forum.gif
Express FOTOKONKURSS -iespēja pārdot savas bildes kalendāram
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Express FOTOKONKURSS -iespēja pārdot savas bildes kalendāram
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.11.07 13:49
 citēt
jautājumu var slēgt :)
Publicēts: 07.11.07 13:58
 citēt
kas tas par imidža kalendāru ar abstraktām tantēm pērlītēs līdz plecam...?

klubs "Pīlādzītis" tiem kam pāri 30, bet, lai ar vienu kāju jau kapā, sirdī jūtas jauni?

saki konkrēti cik apvītušas tās beibes vajag, jo tik tuvus plānus vislabāk bildēt 17 gadu vecām

rotas ar makrostikliem vispār bildē uz 13-15 gadīgām

... varbūt soft stiklu?
Publicēts: 07.11.07 14:07
 citēt
klients - īpaši publiski jau negribētos zīmēties, bet nē, žurnāls tas nav, bet viens no Latvijas lielākajiem pārtikas nozares uzņēmumiem

nu 25 uz augšu jau apvītušas neskaitās :))

soft stikls - šajā gadījumā šķiet, labāk būtu klasiski asas bildes, ar baltu foniņu. līdzīgi, kā manis dotajos linkos, bet tur beibes ir stipri par jaunu...
Publicēts: 07.11.07 14:08
 citēt
Vairums dizaina aģentūru kā reiz IZMANTO stoka bildes, nevis meklē tās fotoblogā :) Tur gan izvēle plašāka, gan kvalitāte labāka...
P.S. Nekur nav redzams, cik tad īsti par bildi maksāt domājiet...(?)
Publicēts: 07.11.07 14:17
 citēt
Vairums dizaina aģentūru kā reiz IZMANTO stoka bildes, nevis meklē tās fotoblogā :) Tur gan izvēle plašāka, gan kvalitāte labāka...

fotoblogs ir kā eksperiments, turklāt, Portreti, pats noteikti zini, cik stokos bildes ir standartizētas...
Publicēts: 07.11.07 14:18
 citēt

fotoblogs ir kā eksperiments, turklāt, Portreti, pats noteikti zini, cik stokos bildes ir standartizētas...

Incanti, kādus stokus jūs izmantojat?
Publicēts: 07.11.07 14:24
 citēt
getty, shutterstock, veer, vēl viskautkādus... kvalitāte jau tur ir, bet tādas sajūtu bildes - aizvien mazāk un mazāk...
Publicēts: 07.11.07 14:33
 citēt
es nesapratu..... :(

līdz 25 skaitās vēl neapvītušas un vajag vecākas?

vai vajag vītuma pakāpē līdz 25 jo vecākas ir jau pagalam krunkainas?
Publicēts: 07.11.07 14:39
 citēt
līdz 25 man neder :)
Publicēts: 07.11.07 15:09
 citēt
getty, shutterstock, veer, vēl viskautkādus... kvalitāte jau tur ir, bet tādas sajūtu bildes - aizvien mazāk un mazāk...

Nu...ar Getty jums ir par maz, bet blogeristi (erfotisti, šuteristi, whatewer!) ir īstā izvēle!? :D Nē, veči, bildes nemaz nav tik vienkārši taisīt, kā jums, acīmredzot, liekas...!
Pačeko krievu fotoresursus, mūsdienu digitalizētajā pasaulē jau arī no ru. bildes nav grūti nopirkt! Izvēle būs daudz lielāka.
Publicēts: 07.11.07 15:38
 citēt
Portreti, check PM
Publicēts: 07.11.07 17:33
 citēt
portreti, nu un ko tagad? Apgulties un nomirt?
Publicēts: 08.11.07 11:11
 citēt
Ja par Krieviju piekritu , tur var iepirkt visju kas karojas NE NO STOKIEM. Man piemeram lielaka dalja partneru uzsver ka NE SOCIALAI produkcijai vinji izmanto galvenokart pasutitus darbus. Ka saka Leto galu izmanto LETIEM klientiem pamata Socialam un informativam programmam NE REKLAMAI un komercprodukcijai vispar nee:) Nekad neesam stradajusji uz vairumstilu un ari nestradasim , tada nju ta mana politika kops saxta gala:) Tiesji tapec LV mums ari ir maz intresants bizess.
Publicēts: 08.11.07 11:28
 citēt
portreti, nu un ko tagad? Apgulties un nomirt?
Nu, nepārdzīvo tik ļoti un neņem tik tuvu pie sirds!
Publicēts: 08.11.07 11:55
 citēt
es vienkaarshi nesen pats arii izliku taadu sludinaajumu fotoblog forumaa par bildeem prieksh kalendaara vienam chomam un naakamajaa dienaa vinjsh man suutiija meilu, lai es njemot aaraa sludinaajumu, jo pa vienu dienu sasuutiija ljoti daudz bilzhu, ka vairs nevajag!
Publicēts: 08.11.07 12:08
 citēt
es vienkaarshi nesen pats arii izliku taadu sludinaajumu fotoblog forumaa par bildeem prieksh kalendaara vienam chomam un naakamajaa dienaa vinjsh man suutiija meilu, lai es njemot aaraa sludinaajumu, jo pa vienu dienu sasuutiija ljoti daudz bilzhu, ka vairs nevajag!

Nevajag tāpēc, ka daudz, vai tāpēc, ka tizlas?
Publicēts: 08.11.07 12:15
 citēt
tāpēc, ka pietika
Publicēts: 08.11.07 13:09
 citēt

...lasu šito niku un domāju, kas viņš ir pēc rakstura... visu laiku negatīva aura nāk no viņa rakstītā, visi slikti, viss slikts, tai pašā laikā...nu nesaprotu. Uz mani daudz labāku iepaidu atstāj Rimika kasiere, kas labi veic savu darbu ar smaidu, nekā laps fotogrāfs- burkšķis.
Publicēts: 08.11.07 15:22
 citēt
atšaut netolerantos, lai zemes virsmu pārklāj laipnās kasieres :)

pareizi Haiduk nesamierinies!

visus kas nav rōzā geto iekšā :) :) :)
Publicēts: 08.11.07 15:55
 citēt
...lasu šito niku un domāju, kas viņš ir pēc rakstura... visu laiku negatīva aura nāk no viņa rakstītā
da nū
Publicēts: 08.11.07 15:57
 citēt
klubs "Pīlādzītis" tiem kam pāri 30, bet, lai ar vienu kāju jau kapā, sirdī jūtas jauni?
nav jau 1-alga, vai 31 vai 82.
a es jau sapriecājos, domāju - kalederī kā kalenderī - janvārī sniegi un oktobrī labas un tā.
Publicēts: 08.11.07 19:11
 citēt

...lasu šito niku un domāju, kas viņš ir pēc rakstura... visu laiku negatīva aura nāk no viņa rakstītā, visi slikti, viss slikts, tai pašā laikā...nu nesaprotu. Uz mani daudz labāku iepaidu atstāj Rimika kasiere, kas labi veic savu darbu ar smaidu, nekā laps fotogrāfs- burkšķis.

Halleluja!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):