forum.gif
Ir interese iegādāties ar EOS saderīgu standartzūmu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / [Slēgts] Ir interese iegādāties ar EOS saderīgu standartzūmu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.11.07 21:14
 citēt
Labs vakars.
gribejas zinat, vai nav kadam lieks vai varbūt ne intensīvi lietots Canon EF vai analogs objektīvs, aptuvenajā diapazonā 24-90mm?
L klasi nevajag, IS nevajag, gaismasspēja nav primārā, primārais ir autofokuss...
aptuvenie tēriņu griesti varētu būt 50-60 lati mēneša beigās.
Gaišs pamatnieks jau ir uz m42, pāreja arī ir, 55-200 zūms arī, vot prasās plato galu ar AF.
darījums pašlaik baigi nedeg, kā jau teicu - uz mēneša pēdējiem datumiem.
EF-S un analogus nepiedāvāt, paredzēts uz fullframe.
Publicēts: 09.11.07 21:31
 citēt
Publicēts: 09.11.07 21:43
 citēt
neadekvata cena.
par to var dabut USM versiju.
Publicēts: 09.11.07 22:01
 citēt
versatile, ja Tev 40 Ls par AF Canona zūmu ir neadekvāta cena, meklē pārdevēju starp zagļiem vai alkoholiķiem un narkomāniem- Tev var palaimēties dabūt superstiklus par pāris dozēm...:)))
Publicēts: 09.11.07 22:08
 citēt
Jeb ka teica man kadreiz labi zianams zaxtu mantu uzpircejs pilnigi par jebkuru mantu "Divi Lati dosju " reiz ta atpirkam cjomam kroga nospertu F4 Nikonu pa 5Ls jo "Klients" ietiepas ar texstu ETO TOCNO STOET 5Ls !!
Publicēts: 09.11.07 22:11
 citēt
atkartoshos - nemekleju superpuperobjektivus.
mekleju objektivu 28-90 f-5.6 vai tam analogu, no canon vai alternativo razhotaju vidus. lietotu. viss ko man vajag ir autofokuss.
Publicēts: 09.11.07 22:22
 citēt
versatile, nekāp uz tā paša grābekļa, uz kura jau daudzi kāpuši (mani ieskaitot). Optiku pērk labu un uz ilgu laiku, bet bodiji mainās.. Es vēl saprotu nopirkt EF-S 18-55 "kita" komplektā pa pārdesmit Ls- priekš tā platā leņķa tā ir adekvāta maksa un un objektīvs nav nemaz tik traki slikts, kā viņu pieņemts gānīt. Bet Tavi piedāvātie 50-60 Ls arī ir gana liela nauda un nav jēga viņu pa tukšo izmest. Bet FF atbilstošais 28-80 ir tas pats mēsls (ja ne sliktāks), kā "kitinieks" un labāk tiešām piekrāt un nopirkt kautko daudzmaz pieklājīgu- nu vismaz EF 22-85. Vēl variants- pameklē ebay.de vai tepat ss.lv.
Es varu piedāvāt tikai Tokina 24-200/3,5-5,6 pa 150 Ls- tā es viņu nopirku ebay.
Pašam no platākā gala ir Sigma 12-24, Canon 17-40/4L, Tokina 28-70/2,6-2,8- man ar to pilnīgi pietiek.
Publicēts: 09.11.07 22:26
 citēt
Palīdzi draugam- neļauj pirkt draņķīgu optiku.

Laikam ka versatilis neko nedabūs šeit.

Iemet aci šeit
www.salidzini.lv

Diezgan lētas cenas arī ir interneta veikalos.
Publicēts: 09.11.07 22:32
 citēt
Vari šeit paskatīties, kas vācu ebajā no platā gala nopērkams (bet ņen\m vērtā, ka reālā cena veidojas pēdējās solōišanas minūtēs (pat sekundēs).]
Ja dikti vajag nopirkt, varu palīdzēt.
foto.listings.ebay.de...
Publicēts: 09.11.07 22:41
 citēt
skatos ebay co uk un nakamnedelj pastaigashu pa Londonas komisionnjikiem, ir tur ari tadi :)
lietojot leto filmu un skenejot uz shvaka skenera tapat vairak par 6mpix neizspiest. turklat, canonu pirku ne velmes, bet apstaklju spiests. nopirku pat 2us, bet nu no viena esmu taa kaa atkratijies jau :)
Friidi, par piedavajumu lielais paldies, bet ebaya pieredze ir nevaaja. :)
ir pieredze ar 28-90 - nu, tik slikts ka 18-55 vinjsh nava gan. diemzhel, cena tadiem ebayaa kapj tikpat augstu ka visam aparatam ar kitu, un shamie tur ne parak biezhi sastopami. ta ka kameru pirku, kad naudas nebija galigi, nacas njemt bodiju.
24-200 - neticas ka tur kas labaks bus par 28-90 kvalitates zinja.

