forum.gif
Pārdod dažas labas kameras pa labām cenām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / [Slēgts] Pārdod dažas labas kameras pa labām cenām
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.07 12:05
 citēt
Acīmredzams, ka tie kontakti Tev ir no Amsterdamas :)
Publicēts: 05.11.07 12:17
 citēt
Njā, vai arī kāds tās sēnes no Amsterdamas pa pastu šamajam atsūtījis.

P.S. Ja tev būtu tie 40D taga, es kādus 10 gabalus uzreiz paņemtu...bet tu gan jau, ka priekšapmaksu prasīsi vai ko tamlīdzīgu...? :D
Publicēts: 05.11.07 12:26
 citēt
Cibinsh, savāksi naudu un laidīsi padzīvot pāris gadus uz kontineta otru pusi, kamēr bez naudas un kameras palikušie aizmirsīs?
Publicēts: 05.11.07 12:27
 citēt
sandijs: Kontakti ir pavisam otrā pusē kontinentam :D
Portreti: Gribētu gan priekšapmaksu.

Nu, ta daram tā: Ejam pie notāra, tu paņem līdzi kādus galviniekus (pašam, gan jau, ka nekādu īpašumu nebūs, ko ieķīlāt, vai ne?) sastādam līgumu uz, teiksim, 20 gabalu 5d kit pa 954 Ls gabalā pirkšanu (:D:D:D), noliekam termiņus, es samaksāju, (var arī visu). Kad norādītajā laikā nav ne tevis ne preces, tad es sniedzu iekšā šķīrējtiesā prasību pret galviniekiem par parāda piedziņu un viss čikiniekā!

Karoč, ej meklēt galviniekus, uz kuru vārda ir nekustamais īpašums Rīgā reģistrēts un "bizness" tev notiks! :)
Publicēts: 05.11.07 12:29
 citēt
Cibinsh, savāksi naudu un laidīsi padzīvot pāris gadus uz kontineta otru pusi, kamēr bez naudas un kameras palikušie aizmirsīs?

Starp citu, šādos gadījumos bankā var atvērt speciālu kontu, no kuras naudu varēs saņemt tikai tad, ja aparāti tiks piegādāti. Jebšu pēc preces nepiegādāšanas noteiktajā termiņā tā atgriežas pircēja citā kontā.
Publicēts: 05.11.07 12:31
 citēt
Cibiņam jau naudu vajadzēs pārskaitīt tālāk labajiem onkuļiem citā zemē, pirms tiks pie preces, tā kā diez vai derēs darījumu konts :)
Publicēts: 05.11.07 12:32
 citēt

Tu traks, neiešu bojāt sev reputāciju :)
Ne vārda neteiktu, ja būtu ļauni nolūki, bet tādu nav.

Da nē, gan jau, ka puikam vai nu kāds galvu sajaucis, vai arī šis pats kaut ko sajaucis...!
Neķēmojies te forumā! :) Nu nav, un tuvāko gadu laikā tādas cenas arī nebūs! Ne refurbished, ne lietotiem, pat ne zagtiem 5d!

Salicis arī ss-ā savas mega- krutās cenas...:)
Publicēts: 05.11.07 13:07
 citēt
Sakarā ar jaunu kontaktu iegūšanu ārvalstīs, iespējams pasūtīšana sekojošai tehnikai:

Canon EOS 5D ar 24-105mm KIT objektīvu. Cena: 945,- Ls
Canon EOS 30D ar 17-85mm KIT objektīvu. Cena: 445,- Ls
Canon EOS 40D ar 17-85mm KIT objektīvu. Cena: 495,- Ls

Sony Alpha R100 ar 18-70mm KIT objektivu. Cena: 395,- Ls

Nikon D50 ar 18-55mm KIT objektīvu. Cena: 300,- Ls

Sīkāka informācija rakstot tepat PZ vai arī zvanot 28463805.

Nju cenas pat ljooti labas, japaanaa un ASV tik lēti dabuut nevar bet kaut kaa neticās ka veikals liek tur kaadus 100% varku... taa kaa jaadomaa kaa shitie aparaati ir ieguuti... pieljauju ka konkreeto aparaatu seerijas nummurus Canon paarstaavjiem labaak neraadiit :)
Publicēts: 05.11.07 13:35
 citēt
sandijs: Kontakti ir pavisam otrā pusē kontinentam :D
Portreti: Gribētu gan priekšapmaksu.

Nu, ta daram tā: Ejam pie notāra, tu paņem līdzi kādus galviniekus (pašam, gan jau, ka nekādu īpašumu nebūs, ko ieķīlāt, vai ne?) sastādam līgumu uz, teiksim, 20 gabalu 5d kit pa 954 Ls gabalā pirkšanu (:D:D:D), noliekam termiņus, es samaksāju, (var arī visu). Kad norādītajā laikā nav ne tevis ne preces, tad es sniedzu iekšā šķīrējtiesā prasību pret galviniekiem par parāda piedziņu un viss čikiniekā!

