andre savas kāzas bildēs pats: ) saliks jau dienu iepriekš visur uz statīviem aparātus un tik ar pulti pat stāvot mācītāja priekšā ar līgavu pogu uz pults spaidīs
Tie texsti bij smalkaki par tam bildem Bet nju atseviskji KADRI ir vienkarsj SJEDEVRI ar Meicju uz zagja un dzeku baltas treninjbixses Ligavainis ar nodauzitu muli ar teicamss
Tie texsti bij smalkaki par tam bildem Bet nju atseviskji KADRI ir vienkarsj SJEDEVRI ar Meicju uz zagja un dzeku baltas treninjbixses Ligavainis ar nodauzitu muli ar teicamss
Ja pietiek drosmes vai prāta palikt līdz rītam, sadauzītos mūļus var biezā slānī safočēt katrās trešajās kāzās.
man pat viena lieta, ko vinsh ir pameeginaajis (stiept studijas gaismas aaraa), liekas interesanta
protams man, kaa jebkuram kursh interesejas par fotogrāfiju, neinteresē vinja, tavas vai jebkura cita parastaas darba bildes - bet taa jau nav nepatika
turklaat vinsh atshkiras no citiem ruukjiem ar to, ka atrod laiku eksperimentiem:
toties man traki patiik izsmieties taadeelj riktiigi iefanoju par taadiem projektiem kaa /dvurushnjiks/ un /ziedonis/, njemot veeraa, ka tos skatos nesaliidzinaami vairaak, tad mirklii pamaniiju, ka Andrejam izmainiijusies attieksme