ka jau teicu - varbut kads savu veco filmu eosa kit objektivu nelieto vairs.
varbut kadam sigma 24-kaut kas metajas reti kustinaata.
neceru te neko taa srochna iepirkt - bus piedavajums, konkreti ari domashu. esmu pieradis pie manuala fokusa un visa pareja aridzan, tadelj USM neesamiba nav shkjerslis. izshkjirshana labaka ka heliosam ari bus, tadelj uz to nespringstu. un, pats svarigakais, autofokuss.
un 60 ir griesti - labprat par 20-30 iepirktu, un tad vel 50/1.8 obligati.
nav man studentam tas naudinjas tik lai pirktu nez kadus stiklus, no kuriem, atklati runajot, manas rokas jegas maz.

par padomiem lielais paldies, SS tiek veerots, bet tur neka pratiga nav.
atgriezishos no UK, un tad domashu talak.
Publicēts: 09.11.07 22:53
 citēt
Versatile, kad staigāsi pa angļu fotobodēm, atceries viņu pašu teicienu- "neesam tik bagāti. lai pirktu lētas mantas". Ja nu gluži met pakaļ, var ņemt, bet ja studenta (vecāku) naudiņa jāmaksā, tomēr ieteiktu nesteigties un pameklēt ko labāku par kitinieku. Pats kādreiz ierakstījos Kanonistos, nopirkdams Canon EOS-100 + EF 28-105/3,5-5,6 (mk.I) pa 85 Ls- priekš kautkāda 1995. gada- sviesmaize. Objektīvs bija tiešām labs, bet ar laiku pārdots. Body vēl tagad guļ "karstajā" rezervē.
Publicēts: 09.11.07 23:01
 citēt
28-105 rekomendee? uzpeldeja man ari shads variants, butiba, tas pat butu tas kas vajadzigs, velak pieperkot gaisho 50nieku, lai pec kada laika var visu kopa tirgot prom, kad no kanonistiem dembeleeshos.

vecaku naudinju netereju, vismaz censhos neteret parak daudz un parak biezhi :) 8)
Publicēts: 09.11.07 23:08
 citēt
pie kam, teicienu par to ka neesmu tik bagats lai pirktu leeti - zinu, censhos to ieverot.
bet.
foto nav mana prioritate pashlaik, un nez vai kadreiz bus.
attiecigi - naudinjas ir tik cik ir.
par ieshanu pec AF kameras izhkjiros, kad secinaju ka ar redzi paliek shvakak un shvakak.
Publicēts: 10.11.07 09:18
 citēt
Versatile, es ne tik daudz iesaku to 28-105, cik dalos atmiņās, ka tas uz filminieka man kādreiz likās gana labs...:) Jo, redz, filmu bildes, atšķirībā no digitālajām, 100 % un lielākā palielinājumā monitorā parasti nepēta. Uz digitālā viņš jau man vairs nebija.
Bet, cik atceros no forumos lasītā, tauta arī tagad šo atzīst par pietiekami labu (price/perfomance ziņā). Vienīgi jāatceras, ka šis objektīvs tika ražots , ja nemaldos, 3 versijās. Pirmās divas EF 28-105/3,5-5,6 bija labas, bet pēdējā "modernizētā" ar gaismasspēju 4-5,6, jau esot daudz sliktāka.
Publicēts: 10.11.07 11:04
 citēt
40 Ls tagad skaitās nauda??? Atnāc pie manis uz vienu dienu, izmazgā mājā grīdas, kārtīgi noslauki putekļus, nomazgā logus un es tev tos 40 Ls iedošu!
Publicēts: 10.11.07 11:19
 citēt
Friidis, man vinju ari vajag uz filminieka.
Portreti, ja nav ko teikt, palugshu pakluset. sarunats? :)
Publicēts: 10.11.07 12:16
 citēt
Friidis, man vinju ari vajag uz filminieka.
Portreti, ja nav ko teikt, palugshu pakluset. sarunats? :)

Ja tu nesaprati mana teiktā morāli, tevi par to nevar vainot.
Publicēts: 10.11.07 12:42
 citēt
morale ne morale, bet tas ir offtopiks.
ta ka... Ludzams, savu gudribu paturi pie sevis.

ps. 40lvl sanjemu par vienu lappusi drukata teksta. nedomaju, ka man butu verts iet un tirit Tavu maju. sorry.
Publicēts: 10.11.07 14:36
 citēt
morale ne morale, bet tas ir offtopiks.
ta ka... Ludzams, savu gudribu paturi pie sevis.

ps. 40lvl sanjemu par vienu lappusi drukata teksta. nedomaju, ka man butu verts iet un tirit Tavu maju. sorry.

