forum.gif
Cokin!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Cokin!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.07 12:33
 citēt
Cokin! Latvija oficialais izplatitajs cik noprotu ir Eris?

Vispar butu interese par to kadi tie holderi buutu vajadzigi prieksh lecaam ar 67mm un 77mm diametru! Droshi vien jau kkadu pareju vajadzees ne? Un tad varbuut kads vardaa briedis vareetu pastastiit par ND cik daudz ir pietiekami un kad jau ir pa maz bildeejot pecpusdienaa, kad saule jau ir zemaaak....

Vispaar vareetu padalitiies visaa ko ziniet par Cokin! Guuglejis esmu, tagad gribu dzirdet citu viedokli via arii kadu labi saiti kuru neesmu uzgaajis!

P.s Cik ilga laikaa eris piegadaa, ja ir uz pasutijuma?
Publicēts: 06.11.07 12:42
 citēt
Man ir P serijas cokin filtri ar holderi un viitni.
Izmantoju uz 58mm, bet tagad jasagaida tamrons 67mm un jaskatas vai deres. It ka jau pec specifikacijam spriezot vajadzetu deret.
Par ND filtru ari labprat paklausitos. Ir doma njemt ND8.
Publicēts: 06.11.07 12:45
 citēt
es gribu kkadus ND4Grad, Tobacco, ND8 lai daudz gaismas aiztur un iespeams polarizatoru, bet man jau ir tas Tamrons ar 67, bet gribu arii lai der Sigmai uz 77!
Publicēts: 06.11.07 12:48
 citēt
es gribu kkadus ND4Grad, Tobacco, ND8 lai daudz gaismas aiztur un iespeams polarizatoru, bet man jau ir tas Tamrons ar 67, bet gribu arii lai der Sigmai uz 77!

Man ir tāda pārēja. Baigi ok, tikai blendi nevar uzlikt. Visādi citādi ir OK
Publicēts: 06.11.07 12:50
 citēt
nu jaa tas ka blende nelidiis virsu skaidrs! :D ox3r? tu kur pirki? tepataas LV?

klau a man uz sigmas 10mmx1.6crop=16mm derees P seerija? itkaa raxtiic ka no 24mm...
Publicēts: 06.11.07 12:55
 citēt
nu jaa tas ka blende nelidiis virsu skaidrs! :D ox3r? tu kur pirki? tepataas LV?

Es pasūtīju no ebay kopā ar 2 filtriem. Cena galīgi nebija liela kopā kādi 20Ls vai kādus 30Ls samaksāju vairāk pat neaceros un ebay arī nerāda.

Var saskrieties un pačamdīt un pamēģināt, ja ir vēlēšanās.

PS. Es arī nonācu pie slēdziena, ka labāk nopirkt labākus un lielākus un tad kopā ar pārēju uzlikt uz dajebkura objektīva. Ir gan daži filtri, kuri vajadzīgi katram objektīvam atsevišķi, lai der kopā ar blendi, bet citādi šis ir labākais varinats :) Vēl jau ir tie lielie filtri, kas ir kā kvadrāts un tad tur var bīdīt utt.
Publicēts: 06.11.07 12:56
 citēt
klau a man uz sigmas 10mmx1.6crop=16mm derees P seerija? itkaa raxtiic ka no 24mm...

Vienam filtram, kas man ir kad uzliek uz 12mm tad stūros ir tumši pleķi, bet nu viņus var mierīgi pieregulēt ar lens correction viņi tikai mazu gabaliņu no katra stūra.
Publicēts: 06.11.07 12:57
 citēt
nu jaa tas ir tas ko es baidiijos, vinjeteet saaks...
Publicēts: 06.11.07 16:32
 citēt
man ir tas turetajs uz 52 mm, ieksha laikam lidz 67 vai 72 var dabut, ar attieicgo pareju.
a filtrs norm, tads kvadratinjsh :D
pagaidam tikai ND, par tabaku domashu kaut kad velak.
Manejais ND noed 3 stepus, gribetos kaut ko jaudigaku...
Publicēts: 06.11.07 16:35
 citēt
tev ND4?
Publicēts: 01.12.07 01:07
 citēt
Par Cokin atributiem var intereseties vaļņu ielā, pulvertorņa galā ir fuji films veiklas, un vinji vinjus ari izplata!
Publicēts: 01.12.07 10:43
 citēt
nu jaa tas ir tas ko es baidiijos, vinjeteet saaks...

uz 12mm vinš nevinjetē bet palik redzami filtra turētāja stūri :). Paprovē uzmaukt kādus 2-3 apaļos filtrus uz wide stikla un arī būs tumši stūri :). Vienkārši šijā gadījumā vaig fotogrāfēt ar novirzī uz kropošanu. Par tobaco es nez vai kur daudz pielietojams (ir man tāds)/ Bet zilais graduated gan smuki debesis zilākas pataisa :).
Man starp citu ir Z-PRO series un tos var uz platāku leņķi uzlikt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):