Karoč, ej meklēt galviniekus, uz kuru vārda ir nekustamais īpašums Rīgā reģistrēts un "bizness" tev notiks! :)

Sarunāts, maksā priekšapmaksu, par ko saņem pretī papīru, ka esi samaksājis daļu naudas un ka apņemos Tev piegādāt šo tehniku. 2 nedēļu laikā tehnika nonāk iekš LV, kad arī samaksā atlikušo summu.

Vai papīram tiks pievienota arī instrukcija, kuru vietu slaucīšanai tas paredzēts? :)

Labi, čatojiet tālāk bez manis, bet kādu no superlēto fočuku ieguvušajiem pasažieriem es tiešām gribētu aplūkot dzīvē! :)
Publicēts: 05.11.07 14:50
 citēt
njaaaa.... kaut kaa aizdomigi leti pat.
gaidam pirmos drosminiekus!
Publicēts: 05.11.07 15:28
 citēt
He, he, he! Elikam ar Šadovu jāiesaka izveidot jaunu Foruma tēmu- "Humōrs"...
Publicēts: 05.11.07 16:31
 citēt
Sakarā ar jaunu kontaktu iegūšanu ārvalstīs, iespējams pasūtīšana sekojošai tehnikai:

Conjojondzon EOS 5D ar 24-105mm KIT objektīvu. Cena: 945,- Ls
Conjojondzon EOS 30D ar 17-85mm KIT objektīvu. Cena: 445,- Ls
Conjojondzon EOS 40D ar 17-85mm KIT objektīvu. Cena: 495,- Ls

Sonjang Alpoh-uj R100 ar 18-70mm KIT objektivu. Cena: 395,- Ls

Ni-ni-ni kak on D50 ar 18-55mm KIT objektīvu. Cena: 300,- Ls

Publicēts: 05.11.07 17:17
 citēt

Ko jūs tur cepaties!!! Nenoskaidrojot faktus kas un kā !!!! Klau cibinsh atbliez man uz PM kas un kaā cik nepieciešama iemaksa, kas noetiek ar garantiju, un ja nav nolēpums no kādiem neceļiem vai ceļiem šhamie nākuši, ka ieguvuši tādu gala price ????

Interesē 40D
Publicēts: 05.11.07 17:56
 citēt
imposible izklausas :)
Publicēts: 05.11.07 18:12
 citēt
Ai nu ko ņemās?
Interesē, rakstiet cilvēkam! Nafig bojāt gaisu ar nepamatotiem šaubīgiem tekstiem?
Publicēts: 05.11.07 19:22
 citēt
gaidam atstauksmes. :)
Publicēts: 05.11.07 21:33
 citēt
Ir jau novembris,tad jau D3 visticamāk ir pieejams.
Par 1300 Ls ņemu tūlīt.
Publicēts: 05.11.07 21:52
 citēt
Ja kaut kur uz pasaules varētu nopirkt tīru 5D + 24-105 L komplektu zem 2000USD, tad to vietu varētu pamanīt no kosmosa ar neapbruņotu aci, jo Canonisti stāvētu rindās - vairākas rindas no Ķīnas līdz tam veikalam un vēl vairākas rindas no ASV. Par 945Ls pat ņemot vērā superlēto dolāru būtu grūti nopirkt pliku 5D, kur nu vēl komplektā ar 1000USD vērtu objektīvu.

Visu šo topiku visvairāk vērā vajadzētu ņemt pašam Cibiņam, ja viņš taisās ieguldīt pasākumā savu vai svešu naudu - šādas cenas nesola pat tie internetveikali, kas ir slaveni ar klientu pievilināšanu ar supermazām body cenām, bet kuri pārdod obligātos aksesuārus par pieckāršām cenām :)
Publicēts: 05.11.07 22:13
 citēt
Ziemassvētkos pat Santa Klauss stāv rindā!
Publicēts: 07.11.07 08:07
 citēt

Nuuuuuu Cibinsh kur tad tu paliki??? Gaidu no tevis infu!!!!
Publicēts: 07.11.07 13:08
 citēt

Tu traks, neiešu bojāt sev reputāciju :)
Ne vārda neteiktu, ja būtu ļauni nolūki, bet tādu nav.

Da nē, gan jau, ka puikam vai nu kāds galvu sajaucis, vai arī šis pats kaut ko sajaucis...!
Neķēmojies te forumā! :) Nu nav, un tuvāko gadu laikā tādas cenas arī nebūs! Ne refurbished, ne lietotiem, pat ne zagtiem 5d!

Salicis arī ss-ā savas mega- krutās cenas...:)

ehh.. a es jau domāju 5D paņemt :D
Publicēts: 07.11.07 13:45
 citēt
peec kaada laika (uz decembri) arii buus shitaadas sviestmaizes?
Publicēts: 07.11.07 14:03
 citēt
peec kaada laika (uz decembri) arii buus shitaadas sviestmaizes?

