forum.gif
Kometnārs zem bildes vērēšanā...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kometnārs zem bildes vērēšanā...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.11.07 11:47
 citēt
Zem vienas konkursa bildes norādīju linku (arī no fotoblog.lv), kurā ir diezgan līdzīga bilde, tikai manuprāt labākā izpildījumā.

Kā rezultātā saņēmu PM, lai beidzu spamot, jo esmu APROBEŽOTS PUIKA.

:roll:

:?: neadvekvāta rīcība no manas puses :?:
Publicēts: 02.11.07 11:59
 citēt
kas par konkursu?
Publicēts: 02.11.07 12:00
 citēt
Nuu, kāds sajutās aizskarts, ka redz, var labāk uzbildēt, un kā atmasku saka ka Tu spamo :)
Publicēts: 02.11.07 12:01
 citēt
kas par konkursu?

Es atvainojos, fotOgalerijā
Publicēts: 02.11.07 12:14
 citēt
REZ, mees visi esam aprobežoti ar savu subjektīvo domāšanu:) tākā nesatraucies :)
Publicēts: 02.11.07 13:31
 citēt
... izlasīju autoratīvu textu: ja nevari uztaisīt labāku bildi par jau redzēto, tad nerādi.. (iet runa par VIENU sižetu , objektu, ainavu)
skan labi, tak ja visiem būtu tā laba/āka saprašana un visi pie tā pieturētos, traki maz bilžu tiktu uzņemtas - šižeti tak visvisādīgi ieprovēti.
Publicēts: 02.11.07 23:25
 citēt
bija reiz taads Bernards Shovs, kursh teica ja es pats nemaaku pagatavot omleti vai tad es nedriikstu to veerteet? :wink:
Publicēts: 03.11.07 13:42
 citēt
bija reiz taads Bernards Shovs, kursh teica ja es pats nemaaku pagatavot omleti vai tad es nedriikstu to veerteet? :wink:

...es pat uzdrošinos to ēst.
Liela nelaime mūsos ir tā, ka mes gribam, varam daudz ko laba , noderīga pateikt, bet uzrakstīt iet ilgi, un dikti saīsinot doma pārveidojas par apvainojumu. Un daudzi nemāk izteikt savu domu, kaut gan viņam pieder "vanagacs" redzējums.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):