forum.gif
nikon macro
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / nikon macro
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.11.07 20:18
 citēt
varat luudzu ieteikt prieksh nikon macro objektiivu?
Publicēts: 08.11.07 20:20
 citēt
105mm f/2.8 VR esot super!
Publicēts: 08.11.07 23:06
 citēt
noperc šitadus gredzenus ar labs!

MAnuālais

Auto.
Un kabini kaadu objektiivu gala gribi
Publicēts: 08.11.07 23:16
 citēt
ja nevar dabuut to ko ieteica ox3r meklee Nikonam SIGMA 105mm f2.8 EX! arii looti labs stikls...
Publicēts: 08.11.07 23:32
 citēt
Un kā ar kvalitātes zudimiem? :oops:

janels, tie ir extension tube, nejauc ar extender

palasies: www.shutterfreaks.com...
Publicēts: 08.11.07 23:45
 citēt
Man tie gredzeni ir un kvalitāte ir OK.

Vēl laba lieta ir paņem 50mm objektīvu un apgriez otrādi ar speciālu gredzenu.

Šiem varinatiem ar gredzeniem ir tikai viena slikta lieta, ka fokuks būs tikai vienā noteiktā vietā no objekta un neko pieregulēt tu tur nevarēsi, Savādāk labi un lēti.
Publicēts: 08.11.07 23:56
 citēt
Šiem varinatiem ar gredzeniem ir tikai viena slikta lieta, ka fokuks būs tikai vienā noteiktā vietā no objekta un neko pieregulēt tu tur nevarēsi, .

šito varētu lūdzu vēlreiz un lēnāk?
Publicēts: 08.11.07 23:56
 citēt
vinsh laikam runaa par to apgriezto 50mm variantu...
Publicēts: 09.11.07 00:03
 citēt
Šiem varinatiem ar gredzeniem ir tikai viena slikta lieta, ka fokuks būs tikai vienā noteiktā vietā no objekta un neko pieregulēt tu tur nevarēsi, .

šito varētu lūdzu vēlreiz un lēnāk?

Noteiktā attālumā.

Ideja tāda, ka vai ar macro gredzeniem vai ar reverso adapteri asums uz obkjektu būs tikai vienā noteiktā attālumā no obejkta, piemēram, 10 cm un viss, kas ir pirms un pēc būs lielā bluur.

Ja izmanto macro objektīvus viņus var izmantot dajebkādā attālumā no objekta, bet šajā gadījumā skuju.
Publicēts: 09.11.07 00:06
 citēt
a kas tas par mulkibaam? fokusu tachu leecai jau maniiti tu tachu manuaali veel vari, ja AF nestradaa.. a ja labi extenedri tad pat AF stradaa un viss notiek!
Publicēts: 09.11.07 00:12
 citēt
Ok, tam gan jāpiekrīt , taču ja labi iepraktizējas tad ar tien pričindāļiem var mēģināt arī paskriet pa pļavu :D

200mm un extension tube EF25

content2-foto.inbox.lv...
Publicēts: 09.11.07 00:12
 citēt
a kas tas par mulkibaam? fokusu tachu leecai jau maniiti tu tachu manuaali veel vari, ja AF nestradaa.. a ja labi extenedri tad pat AF stradaa un viss notiek!

Man tie gredzeni ir bez autofokus, bet nu uzliekot viņus AF tu vari mainīt pa milimetriem nevis metriem. Liela jēga tad no tā vairāk nav

tā ir mana subjektīvā pieredze
Publicēts: 09.11.07 00:14
 citēt
rekur ar reverso + 50mm

www.fotoblog.lv...

nav ne vainas :)
Publicēts: 09.11.07 00:15
 citēt
fūuu , bet bilde laba :D
Publicēts: 09.11.07 00:38
 citēt
bilde laba, bet trūkst atspīdumu acīs :mrgreen:
Publicēts: 09.11.07 02:26
 citēt
nu nevaru es piekrist jūsu optimistiskam un sajūsmas pilnam bildes vērtējumam. Manuprāt, lielas daļas digiziepju makro būs daudz kvalitatīvāks
Publicēts: 09.11.07 10:35
 citēt
nu nevaru es piekrist jūsu optimistiskam un sajūsmas pilnam bildes vērtējumam. Manuprāt, lielas daļas digiziepju makro būs daudz kvalitatīvāks

Par to jau neviens nekā nesaka.

xxacis bildēm cepuri nolieku....
Publicēts: 09.11.07 12:17
 citēt
Conam tādā ziņā ir preikšrocība...

MP-E65
Publicēts: 09.11.07 16:12
 citēt
janels, tie ir extension tube, nejauc ar extender
šā kā tā - makro stikls jebkurā fokusēšanas attālumā uzvedas kā tieši tam projektēts, parastie kā bildēšanai pa gabalu.
a 2-ādai ielikšanai figurē arī krievu perodņiks, tikai tam nav konaplektā kameras mammas gals fragmas lecināšanai ar trosīti.
Publicēts: 09.11.07 22:59
 citēt
Varbūt stulba doma, bet tieši domājot par makro bildēšanu, vai nesanāk prātīgāk nopirkt labu digiziepi šim nolūkam , nekā 2-3 reizes dārgāku makro objektīvu?
Publicēts: 09.11.07 23:49
 citēt
Varbūt stulba doma, bet tieši domājot par makro bildēšanu, vai nesanāk prātīgāk nopirkt labu digiziepi šim nolūkam , nekā 2-3 reizes dārgāku makro objektīvu?

ja visiem tas pietiktu tad nepārdotu tās visādās extensijas kuru cenas mērāmas kilogramos
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):