ar vākā ielocamo papīru nav problēmu, ar CD un DVD apdruku jau komplicētāk, īpaši, ja tā pati bilde gan uz vāka, gan uz CD/DVD un gribas, lai izskatās līdzīgi. bet itinkā ir printeri tam piemēroti.
Ja pedejos paris gadus dragajam ar parastu Struklenieku liekas EPSON 220 saucas stance uz PANKUKAM ka zverss atri LETI efextigi. Agrak nemamies ar visadiem jocigajiem kas tur tipa kautko kauseja krasoja. Taga tas sen noiets etaps. STRUKLU PRINTERS uz PRINT matricam.
Jaa...varu piemest, ka ar njemos ar tintes printeri. kanon printeris pa 100 Ls. Apdrukaju uz 0,60 Ls printable matricam. DVD lielos vaacinjus kompju veicii par 0,1 ls. Vaakus gan apdrukaju uz fotopapira.
Jaaa tocno par vakiem aizmirsu , Vakus DVD parasti liekam kopa Fotoveikala pec tam taisam FOTO ieks labora vajadzigaja izmera nju parasti A.4 laukuma sanak 1gab DVD vacinsj FOTO varaintaa viena gabala prieksja sans un mugura kvalitate un noturiba sanak labaka neka Tintei un LETAK razosjana ~0,5Ls a ja druka ar tintenieku tad vaks sanak ~0,7 -1Ls ja grib IZCILU kvalitati!!
es ar lietoju epson r220. maksaaja 50Ls printeris un tas pie tam ir foto printeris droshi var nopirkt foto papiiru un pats taisiit arii diska kastei vaaku
Lietoju printeri Canon IP 4200, dārgās tintes (ap 40 Ls/kompl) nepērku- ebajā no firmām ar labu reitingu pa 10-12 Ls var nopirkt tintes 2 komplektus (2x5), pārlīmē tik čipus un miers. Bildi izvēlos, lai caurums CD vidū netraucē un lai ir vienveidīgs laukums teksta izvietošanai. Ja tāda laukuma nav- izveidoju ar clone utml. To pašu bildi izmantoju arī vāciņa noformēšanai, tikai dažreiz savādāk izvietoju tekstu.
Ir nezināmas firmas apdrukājamas matricas tornīšos pa 100 gb. Iznāk stipri lētāk, bet tos nevajag pirkt. Problēmas ar nolasīšanu sākas jau pēc mēneša. Verbatim ir vāciņas, ar kavlitāti nav bijis problēmu, bet salīdzinot ar parastu matricu sanāk stipri dārgāk. Ir arī līmlapas - uz 1 A4 priekš 2 diskiem, matētas un glancētas. Spožās izskatās stipri labāk - vismaz matricas uzraksti cauri nespīd. Līmlapām + tāds, ka var ar apdrukāt ar jebkuru printeri. Esmu dzirdējis runas, ka tā līme saēdot matricas virsmu. Pats ar tādu problēmu 5 gadu laikā neesmu saskāries. Vienīgā problēma - dikti jāpiešaujas, lai to līmlapiņu trāpītu matricai pa vidu. Jo vienreiz šķibi pielīmētu viņu vairs nost nedabūsi.
Ir nezināmas firmas apdrukājamas matricas tornīšos pa 100 gb. Iznāk stipri lētāk, bet tos nevajag pirkt. Problēmas ar nolasīšanu sākas jau pēc mēneša. Verbatim ir vāciņas, ar kavlitāti nav bijis problēmu, bet salīdzinot ar parastu matricu sanāk stipri dārgāk. Ir arī līmlapas - uz 1 A4 priekš 2 diskiem, matētas un glancētas. Spožās izskatās stipri labāk - vismaz matricas uzraksti cauri nespīd. Līmlapām + tāds, ka var ar apdrukāt ar jebkuru printeri. Esmu dzirdējis runas, ka tā līme saēdot matricas virsmu. Pats ar tādu problēmu 5 gadu laikā neesmu saskāries. Vienīgā problēma - dikti jāpiešaujas, lai to līmlapiņu trāpītu matricai pa vidu. Jo vienreiz šķibi pielīmētu viņu vairs nost nedabūsi.
es no liimpapiiriem attcos, izmeeginaaju vairaakus razhotaajus viesiem pec laika tie limpapiiri saak lipt nost un tad jau suudi ira. diskdzinii disks uzkarst un laikam taapeec noliimeejaas nost.
vagrant, a kas liedz limet nevis papiru uz diska, bet disku uz papira? un man tomer liekas, ka pie atrumuem virs 16x CD tas papirelis atri vien tiks nost. + teorija pastav risks ka matrica var saspragt, jo taa limejot tiek nograuts matricas smaguma un rotacijas centrs. bet te jau aiziet fizika, kas musdienu fotografiem nih*ja nav vajadziga, vai ne?