forum.gif
Kiev 88
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kiev 88
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.11.07 15:00
 citēt
varbūt kāds būs ievērojis f 56 stāv šitentāds aparātiņs ar 3 kasetēm + vēl kaut kas. gribētos uzzināt cik tādam verķim tirgus cena, jo nav ne mazākās poņas par vidējo formātu.danke shōn!!
Publicēts: 04.11.07 15:15
 citēt
lai ar cik kasetēm viņs būtu un vienalga cik labi (lēti) viņš maksā tas nebūs nekas vairāk kā zobu sāpes, sa**ts darbs un materiāls, vienvārdsakot tā ir "nelaime" - midformāta zenīts.
Publicēts: 04.11.07 15:42
 citēt
lai ar cik kasetēm viņs būtu un vienalga cik labi (lēti) viņš maksā tas nebūs nekas vairāk kā zobu sāpes, sa**ts darbs un materiāls, vienvārdsakot tā ir "nelaime" - midformāta zenīts.

oho!! un saļut tāds pats??
Publicēts: 04.11.07 15:54
 citēt
domāju ka jā, bet to labāk mok haralds pastāstītu, man nekad nav bijusi neviena USSR MD sistēma, bet visi tie kurus zinu kas ar to ir saskārušies nav bijuši laimīgi. Šodien par pietiekoši smieklīgām $ var nopirkt reliable MD sistēmu par kuru nevadzētu katru x satraukties, iesprūdīs? iesitīs gaismas? Pačīgāties jau laikam nav nekādas vainas, tomēr ja vēlies garantētu rezultātu par ieguldīto laiku, līdzekļiem jāskatās kas nopietnāks, IMHO.
Publicēts: 04.11.07 16:15
 citēt
bļin, a biju jau nedaudz noskaņojies par tāda instrumenta iegādi.ehh, neraža!
Publicēts: 04.11.07 16:22
 citēt
cik viņs maksā?
Publicēts: 05.11.07 01:32
 citēt
man bija 2 gab šitie ukraiņu haseļi

ir mājās pāris uuberāko kadru - ar sitām kamerām var tikt pie moinas un patiesi kvalitatīvas bildes... ar zenītu tomēr nevar... nu pie stilīgas var, bet kvalitātei būs jāskrūvē japāņu stikls virsū - a šitiem tankiem jau bildes sanāk arī ar dzimtajiem stikliem

bet mehāniski tās niķojas nežēlīgi... nu riktīgi besījoši prot niķoties

un tur nav ne lupatu slēdža ne plāksnīšu - tur ir gofrēta misiņa (spoža!!!) slēdzis - vissūdīgākā vieta kamerā - lielākai daļai bieži sprūst uz 1/15 - 1/30sek. ...

bet tas jau netraucē /bildēt ar cepuri/ - uz statīva, diafragmētu ar laikiem 1/2sek. un ilgāk
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):