijushaas :):)
Publicēts: 03.11.07 18:41
 citēt
Jā tieši ar7. visur var tikt. Izkāpšanas punkts tad būs "Keramika". Jo nākamā pietura "Ķengaraga tirgus" ir slēgta sakarā ar remontu.
Nez, es jau 1,5gadus gandrīz katru rītu braucu ar 7. uz darbu, kaut kā nemaz tik traki nav gan :)
Publicēts: 03.11.07 20:24
 citēt
eeee, tauta, jau atvainojos, bet es laikam off no šī pasākuma, toties būšu satinusies siltās segāsun silti padomāšu par jūsu salstošajiem pirkstiem.

P.S. Drīz būs pavasaris!
Publicēts: 03.11.07 20:50
 citēt
Nu ok daiga!
Tad tiekamies 11:00 pie 7.tramvaja pieturvietas "Keramika"?!
Tātad manas pazīmes - 2 rokas, 2 kājas, 1 galva, vīrietis :D
Ok, ok!
Kurtka pēlēka vai sarkana ar melnu, uz pleca soma ar foto iekšā, galvā droši vien melna cepure.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):