A kur tad tu to milzu sapelnīto naudu liec? Zeķē? S^&# objektīvu par pāris simtiem nopirkt nevari atļauties? Tekstu drukātājs...! :) Droši vien, ka ar augstāko izglītību, tie pārsvarā šitādi kapeiciņu pi$##ji ir...(?)
Publicēts: 10.11.07 14:42
 citēt
Portreti, beigsim demagogiju.
jaa, ari zekjee, jo dzive ir mazliet nozimigaki terinji. un kursh teica ka pelnu milzum daudz? un tev kadi kompleksi izglitibas sakara? katrs streso par to kas pasham tuvaks.
kaut kadi nervozi cilveki pedeja laika paliek, nesaprotu.

nu, iegaztu es visu $ tehnika, nopirktu, dopustim, lizinga uz gadu 5D, UN KO PIE VELNA ES AR VINJU DARITU? a pats sedetu bez naudas, cauram zekjem.

neit runa par to ko varu/nevaru tiri teoretiski atljauties. iet runa par to, cik kam naudas esmu iedalijis.
ta ka uz letas filmas bildejot man nevajag uber stiklus, tad attiecigi ari paprasiju.
mja.
izskatas jau pec erfoto cieniga temata - atceros, tur tika seeen atpakalj jautats par ziepishiem, beidzas ar to, ka ja tev nav 1D, nemaz nedoma bildet!
fui.
paldies visiem par ieteiktumiem, ipashi Friidim.
gan galaa tikshu pats.

Un Portreti.
naudu svesha macinja neskaitit man mamma iemacija. Un tev?
Publicēts: 10.11.07 14:46
 citēt
un kapeikpiseejs es tochna neesmu. ja naudu kaut kam VAJAG, pedejo esmu gatavs ielikt. bet te es GRIBU. sajuti atshkjiribu - starp gribu un vajag? nez vai.

ar kadu mashinu tu brauc? 92. gada mazdu? 2006. gada X5? suuuuds!!! vieniga mashina bentlijs, reti pliist, labi izskatas, neko citu nav verts pirkt - pardod maju, sanaks pirmajai iemaksai!!!!!!!!!!!!!1111one
Publicēts: 10.11.07 17:05
 citēt
un kapeikpiseejs es tochna neesmu. ja naudu kaut kam VAJAG, pedejo esmu gatavs ielikt. bet te es GRIBU. sajuti atshkjiribu - starp gribu un vajag? nez vai.

ar kadu mashinu tu brauc? 92. gada mazdu? 2006. gada X5? suuuuds!!! vieniga mashina bentlijs, reti pliist, labi izskatas, neko citu nav verts pirkt - pardod maju, sanaks pirmajai iemaksai!!!!!!!!!!!!!1111one

Ja vari atļauties X5, tad kāpēc autoforumā meklē Mazdu no 92. gada, un saki, ka tā, par 500$ ir par dārgu?
Cita lieta, ja nevari atļauties...tāpēc arī piedāvāju fiksi nopelnīt, tīrot māju.
Publicēts: 10.11.07 20:12
 citēt
redz, ja man vajag mazdu bez apshuvuma iekshaa, radio un cd cheingera, tad es netaisos maksat 500 par tiem. ja nak lidzi ka ekstras bez maksas - luudzu, labprat.
a ja es gribu komfortu, pagaidishu un nopirkshu to X5.

a uz canona negribu uzsesties, tikai parejas moments.
zinu, ka samaksashu dargak neka ja uzreiz ietu uz noskatito sistemu, bet taa tas ir vienmer.

portreti... ej nu labak stresu nonjem. tev foruma smags un negativs offtopiks. mans bi forums, ierobezhotu postingu mazliet...
Publicēts: 10.11.07 20:49
 citēt
topiks slēgts pēc autora lūguma
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):