Sēžu Mežciema dzīvoklītī, ap kaklu lakats (draņķiga pašsajūta), bet ārā tik smuks laiks... Kāds negrib iziet ārā pastaigāt un pabildēt, kompānijas pēc?
Ok! Vispār vajadzētu saņemties saorganizēt kādreiz kādu mašīnu no ventspils uz Ibrenes lokatora pilsētiņu tur tāds jauks geto ir... domājams, ka tur vēl ir palicis ko bildēt...
Ok! Vispār vajadzētu saņemties saorganizēt kādreiz kādu mašīnu no ventspils uz Ibrenes lokatora pilsētiņu tur tāds jauks geto ir... domājams, ka tur vēl ir palicis ko bildēt...
Nav problēmu es varu arī sarunāt tikt tādās vietās kur parasti nelaiz tūristus piemēram tikt uz paša šķivja!!!
Nav problēmu es varu arī sarunāt tikt tādās vietās kur parasti nelaiz tūristus piemēram tikt uz paša šķivja!!!
Neslikts variants! Vajadzētu k-kad sarunāt, bet ir viena problēma uz brīvdienu pusi man nav laika - jo tas tiek pavadīts Rīgā pa darīšanām, bet tas vēl pāris nedēļas, bet tad var rēķināties, ka Ventspilī ir vēl kāds cilvēks, kam ir iekāriens bildēt!
Ja kādam ir vēlme papļāpāt par dzīvi...tad...dodiet ziņu man no šī vakara ir darba maiņa līdz svētdienas rītam tātad, var apciemot mani pie darba..papļāpāt, ko teiksiet? Darbs Teikā...
daiga, arvisv biedrojamies! Ķengarags man pat ļoti der. Tikai protams brīvdienās, jo darbdienu vakari tumši 8)
Kā būtu jau ar šo svētdienu? protams, vispirms jālūko kāds laiks un kas no gaisa krīt Bet vispār - būtu dikti feiņi, ja vēl kāds pievienotos, kurš nebūt nav no tās apkārtnes, pa Daugavmalu parasti visādas interesantas atrakcijas notiek ...un pēc bildēšanas pastaigas pie manis tēeeeju padzert...
Kā būtu jau ar šo svētdienu? protams, vispirms jālūko kāds laiks un kas no gaisa krīt Bet vispār - būtu dikti feiņi, ja vēl kāds pievienotos, kurš nebūt nav no tās apkārtnes, pa Daugavmalu parasti visādas interesantas atrakcijas notiek ...un pēc bildēšanas pastaigas pie manis tēeeeju padzert...
Man tas sāk kārdinoši izklausīties.. būs filmiņa jānoērk beidzot, ja ņemsiet barā.
Man tas sāk kārdinoši izklausīties.. būs filmiņa jānoērk beidzot, ja ņemsiet barā.
NU nolemsim pa rītdienu cikos un kur. Pēc manām domām varētu rīta pusē, tb ne ātrāk kā 10 (mīlu tomēr brīvdienās pagulēt) A vietu, kaut kur Ķengaragā, kā sarunāsim, pie Ķengaraga tirgus piemēram,
Nu ejam tak, vai ne? Sola tipa bik labāku nekā šodien laiku. Tikai tad "nada opredeljitsa" kur un cikos tiekamies. Es ātrāk par 10:30 nevaru. 10 jābūt pie Arēna Rīga, un atceļš tātad 30 min aptuveni. Mans ieteikums ap 11 pie Ķengaraga tirgus, vai arī pie Dienvidu tilta tas ir pie Unibankas.
ak, jel.... shis fantastiskais laiks. TAs jel vilina mani aaraa uz bildeeshanu. KAs gan var buut labaak par sho te... Nu... nu........ kas gan, koljegas????
7 tramvajs visvairaak priecee riitos, kad tajaa saspiesti un sakaapj "normaalie metinaataaji" un ir taaaaada smaka, ka pudele krutkas pie naasiim pielikta. BEt visaa visumaa tantinjas tajaa ir iipashi laipnas. Un visu laiku piesauc, gan manu maati un citas maates. Un angliski arii pat ir iemaacijushaas
Jā tieši ar7. visur var tikt. Izkāpšanas punkts tad būs "Keramika". Jo nākamā pietura "Ķengaraga tirgus" ir slēgta sakarā ar remontu. Nez, es jau 1,5gadus gandrīz katru rītu braucu ar 7. uz darbu, kaut kā nemaz tik traki nav gan
Nu ok daiga! Tad tiekamies 11:00 pie 7.tramvaja pieturvietas "Keramika"?! Tātad manas pazīmes - 2 rokas, 2 kājas, 1 galva, vīrietis Ok, ok! Kurtka pēlēka vai sarkana ar melnu, uz pleca soma ar foto iekšā, galvā droši vien melna cepure.