Manuprāt un diemžēl, tās ir "sviestmaizes" tikai teorijā. Praksē visdrīzāk "abloms, uzmešana" utml lētticīgajiem "haljavas" tīkotājiem....:)))
Publicēts: 07.11.07 14:14
 citēt
Cibinjsh, nekā personiska, bet neticu brīnumiem- es savu Canon 40D ar visu atlaidi nopirku pa 740 Ls, un te pēkšņi atrodas "sponsori", kas ar visas pārdevēju ķēdītes "varku" var atļauties gala cenu 495 Ls?...:)
Publicēts: 07.11.07 14:20
 citēt
Cibinjsh, nekā personiska, bet neticu brīnumiem- es savu Canon 40D ar visu atlaidi nopirku pa 740 Ls, un te pēkšņi atrodas "sponsori", kas ar visas pārdevēju ķēdītes "varku" var atļauties gala cenu 495 Ls?...:)

Vairumcena Zviedrijā, Canon noliktavā, no kurienes pērk visa Eiropa, GNT un IBs ieskaitot, ir ap 600 Ls. Karoč, 500 Ls ir neiespējami.
Publicēts: 14.11.07 08:44
 citēt
Cibinsh pats ar 400D vēl staigā ;D

Vai tad maz esat lapas redzējuši, kur par kapeikām tirgo kameras, un ar tādu pašu kontaktēpastu dolčegabana somiņas, nike botas? :D
Publicēts: 14.11.07 09:26
 citēt
Velns parāvis!!! Kāpēc pašā rīta agrumā ir jāsabojā garīgais? F*** Es 40D pa 800Ls ņēmu a te... :(((
Varu saderēt, ka šiem aparātiem nav garantijas, kkas tur apakšā slēpjas. :)
Publicēts: 14.11.07 09:31
 citēt
Velns parāvis!!! Kāpēc pašā rīta agrumā ir jāsabojā garīgais? F*** Es 40D pa 800Ls ņēmu a te... :(((
Varu saderēt, ka šiem aparātiem nav garantijas, kkas tur apakšā slēpjas. :)

Kkas slēpjas?Ja tas ir reāli, Jamērika vai Japonija. 8)
Publicēts: 14.11.07 10:14
 citēt
Iespējams, ka šos fotoaparātus kopā ir likuši mērkaķi, kas ievērojami samazina ražošanas izmaksas, tāpēc cena ir tik draudzīga, cita izskaidrojuma man nav. :)
Publicēts: 14.11.07 10:26
 citēt
Iespējams kaut kur krievijas plashajos laukos ir uzlikta kāda fūre, kas veda canon tehniku, uz ausiim. I viss. Razhotaajam seerijas nummuri zinaami... aiznesīsi to verķi uz autorizēto servisu un var gadīties visādi :)
Publicēts: 14.11.07 10:41
 citēt
Pieljauju ka no rokām pirkta nav sperta. Nezinu ko canon serviss var izdarīt šajā sakarā un teikšu godīgi noskaidrot negribu :)

Vēl jau iespējams ka tiek iztirgotas kameras kuras it kā ir cietušas kaut kādos negadījumos... nu tipa noliktava pagrabā un pagrabs applūdis. Par preci ir dabuuta apdrošināšanas atlīdzība, bet apdrošinātājs mēģina atsist atpakaļ kādu naudu iztirgojot it kā labu bojāto preci :) Šajos gadījumos arī var gadīties visādi ...
Publicēts: 14.11.07 14:41
 citēt
Ja pircējs ir bijis labā ticībā(un pretējo pierādīt ir praktiski neiespējami), tad neviens nav tiesīgs to kameru atņemt, pat ne ražotājs.
Publicēts: 14.11.07 15:16
 citēt
Es par tādiem Interneta "brīnumveikaliem" esmu lasījis, ka tiešām, body tiek piedāvāts pa apbrīnojami zemu cenu, bet toties viss pārējais no komplekta pa nesamērīgi augstām cenām, tā kā tā pati standarta cena finālā vien sanāk, tik ar kārtīgu stresa piedevu...:)
Publicēts: 14.11.07 15:58
 citēt
Nu, kāds jauno kameru no Cibiņa jau ir saņēmis? :D:D:D:D
Publicēts: 14.11.07 16:51
 citēt
nee vinsh vel nav izdarijis pasutijumu! Kad sanjems pirmo kravu pats doshos personigi apskatiit 5D vai ko nu tur... :)
Publicēts: 14.11.07 16:57
 citēt
nee vinsh vel nav izdarijis pasutijumu! Kad sanjems pirmo kravu pats doshos personigi apskatiit 5D vai ko nu tur... :)

oo, varēs arī aplūrēt? :D kewl
Publicēts: 14.11.07 17:00
 citēt

Pasūtījumu varēs...:)
Publicēts: 14.11.07 21:29
 citēt

Tas tikai man VIP! ;)
Publicēts: 16.11.07 21:10
 citēt
Še ku līdzīga tēmiņa no krievu foruma:
club.foto.ru...
Publicēts: 16.11.07 21:55
 citēt
Starp citu, šādos gadījumos bankā var atvērt speciālu kontu, no kuras naudu varēs saņemt tikai tad, ja aparāti tiks piegādāti. Jebšu pēc preces nepiegādāšanas noteiktajā termiņā tā atgriežas pircēja citā kontā.
rekā, ieviesuši to pakalpojuma veidum kuru jau sen biju izgudrojis!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):