klients - īpaši publiski jau negribētos zīmēties, bet nē, žurnāls tas nav, bet viens no Latvijas lielākajiem pārtikas nozares uzņēmumiem
nu 25 uz augšu jau apvītušas neskaitās )
soft stikls - šajā gadījumā šķiet, labāk būtu klasiski asas bildes, ar baltu foniņu. līdzīgi, kā manis dotajos linkos, bet tur beibes ir stipri par jaunu...
Vairums dizaina aģentūru kā reiz IZMANTO stoka bildes, nevis meklē tās fotoblogā Tur gan izvēle plašāka, gan kvalitāte labāka... P.S. Nekur nav redzams, cik tad īsti par bildi maksāt domājiet...(?)
Vairums dizaina aģentūru kā reiz IZMANTO stoka bildes, nevis meklē tās fotoblogā Tur gan izvēle plašāka, gan kvalitāte labāka... P.S. Nekur nav redzams, cik tad īsti par bildi maksāt domājiet...(?)
fotoblogs ir kā eksperiments, turklāt, Portreti, pats noteikti zini, cik stokos bildes ir standartizētas...
fotoblogs ir kā eksperiments, turklāt, Portreti, pats noteikti zini, cik stokos bildes ir standartizētas...
getty, shutterstock, veer, vēl viskautkādus... kvalitāte jau tur ir, bet tādas sajūtu bildes - aizvien mazāk un mazāk...
Nu...ar Getty jums ir par maz, bet blogeristi (erfotisti, šuteristi, whatewer!) ir īstā izvēle!? Nē, veči, bildes nemaz nav tik vienkārši taisīt, kā jums, acīmredzot, liekas...! Pačeko krievu fotoresursus, mūsdienu digitalizētajā pasaulē jau arī no ru. bildes nav grūti nopirkt! Izvēle būs daudz lielāka.
Ja par Krieviju piekritu , tur var iepirkt visju kas karojas NE NO STOKIEM. Man piemeram lielaka dalja partneru uzsver ka NE SOCIALAI produkcijai vinji izmanto galvenokart pasutitus darbus. Ka saka Leto galu izmanto LETIEM klientiem pamata Socialam un informativam programmam NE REKLAMAI un komercprodukcijai vispar nee Nekad neesam stradajusji uz vairumstilu un ari nestradasim , tada nju ta mana politika kops saxta gala Tiesji tapec LV mums ari ir maz intresants bizess.
es vienkaarshi nesen pats arii izliku taadu sludinaajumu fotoblog forumaa par bildeem prieksh kalendaara vienam chomam un naakamajaa dienaa vinjsh man suutiija meilu, lai es njemot aaraa sludinaajumu, jo pa vienu dienu sasuutiija ljoti daudz bilzhu, ka vairs nevajag!
es vienkaarshi nesen pats arii izliku taadu sludinaajumu fotoblog forumaa par bildeem prieksh kalendaara vienam chomam un naakamajaa dienaa vinjsh man suutiija meilu, lai es njemot aaraa sludinaajumu, jo pa vienu dienu sasuutiija ljoti daudz bilzhu, ka vairs nevajag!
Nevajag tāpēc, ka daudz, vai tāpēc, ka tizlas?
...lasu šito niku un domāju, kas viņš ir pēc rakstura... visu laiku negatīva aura nāk no viņa rakstītā, visi slikti, viss slikts, tai pašā laikā...nu nesaprotu. Uz mani daudz labāku iepaidu atstāj Rimika kasiere, kas labi veic savu darbu ar smaidu, nekā laps fotogrāfs- burkšķis.
Nevajag tāpēc, ka daudz, vai tāpēc, ka tizlas?
...lasu šito niku un domāju, kas viņš ir pēc rakstura... visu laiku negatīva aura nāk no viņa rakstītā, visi slikti, viss slikts, tai pašā laikā...nu nesaprotu. Uz mani daudz labāku iepaidu atstāj Rimika kasiere, kas labi veic savu darbu ar smaidu, nekā laps fotogrāfs- burkšķis.